Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nike ile sözleşme ne zaman bitiyor? kurtulalım şu illetten artık yahu!
    2012-2013 sezonu formalarıda nike'ye ait son senesi olacak
    2008de 5 seneliğe anlaşmıştık

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şimdiye kadar hiç muhalefet tarzı bir yazım olmamıştır ancak bugün formaları görünce yeter demek geldi içimden... Kaç sene olmuş Nıke bizle kafa buluyor. Tamam senden özel forma beklemiyoruz(kendi adıma) ama bari biraz özen göster kataloğu bile adam gibi uyarlayamıyorlar bize. Artık ben nıke istemiyorum arkadaş bize bizim özel olduğumuzu hissettiren kurumlarla çalışalım... Hee çoğal da olsa o üzerindeki amblemden dolayı formamı alacağım ancak bu döngünün değişmesi lazım artık bizi koyun yerine koyup hersene ayı şeyi önümüze sunmasınlar yada yetkililer buna izin vermesin artık!!!
        Ağasarlı_61

Yorum

• Formalar süper ENERJİ formasına bayıldım.Kappa forması bu formanın yanından sadece TEĞET geçer.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2012-2013 sezonu formalarıda nike'ye ait son senesi olacak
            2008de 5 seneliğe anlaşmıştık
            3+2 di yani +2 kullanmazsak bu sene son.
            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Bir heyecanla geldim internete yine hayal kırıklığı.Ne zaman kurtulacağız bu nike belasından.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Güzel haberlerim var

Öncelikle formalar TS Club'da daha güzel tanıtılacak artık.

Amblemler müthiş bence.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pijamalarımız güzel olmamış .. formalar ne zaman tanıtılacak?

O formalar bizim formamız...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• Seneyede Nike mi giyiyoruz ?

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel haberlerim var

Öncelikle formalar TS Club'da daha güzel tanıtılacak artık.

Amblemler müthiş bence.
                        Evet çekimleride Nike yapmış açılış sayfasında Burak'ın fotoğrafından belli...
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Gri üçüncü rengimiz değilmiydi ? Nerden çıktı şimdi sarı siyah ...
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• yeter artık yaa önümüzdeki sene de çekilmez bu çile.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Çubuklu ve Bordo gayet güzel görünüyor.Bence alınabilecek 2 forma onlar.

Özel forma gibi bi beklentim yoktu.O yüzden pek şaşırmadım.Ancak sürekli eskişehir ve ist.belediye ile aynı formayı giymekten dolayı eleştiride bulunan taraftara 2.lig kulübünün 1 sezon önce kullandığı formayı yeni diye yutturmaya kalkmak hoş değil.

Geçen yıl kullandığımız gri forma'da tasarım olarak katalog ürünüydü.Ancak bildiğim kadarıyla bordo gri renklerde sadece bizim için üretilmişti.

Beyaz formanın da bana göre kısa kollu atletten bir farkı yok 4 senedir aynı forma.Forma alma bilinci olan taraftar zaten beyaz formayı önceki 3 yıl içerisinde almıştır.Aynı formayı neden tekrar alsın ki.Omuzuna önüne ufak tefek bordo mavi renk iliştirmek zor olmamalı.

3 yıldır söylediğim bir söz var.Logo reklam baskıları adam gibi olsun özel forma istemiyorum.Logoları yakından inceleme imkanımız yok inşallah onlar beklediğimiz gibidir.

Mesleği ve eğitimi icabı bu konunun piri olan Ali Fuat abiye bir kaç sözüm var.Abi hep söylediğin 3 yıl üst üste bir markayla çalışmamışız tezi artık çürüdü.4.sezon ürünlerimizi kısmen gördükten sonra ilk yılımıza göre pek fark olduğunu düşünmüyorum.Eski tas eski hamam herşey.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Lütfen LOGO`lara DIKKAT
                                farki insallah anlarsiniz...
                                formalarda ve Idman formalarinda olan logo farkli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X