Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aradan bu kadar zaman gecti, yok arkadas sevmedim bu Nike i ve sevmeyecegim de. Umarim en kisa zamanda bu firma dan kurtulup Kappa ya geri doneriz. Nike hayatimda gordugum en kotu formalari yapiyor. Bu sadece bizim takim icin gecerli degil. Butun takimlara yaptiklari formalar hemen hemen ayni. Bu adamlarin isi basketbol formasi yapmak. Gidip onu yapsinlar.

Yorum

• TrabzonCell yazisi arkada cok hos durmuus formdaki eksikligi kapatmis baska Reklam almamamiz da iyi olmus

Yorum

• Bence de daha güzeli olamazdı sanırım.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Benim en çok merak ettiğim şey Trabzoncell reklamı hep kalacakmı yoksa değişcekmi?
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundan sonra satılan formaların arkasında bu reklamı istiyoruz, yani ben istiyorum en azından
            Evet bencede sen istiyorsun... Mesela ben istemiyorum
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Bundan sonra satılan formaların arkasında bu reklamı istiyoruz, yani ben istiyorum en azından
              +++++Bende istiyorum
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Nike'ın mal yöneticikleri.

Hangi mantık bizim formaları sizin mağazalarda sattırmıyor.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike'ın mal yöneticikleri.

ben bizim formalari Nike Magzasinda gördüm

Yorum

• bence bordo tozluk yerine beyaz tozluk mavi forma yerinede beyaz sort
                    trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Hayırlı olsun, güzel olmuş.

Hoptek oynamalarını da özlemiştik bu arada.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet bencede sen istiyorsun... Mesela ben istemiyorum
                        Ben aldığım formanın herşeyiyle sahadakinin aynısı olmasını isterim, orjinal olması bu benim gözümde...

Yoksa çok yakıştığı için falan seğil.
                        Haa yakışmamış mı? Gayet de yakışmış.

Yorum

• Sırt reklamı olabileceğin en güzeli olmuş ve yakışmış.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Ben aldığım formanın herşeyiyle sahadakinin aynısı olmasını isterim, orjinal olması bu benim gözümde...

Yoksa çok yakıştığı için falan seğil.
                            Haa yakışmamış mı? Gayet de yakışmış.

yakışmasına yakışıyor da kozmetik işi gibi olmasın aaabi

armaların akibeti gibi olacak ve tez zamanda sökülecek solacak kopacak yıpranacaksa olmamalı bence
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aradan bu kadar zaman gecti, yok arkadas sevmedim bu Nike i ve sevmeyecegim de. Umarim en kisa zamanda bu firma dan kurtulup Kappa ya geri doneriz. Nike hayatimda gordugum en kotu formalari yapiyor. Bu sadece bizim takim icin gecerli degil. Butun takimlara yaptiklari formalar hemen hemen ayni. Bu adamlarin isi basketbol formasi yapmak. Gidip onu yapsinlar.
                              kappa mı güzel forma yapıyor, galiba sizin formanız yok, yan hem kappa hem nike bir araya getirin arada dağlar kadar fark var, tartışmaya bile gerek yok bence, nike bugün barça ya yaptığı çubuklu kappa nın tüm formalarına değer bence

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'ın mal yöneticikleri.

ben gördüm İstanbul'da Airport alışveriş merkezinde
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Cubuklu iyi da ama o kollara uyuz oluyurum. Insan biraz dar yaoarki estetik dursun. Ben Formami giyirken kollarim Kanatlar veya Bayrak gibi genis duruyor. Barca ve inter deki gibi Kollar dar olsa, Kot Pantolunun üzerinde süper dururdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X