Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende onu diyorum işte
Gold forma ..... siyah nike amblemi
Victory forma.... bordo nike amblemi...
ek olarak gold formada ts logosuda siyaha şeklinde uyarlansaydı daha şık olurdu..
Herhalde Victory ve Çubukluyu alacağım. Bide mavi şort.
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar fena sayılmaz, yönetimin gereksiz parçalı forma saplantısından kurtulması, beyaz formadaki lacivertin bizim mavimize dönmesi, griden sonra altın rengiyle 3. renk alışkanlığının yavaş yavaş oturmaya başlaması ve toplam forma çeşidinin azalarak sadeleşmiş olması ve tanıtım konusundaki profesyonel gayreti görmek güzel.
Ancak formalar çıkmadan önce defalarca "siyahla beyaz kadar farklı olacak" diyerek beklentileri tavana yükselttikten sonra (ben bu söylemden sonra en az 1 tane özel forma tasarlanacağını düşünmüştüm) sadece katalogdaki başka modelleri seçip bir de dalga geçer gibi "Karadeniz fırtınasından ilham alınıp özel olarak tasarlandı" şeklinde 5 yaşındaki çocuğun bile güleceği açıklamalar yapmak kulübü yöneten zihniyetin sığlığını tekrar gözlerimizin önüne serdi.
İki formayı beğendim, tanıtımı çok beğendim, sadece yalnız bizim giyeceğimiz bir forma olsun isterdim ki bu anlatıldığı gibi kaf dağının arkasında birşey değil.
Saatlerdir burdayım çıkmam gerek herkese hayırlı kandiller.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
ya arkadaş bu taraftarı aptal mı zannediyorlar anlamadım.bu forumda yazan takip eden herkes aşağı yukarı geçen senenin katolog ürünlerini giyeceğimizi tahmin ediyordu.ama yönetim kalkıyor bu sene farklı forma olacak şu olacak bu olacak dedi beklenti oluşturdu,şimdide çıkıp yok fazla satarsak özel forma giyebilirmişiz diyorlar.bu yönetimin bmn forumunu takip etmeleri zorunlu olmalı.belki kendileri bizim seviyemize gelir.bu tanıtılan formaların hepsi geçmiş sayfalarda var.forma satışına gelince bu taraftar aylarca çubuklu forma gelecek diye bekledi.tedariği yapma sonra laf et.olimpiyata 61000 kişi toplanmış sen minnacık tırda 3-5 forma satmaya kalktın.o gün 10 bin forma satabilirdin.beceremiyorsun,suçu taraftara atma.bakalım bu formaları almak için ne kadar beklicez.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor formasina asigiz biz, dilenci formatinda da cikarsaniz yine sever ve yine giyeriz biz"
diye yazmis bir TRABZONSPOR taraftari !!
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım videosunu nerden ızleyebılırım..Mukemmel bir video varmıs
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani ?
Bize sponsorluk parası ödüyorlar diye mi bize olmuyor. Bu işin mantığı bu yani öyle mi ?
Fiyatlarına dikkat çekerim.
Bahsettiğimiz takım Güney Afrika takımı. Yarım milyon forma satıyor mu sizce? Keza Meksika takımı da görüyorum özel forma sahibi. Bu takımlar popularitesi mi daha yüksek bizden? Forma satışları mı daha fazla bizimkinin 4-5 katı kadar? Fiyatı 52 € imiş, 31 €'ya düşmüş. Bütün tezler çürütüldü mü ne...
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bunu anlamayacak ne var çünkü katalog forması, katalogda öyle yer alıyor.Mavi formada niye beyaz nike logosu. Başka renk değil.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
birebir görmeden kesin yorum yapmamak gerek. resimler yanıltıcı olabiliryor. üzerinize giyince çok daha farklı olacaktır.
arkadaşlar, şu, "böyle formamı olur, ben hayatta almam" cümlelerini bir kenara bırakalım artık... almayacaksan, almazsın; bunu bize söylemenin ne anlamı var ki! her sene böyle tartışmalar oluyor... geçin bu işleri...avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum