Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yiğit o sakın ışık oyunu olmuş olmasın

Yok onu kastetmiyorum . Şortun rengi tamamen koldaki çizginin veya yakanın rengi gibi olsa güzel olmazmıydı diyorum

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şortun rengi koldaki çizgilerin mavisiyle aynı renk olsaydı daha güzel olmazmıydı ?
      Koyu mavi şortumuzun olmaması iyi olmuş bence. O şortu sadece beyaz forma ile giyebilecektik ve sadece beyaz forma için, az satılacağı için kulüp koyu mavi şort satmak istemez. Taraftar da sadece beyaz forma yerine her formayla giyilebilecek renkleri tercih edecektir. Beyaz formanın altına geçen sene olduğu gibi bordo şort giyilebilir alternatif olarak.

Mevcut şort renkleri ile farklı forma kombinasyonları elde etmek mümkün.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formamı bu akşam ilk kez giydim. Türk Telekom yazısı L harfinden soyulmaya başladı. Yazık günah.
        Abi bende de aynı sorun vardı...
        Aradım, sordum...
        Tekrardan baskı yapacaklarmış...
        Hamiş

Yorum

• Bana Takımımızın renk kodlarını verebilcek bi arkadaş var mı ?
          ArkadiuszGlowacki

Yorum

• İlk olarak /_!mmortalTs_\ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana Takımımızın renk kodlarını verebilcek bi arkadaş var mı ?
            Yama yapımı sezdim orda
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yama yapımı sezdim orda
              Yok kardeşim ben biraz beleşçiyimdir uğraşamam yama yapmayla
              Bir grafik için lazım.
              ArkadiuszGlowacki

Yorum

Şortun rengi koldaki çizgilerin mavisiyle aynı renk olsaydı daha güzel olmazmıydı ?
                aynisini bende düsündüm.. Cok daha güzel olurdu..

Yorum

• İlk olarak /_!mmortalTs_\ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok kardeşim ben biraz beleşçiyimdir uğraşamam yama yapmayla
                  Bir grafik için lazım.
                  O da güzel
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Belki sorulmuştur ve cevaplanmıştır ama şu Türk Telekom yazısının font ismi neydi?
                    Més Que Un Club

Yorum

Omuzdan inen ince çizgi reklamın altından çıkmış.Reklamı biraz adha aşağı indirilse iyi olmazmıydı? Garip geldi bana
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Omuzdan inen ince çizgi reklamın altından çıkmış.Reklamı biraz adha aşağı indirilse iyi olmazmıydı? Garip geldi bana
                        O zaman da reklam saçma dururdu tam kolun bittiği yerde
                        Ayağa KALK!

Yorum

• ÇubukLu formamızdan aLdım ensedeki Trabzonspor yazısı kaLkmaya başLadı, öndeki Türk TeLekom yazısıda fazLa dayanmayacak gibi görünüyor.. Öğrenci haLimLe zor zahmet biriktirip aLdım formayı ama parasında da değiLim pahaLı oLsun ama şu arması yazıLarı kopmayan cinsinden oLsun yeter..

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki sorulmuştur ve cevaplanmıştır ama şu Türk Telekom yazısının font ismi neydi?
                            Arkada kalmasın.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Oturanlardan tam ortadakinin tozluğu farklımı beyaz çizgi eksik sanki?
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ama çorap katlanmışta olabilir tabi
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X