Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadas su formalarin altina beyaz sort giyseniz..
    Su formalari sortun icnie sokmasaniz
    Bedenleri bi tutturabilseniz..

Iste ozaman bu formalar begenilir..
    Düsünsenize V veya cubuklu Formanin altina beyaz sort, beden tam uymus, forma sortun icinde degil..

Vallaha bunlar anlamiyor bu isten ya..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ofsporla İnter aynı anda giymiyor ancak.Bu formaları Avrupa kulupleri ve ulusal takımlar kullandıktan sonra Trabzonsporun kullanması anormal olmaz.Ancak 2.ve 3.lig kulupleri kullandıktan 1 yıl sonra yeni sezon forması diye önümüze koymak bu insanlarla dalga geçmektir.
      Yahu bunu ne önemi var onu anlatmaya çalışıyoruz , forma güzel mi değil mi ? Onu söyle bana , eskiden kim giymişse giymiş ..Buna göre formanın güzel veya çirkinliği tartışılmaz.Kim giyerse giysin yahu Allah Allah .Bu mudur yani kriterimiz.Ofspor giydi o zaman bu kötü .

Yorum

• fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı

Yorum

• Formalar güzel işte.Ne bekliyordunuz başka.İnter ve Man utd nin geçen sene giydiği formalar güzel olmuş.Ama özel bir forma denilmişti belki orada hayal kırıklığı oldu
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• nike ile son sene olmasına sevindim. formalar geçen sene ile aynısı diyebilirim. Özel olmasın ama tasarımı güzel olsun. pek beğenmedim. forma almayı düşünüyorum ancak.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kim dedi size nike bize özel forma yapacak. Siz gidin de bize sponsor olmak istemeyen adidas i savunun.
              Eğer sene boyunca burayı takip etseydiniz, bazı yöneticilerimizin twitter aracılığıyla ve renkdaşlarımızın özel forma yapılacağını haber verdiğini görebilirdiniz.

Yorum

• Peki bu forma bu kadar mı kötü? yanlış anlaşılmasın bende bu en iyi seçim demiyorum fakat bu forma bu haliyle de gayet kabul edilebilir.
                Trabzonspor

Yorum

• Beyler, kaleci kazaklari 2010-2012 arasi giyilen kazaklar....bende NIKE-Katalogu var PDF olarak...isteyene mesajla yollayabilirim....orada formalarin hangi yillar arasinda kullanacagi yaziyor..... buraya yanlis haberler koyuyorlar bazilari...lütfen ilk önce kataloga bakin, sonra yorumlariniz ona göre yapin.....
                  TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• misafirlere kapatılsın başlık kapatılmış olabilir misafir görünmüyor ama millet burayı okuyup yazıyor başka yerlerde..

Yorum

• acaba ne zaman pazara düşer bu mallar

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malesef yazacağım

Kaleciye Dikkat

Bu da geçen seneki kaleci formamız... Sadece rengi değişik. Ofspor bu işi Trabzon'dan daha mı iyi biliyor ne?

Neyse, vakti zamanında çok büyük bir Türk düşünürü, Trabzonspor'un dahi çocuğu, pardon kulüp çalışanı forma tanıtımı diye bize Serkan'ın fotoğraflarını çekip, yeni sezon forma tanıtımı diye (arka fon pembe bir şekilde) resmi sitede yayınladığı günlerden, Burcu Esmersoy'lu günlere gelmemiz bile büyük bir aşama...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Insallah Ilk Formam Victory olacak... Ilerde Cubuklu' da eklenecek bunlara

Victory

Emirhan

17

Acaba nezaman Satisa Baslarlar Trabzonspor.com.tr' den?
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ofspor'un geçen seneki forması muhabbeti çocukça olmuyor mu arkadaşlar? O zaman Manchester United'in geçen seneki formasını da giyiyoruz, buna nasıl bi anlam yüklemek gerek?
                            Biz Ofspor'un giydiği formaları giyiyoruz normal mi bu ? tam tersi olması gerekmiyor mu ? Ofspor bizden daha büyük kulüb mü ? Bizim bu sene giyeceğimiz Gold rengi formayı geçen sene Ofspor giymiş.Biz takibi M.utd'ın giydiği formayı 1 sene sonra giyecez çünkü onlar gibi dünya markası kulüb değiliz.

Yorum

• Ben Beğendim Formaları.. Çok güzel Formalar Bana Göre.. Artık Bize Almak Düşer
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• ahh kappa ahh, zorla elinden alıp ite köpeğe mahkum ettiler bizi.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X