Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen seneki çubuklu forma da da yanlış yerde duruyordu arma bu senekinde de, çubuklu modelini kullanan bir sürü takım var bakın bakalım onlar da böyle komik bir hata yapmışlar mı.Armalar düzelene kadar forma almayı düşünmüyorum ben açıkçası, o çubukluya baktıkça bunu hangi geri ..... yaptı diye düşünüyorum.İşin en komik tarafı bunu yapanlarla hala çalışıyor bu kulüp.

Yorum

• bu formalar için bir tasarım yarışması açılsa en azından bir formamız ordan seçilse. çok mu zordur bu olay? görüyorum çok güzel formalar tasarlıyor arkadaşlar ama ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.

Yorum

• Ben L giyerim ama şimdi hangi beden alsam karar veremiyorum. M mi alsak acaba ?
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bende yeni bir tartışma konusu açayım o zaman,

hangi bordo doğru bordo, forma ile armadaki logonun bordosunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı. çok daha estetik olurdu
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Dökülmeyen-bozulmayan Arma bizden sorulur
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Aynı yıkama şartlarında Türk Telekom yazısı nasıl bozulmadan kalabiliyor ?
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Samir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu formalar için bir tasarım yarışması açılsa en azından bir formamız ordan seçilse. çok mu zordur bu olay? görüyorum çok güzel formalar tasarlıyor arkadaşlar ama ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.
                Ben de bu fikre katılıyorum.En azından bir formanın taraftarın seçimi olma şansı var mı acaba?Çok şey mi istiyor oluyoruz?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armanın rengini tam tutturamamış olabilirim

Böyle mi olması gerekiyor? Bende diyorum taktılar armaya.

Beyaz olması şart fakat armanın orada oluşunun nedeni çok belli değil mi? Armanın üstündeki elektirik şeritinden kaynaklanıyor armanın orada oluşu.

Bir soru benzer forma hiyen takımlar var mı? Varsa armalarını görmek isteriz.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• benim formalarımın hiç bir tanesinin ne armasına ne yazısına bir şey olmadı,

30 derecede ters çevirerek yıkayın
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim formalarımın hiç bir tanesinin ne armasına ne yazısına bir şey olmadı,

Aynen abi aynen. Dikkat edilmediği için böyle.

Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü...
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Net'de Rastladığım Tasarımlar..

Üst'den 4. ve Alt Taraftan 1. Forma Çok Hoşuma Gitti Benim ve Amblemler Yerinde En Azından : )
                        En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 19:43.
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü...
                          Benim annem de öyle valla, hassaslığımı bildiğinden baya titiz bir şekilde yıkar
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en büyük sorun zaten bir ürünün üzerindeki etikette kaç derecede nasıl yıkanacağı nasıl ütüleneceği yazar, kaç kişi buna dikkat ediyor, Bu gömlek tamam diğerleriyle aynı at makineye yıka gitsin, bu kazak diğerleriyle aynı at makineye yıka gitsin,

Kumaşlar birbirinden çok farklıdır, kumaşlar bozulmuyor formalarda evet ama o armalarda kumaşın özelliklerine göre yıkama derecesine göre ayarlanıp uygulanır. Bu konuda profesyonel değiliz demesin kimse,

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim formalarımın hiç bir tanesinin ne armasına ne yazısına bir şey olmadı,

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim formalarda da bir sorun yok çok şükür
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Çamur at izi kalsın.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X