İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok almadım ilk defa alıcam, eğer fazla bekleyeceksem İstanbul'daki TSClublardan birinden alırım.Bilgim Trabzon'dan gönderildiği yönünde.Trabzon'dan bir formam olsun diye almak istiyorum, fırsat olmamıştı bu zamana kadar.Çıksa hemen siparişi vericem."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene Ofspor forması alalım.Seneye de giyeriz
Bu sene 40 liradan 100 forma alıp seneye 80 liradan satmak var...Bordomavi.net
Yorum
-
tamamen amatör klüp gibi davranıyoruz bu lisanslı ürünler konusunda.
yıllardır böyle geldi böyle devam edecek gibi.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Şu çubuklu formaya baktıkça seviyorum Sipariş vericem ama dün birileri armalar yapıştırmaymış geçen seneden kalan armaları kullanmak için böyle yapmışlar ikinci seride farklı olacakmış filan gibi laflar var dı Yıkanınca düşen armalardan nefret ederim elimde olmadan sorumluları hakkında kötü sözler sarfedebilirim
Bu arma konusu tam olarak nedir
Yorum
-
İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günü öğlen internetten sipariş verdim bankaya havale ettim parayı. İstediğim ürünler Salı günü elimdeydi.Bilginiz olsun.
Yorum
-
Yakın çekimde görülen yeni arma gibi geldi. Bence dış bir kontur olmaması büyük eksiklik, çok büyük bir hata. İnşallah düzeltilir.
Senelerdir laf edilip de düzeltilmemesi de gerçekten inanılmaz. Sırf kulüp için şu arma işine gireceğim yoksa.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi fikir Mehdi de benim aklıma daha karlı bir fikir geldi.
Bu sene 40 liradan 100 forma alıp seneye 80 liradan satmak var...
Veririz anama bütün formalari... Makinaylan a kalite Arma diker, hemde ortaya...
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfspor'un bu sezonki forması belli mi malum gelecek sene özel formamız olacak...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok almadım ilk defa alıcam, eğer fazla bekleyeceksem İstanbul'daki TSClublardan birinden alırım.Bilgim Trabzon'dan gönderildiği yönünde.Trabzon'dan bir formam olsun diye almak istiyorum, fırsat olmamıştı bu zamana kadar.Çıksa hemen siparişi vericem.
an itibariyle enerji formasını siparişledim. zafer formasını beklemeye başladımBordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'liler biz elit kategorideyiz, bize özel yapacaklar diye yıkıyor ortalığı.
Yani bir ihtimal, bu söylenti doğruysa galatasaray gerçek özel formasını seneye giyebilir, bizim için de esas hezimet gelecek yıl olabilir.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma ortalanmamış.....
Bordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum