Şimdiye kadar hiç muhalefet tarzı bir yazım olmamıştır ancak bugün formaları görünce yeter demek geldi içimden... Kaç sene olmuş Nıke bizle kafa buluyor. Tamam senden özel forma beklemiyoruz(kendi adıma) ama bari biraz özen göster kataloğu bile adam gibi uyarlayamıyorlar bize. Artık ben nıke istemiyorum arkadaş bize bizim özel olduğumuzu hissettiren kurumlarla çalışalım... Hee çoğal da olsa o üzerindeki amblemden dolayı formamı alacağım ancak bu döngünün değişmesi lazım artık bizi koyun yerine koyup hersene ayı şeyi önümüze sunmasınlar yada yetkililer buna izin vermesin artık!!!
Çubuklu ve Bordo gayet güzel görünüyor.Bence alınabilecek 2 forma onlar.
Özel forma gibi bi beklentim yoktu.O yüzden pek şaşırmadım.Ancak sürekli eskişehir ve ist.belediye ile aynı formayı giymekten dolayı eleştiride bulunan taraftara 2.lig kulübünün 1 sezon önce kullandığı formayı yeni diye yutturmaya kalkmak hoş değil.
Geçen yıl kullandığımız gri forma'da tasarım olarak katalog ürünüydü.Ancak bildiğim kadarıyla bordo gri renklerde sadece bizim için üretilmişti.
Beyaz formanın da bana göre kısa kollu atletten bir farkı yok 4 senedir aynı forma.Forma alma bilinci olan taraftar zaten beyaz formayı önceki 3 yıl içerisinde almıştır.Aynı formayı neden tekrar alsın ki.Omuzuna önüne ufak tefek bordo mavi renk iliştirmek zor olmamalı.
3 yıldır söylediğim bir söz var.Logo reklam baskıları adam gibi olsun özel forma istemiyorum.Logoları yakından inceleme imkanımız yok inşallah onlar beklediğimiz gibidir.
Mesleği ve eğitimi icabı bu konunun piri olan Ali Fuat abiye bir kaç sözüm var.Abi hep söylediğin 3 yıl üst üste bir markayla çalışmamışız tezi artık çürüdü.4.sezon ürünlerimizi kısmen gördükten sonra ilk yılımıza göre pek fark olduğunu düşünmüyorum.Eski tas eski hamam herşey.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum