Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan o formanin ustundeki renkler ve arma olmasa, hangimiz bu formayi gidip de begendigi için alip giyer ? Kendimizi kandirmayalim rezalet otesi yeni formalar, ben sahsen almiyorum arkadas bu sezon yeni forma falan parama yazik!

Yorum

• En güzel çubuklu forma gerçekten harika Enerji favorim diğer Victory (Zafer) forması muhteşem gold forma ve şortların çuval gibi olması dışında herşey güzel ve göz kamaştırıcıydı
      En son deepmavi tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 22:04.

Yorum

• İlk olarak QraL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulan o formanin ustundeki renkler ve arma olmasa, hangimiz bu formayi gidip de begendigi için alip giyer ? Kendimizi kandirmayalim rezalet otesi yeni formalar, ben sahsen almiyorum arkadas bu sezon yeni forma falan parama yazik!
        o kadar değilde. Katkı olsun diye en azından 1 tane alcaksın arkadaş . Seneye nike hollandaya geçebilirmiyiz

Yorum

• victory forma dehşetül alayı muazzama olmuş..helal olsun..formada da fark attık istanbula...
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Katalog forması dediğin formayı Barça,Atletico Madrid giyiyo...

Forma işi yöneticilerde biter Nike ile anlaşması olan 65.lig takımı bile Barcelona'nın giydiği formayı(katalogsa)giyebilir...
            Emre dünden beri hiçbir bilgin olmadan sallayıp duruyorsun burdan.Barcelona ve Arsenal gibi takımlar katalog forması falan giymiyor bunu kafana sok.65. lig takımın giydiği formayı giyen takım ise biziz bunu da böyle bil.

Örnek:Geçen Ofspor'un giydiği forma.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emre dünden beri hiçbir bilgin olmadan sallayıp duruyorsun burdan.Barcelona ve Arsenal gibi takımlar katalog forması falan giymiyor bunu kafana sok.65. lig takımın giydiği formayı giyen takım ise biziz bunu da böyle bil.

Örnek:Geçen Ofspor'un giydiği forma.
              Önce efendi gibi konuşmayı öğren kafana sok bişey bilmiyosun falan ben bilmiyorumda sen biliyosun ? Barcelona'nın formasını sadece barcelona giyerse o formanın adı özel forma olur onu diyorum yani Marsilya'nın bu sezon giyeceği mavi formayı herhangi bir başka takımda göremezsin ayrıca katalog ürünü olarak Nike'nin 2011-2012 karalog ürünleri sunum dosyasında var bu formalar anlatmak istediğim bu bu katalogdaki ürünleride geçen sezoninkileri değilde bu sezonunkileri yani dünyaca ünlü klüplerin giydikleri katalog ürünlerini forma olarak yaptırmak yönetim işidir...

Arsenal formasını kattımmı ? kendi kendini ele veriyosun...

Özel forma budur ;

Yada budur ;

En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 22:26.
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• tanıtımdaki resimlerde şorttaki arma sağ bacaktaydı bu resimde sol bacakta

geçen sene tff sağ bacağa reklam aldığı için arma ve numara sol bacağa uygulanmıştı

birde nike amblemi girince işin içine sol bacak dolmuştu resimdeki gibi

forma arkası reklamlar aşağıya isim yukarıya alınacak diye bir söylenti vardı ama tanıtım resimlerinde ülker yazısı yine üstte görünüyor

arma ve yıldız formada sönük kalmış gibi geldi bana bişey olsa da düşşem gibi duruyor sanki
                En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 22:51.
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formalar igrenc, bakdikca kusasim geliyor.

Gecen sezonun formalarandan yok bende, gecen sezonun formalarindan 2 adet alicam (Bordo ve cubuklu)... Gecen Sezonunda formalari güzel degil ama üzerindeki Türkiye bayragi yeter.
                  Anlaşılan Trabzonspor bayrağı yetmemiş ama... Sen mesaj yazmaya devam edersen kesin ben ceza yerim
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Formalar Geçen Seneye Göre Süper Bence. Ama Kişiden Kişiye Değişir. Ferhat İçine Etmiş Gold Un.

Yorum

• burda kusanlara dir dir dir laf edenlere maksat laf olsun torba dolsun kisilere sesleniyorum yeter be yeter tmm anladiki almicaksiniz ama bi susun begenmek mecburiyetinde degilsiniz herkezi sevki degisktir buna da amena ama bukadar kötülemek asaglamak neyin nesi ya almayin baskalari sizin yerinize alir o formalari o Formalar Kutsaldir !!!!!!!
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önce efendi gibi konuşmayı öğren kafana sok bişey bilmiyosun falan ben bilmiyorumda sen biliyosun ? Barcelona'nın formasını sadece barcelona giyerse o formanın adı özel forma olur onu diyorum yani Marsilya'nın bu sezon giyeceği mavi formayı herhangi bir başka takımda göremezsin ayrıca katalog ürünü olarak Nike'nin 2011-2012 karalog ürünleri sunum dosyasında var bu formalar anlatmak istediğim bu bu katalogdaki ürünleride geçen sezoninkileri değilde bu sezonunkileri yani dünyaca ünlü klüplerin giydikleri katalog ürünlerini forma olarak yaptırmak yönetim işidir...

Arsenal formasını kattımmı ? kendi kendini ele veriyosun...

Özel forma budur ;

Yada budur ;

Bahsettiğin o 2011-2012 ürünlerinin katalog dosyasını buraya koy da görelim o zaman.Nerdeymiş bu katalog bize göster biz de görelim.Barcelona katalog forması giyiyor diye de hiç kendini avutma.

Ben sizi Galatasaray'ın formaları piyasaya çıktığı zaman göreceğim.

Yorum

• Murat Gs'nin formalarının güzel olma ihtimali yok çünkü Nike bu dünyada 4-5 takım dışında özel bir şey yapmaz....

Yorum

• bulabilirsem kaleci forması alacağım

En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 23:17.
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                formalar igrenc, bakdikca kusasim geliyor.
                                Benimde bu yorumu görünce acaip sövesim geldi
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X