Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlatılanlar yapılanlar arasında fark olunca kırılıyor insan ister istemez. Formalarla ilgili düşüncelerimi arka sayfalarda paylaştım.

Bizim kulüp yapısından böyle bir sonuç çıkması şaşırtıcı değil aslında. Benim saflığım her söylenene inanmam oldu.

Gold forma hariç formalar başarılı. Ben olsam bu modelleri mi seçerdim diye sorarsan. Çubuklu forma aynı olurdu diğerleri tamamen farklı olurdu.

Temel kurumsal estetik algı sorunlarımız var. Bu sorunların sponsorla alakası yok. Adamlar ne istenmişse onu yapmışlar. Her tercihin bir maliyeti var.

Spor tekstili de öyle dışardan göründüğü kadar kolay bir iş değil. Keşke pozitif eleştiride bulunanlara ve çözüm önerenlere biraz daha kulak verseler.

İşin dışında olmak ile işin içinde olmak farklı şeyler buyrun Nevzat Aydın'ın durumu.
    Formalar tanıtıldıktan sonraki mesajlarınızı okudum. Zevkler renkler bağlamında farklı düşündüğümüz noktalar dışında kalan yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Yönetime yakın olduğunuzu söylediğiniz zamandan beri sizden beklediğim tarzda yazmışsınız. Bu çizginizi bozmazsanız sıkı takipçiniz olurum.
    Ben ve benim gibi düşünenlere karşı kullandığınız düşman sözünün pek şık durmadığını belirtmek istiyorum.

Armaların ortalanmamış olduğu doğru; fakat hizasız değil! Arma bordo rengin sağ tarafına 1cm uzaklıktan hiza alınarak yapıştırıldığından hafif sağa yatık ve kenarda kalmış. Maalesef ülkemizde armaları Real Sociedad'ın ya da Afrika takımlarının formalarında olduğu gibi ortalayacak insanlar ve teknoloji yok(!) Bu kadarına şükredelim. Armalar önceki senelerde olduğu gibi nike freestyle değil tek tip ve sağa yatık!

Keşke V yi örnek aldıkları ManU'nun armasının nasıl yerleştirildiğine dikkat etselerdi.

Yorum

• Ferhat sortunu gogsune kadar cekmeseymis iyi olacakmis.

Yorum

• güzel güzel,v şekilli forma tam bana göre,,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İBB'nin antreman ürünleri !
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İBB'nin antreman ürünleri !
            nike türkiye bize sponsor old. trabzonlu bir adam patrondu. 2 senedir hollandalı bir adam yönetiyor. ve resimdende anlaşılacağı gibi ibbyle trabzonsporun onlar açısından bir farkı yok.

Yorum

• Gri formayi alan biri olarak,

Nevzat beyin cirkin dedigi forma bu sene cikan gold'a bin basar...

Bir yönetici bu lafi eder mi?!

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyrun fark karar sizde...
                Arkadaslar bence Yönetime ve Külübe baski yapalim e-mail gönderelim..
                Gold (ofspor) formasini ´su resimde gördügünüz formayla degissinler...
                cok süper olur bence.....hem V hem gold hemde siyah...
                bende onu beğenmedim diyelim ne olacak şimdi
                forma mı değişir arkadaşım bu saatten sonra , o forma bi yılda max. 3 kere giyilecek zaten
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat Gs'nin formalarının güzel olma ihtimali yok çünkü Nike bu dünyada 4-5 takım dışında özel bir şey yapmaz....

Cengiz abi Galatasaray Elit kategorisindeymiş, o yüzden aramız epey fark olacak, formaları da bu yüzden Temmuz'un sonu gibi çıkacakmış.Biz herhangi bir kategoride değiliz maalesef.

Werder remen'in sattığı forma 100 bine yakınmış, Almanya'da yaşayan üyeler öyle söylüyor, yani Nevzat beyin söylediği gibi öyle 200 bin forma satmamıza hiç gerek yok özel forma için.Birazcık vizyon olsun yeter.

Benim formalardan yana pek bir sıkıntım yok aslında, benim sıkıntım bizim enayi yerine koyulmamızdır.Buna tepki koyunca da sanki biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz gibi bir hava estiriliyor ben bunu hazmedemiyorum.

Yoksa ben formaların bunlar olacağını adım gibi biliyordum, daha önce defalarca da paylaştım zaten.

Siyahla beyaz kadar fark olacak diyen de ben değildim.

Yorum

• Enerji ve Victory forma arasında kararsız kaldım.
                    Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor 2012/13 sezon formalari.....
                      zafer (V) , basari , hasizlik.....

İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buyrun fark karar sizde...

Arkadaslar bence Yönetime ve Külübe baski yapalim e-mail gönderelim..
                      Gold (ofspor) formasini ´su resimde gördügünüz formayla degissinler...
                      cok süper olur bence.....hem V hem gold hemde siyah...

Bu görüşe kesinlikle katılıyorum.

İşin hukuki boyutunu bilmemekle beraber, madem katalogdan giyiniyoruz katalogdaki modeli değiştirme görüşündeyim.

Zaten altı üstü gelen ham formalar değişecek, biz yine gelen formaya arma basacağız.

Heralde federasyona giyeceğimiz formalar henüz bildirilmemiştir.
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak muhammets tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enerji ve Victory forma arasında kararsız kaldım.

Ikisinide al...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cengiz abi Galatasaray Elit kategorisindeymiş, o yüzden aramız epey fark olacak, formaları da bu yüzden Temmuz'un sonu gibi çıkacakmış.Biz herhangi bir kategoride değiliz maalesef.

Werder remen'in sattığı forma 100 bine yakınmış, Almanya'da yaşayan üyeler öyle söylüyor, yani Nevzat beyin söylediği gibi öyle 200 bin forma satmamıza hiç gerek yok özel forma için.Birazcık vizyon olsun yeter.

Benim formalardan yana pek bir sıkıntım yok aslında, benim sıkıntım bizim enayi yerine koyulmamızdır.Buna tepki koyunca da sanki biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz gibi bir hava estiriliyor ben bunu hazmedemiyorum.

Yoksa ben formaların bunlar olacağını adım gibi biliyordum, daha önce defalarca da paylaştım zaten.

murat kendini yorma kardeşim.4 senedir aynı şeyleri söylüyor dedikleri çıkmadı hala daha iddaa ediyorlar.şimdi topu bizim yönetime attılar.yönetici taraftara attı.
                          daha tartışmanın anlamı yok.geçmiş olsun.gene gidip 90 tl verip 40 tl lik forma alacaz yapacak bişe yok.

Yorum

• Anlaşılan Nike formaları bulunmaz hint kumaşlarından üretiyor.

Müşteriysek her zaman haklıyızdır arkadaş. Bu kadar basit.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gold forma 2011'in kulüp tarihinde en büyük rezilliklerinden ilk 3'e girer Murat, buna kim karar verdiyse istifa etmeli acilen....

Yorum

• Yahu eleştirin beğenmeyin ama gidin alın formaları.Giymeseniz bile verdiğiniz para ile katkı sağlayın.Ben 3 formayıda alır giyerim beğenmemek gibi bir lüksüm yok
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X