nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Formaları açıkçası begenmedim ama bide yakından görmek lazım, fakat şu anlayışıda yanlış buluyorum formalar bize özel yapım olmamasına rağmen özel yapımmış gibi göstermek çok yanlış bir düşünce millet salak degil herkes neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor hele TRABZONSPOR taraftarıysa 2 kat iyi biliyor demektir. Ama sen ne yapıyosun göz göre göre bu taraftarı salak yerine koyuyosun...ama bunda en büyük suç birilerinin çıkıp formalrın hepsinin özel olacağını söylemelri ve herkesin beklentilerini yükseltmesidir...
Sayın Nevzat Aydın bunu forma satışlarına bağladı fakat ben yönetimin bu konuda çok beceriksiz oldugu kanaatindeyim evet belki haklı olabilir, ama bizde bu ülkenin en büyük takımlarından biri olmakla beraber bu ülkede forma satışı konusunda fb ve gs ile şuan yarışamasakda en az bjk'nin sattıgı kadar forma satmışızdır diye düşünüyorum, bence yönetim nike'a gereken tepkiyi gösterseydi belki biraz olsun bizi kaale alırlardı, en azından resti çekmeliydik ya bize adam gibi davranın yada sözleşmemizi fesh edelim....
Gelelim bi başka konuya TS amblemi....
(en azından nike şu kadar saygı gösterebilirdi. nike logosunu beyaz yerine bordo yapabilirdi bu kadar bile deger vermiyor nike TRABZONSPOR'A)
hala bu konuda bir yere gelemedik hep aynı hatalar hala nike logosu bizim amblemden daha çok ön plana çıkıyor ve simetri hatası hala ön planda buda benim gözünde tsclupda hiç bi yetkilinin görevini ne şekilde yaptıgının göstergesi.
En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:50.
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum