Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Tatar Kemal, Allah, peygamber aşkına bari şu ortamda reklamı bırak!
    kızmana gerek yok. allah peygamber aşkı yazdığın için tamam diyorum ama bizim yöneticiler böyle olduğu sürece ben daha çok reklam yaparım kusura bakma.

Yorum

• Konu ile alakası yok ama Umut artık resmen Toulouse da.

Yorum

• Anlaşmaya göre, Toulouse kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 3.794.842 EUR ödeyecek.
        umutta gitmiş bu arada. sitede yazıyor
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• bizim takım antrenman formalarıyla çıksın daha kaliteli
          Fırtına esecek

Yorum

• taklıt yapcaktık barı nıke'ın fransa ıcın yaptıgı formanın taklıdını yapsaydık
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• kim dedi size nike bize özel forma yapacak. Siz gidin de bize sponsor olmak istemeyen adidas i savunun.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işin kötüsü bu yıl beyaz şortumuz yok. bordo, turkuaz ve siyah şortlar var bu sene.
                Hay Allah onu düşünmedim. Doğru aslında. Yine de mavi veya siyahlada şık olur.
                Trabzonspor

Yorum

• kaleciye kırmızı renk giydirmek.... ben burdayım zımbala kaleye ! arkadaş kaleci dediğin yeşil renkli birşey giyer, bu kırmızı nedir yaw cicili bicili birşey giydirmişler onur a.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ofspor'un geçen seneki forması muhabbeti çocukça olmuyor mu arkadaşlar? O zaman Manchester United'in geçen seneki formasını da giyiyoruz, buna nasıl bi anlam yüklemek gerek?
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlaşmaya göre, Toulouse kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 3.794.842 EUR ödeyecek.
                      umutta gitmiş bu arada. sitede yazıyor

3 800 000 € düz hesap. iyi paraya gitti.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki bir yağmurda düştü armalar sezon içerisinde öyle birşey olmadı diyorsunuzda her maç farklı forma giyiyor bu adamlar ya biz ?

100 TL verelim formalara sonra ne yapalım yıkamayalım mı ? Forma 3 kez yıkandıktan sonra arması düşüyor , taraftarı düşünen var mı o kadar para veriyoruz ki kaliteli olsun helali hoş olsun 200 de verilir ama arması düşüyor yıkandığında ya bundan ötesi var mı rezillik bunu yapanlara helal etmiyorum paramı bu sene yine alacam forma yine helal etmeyecem çoluklarından çocuklarından çıkar o dikdirmedikleri armaların paraları.
                        dediğim gibi önceki yıllarda kalitesiz armalar kullanılıyordu ancak geçen sene aldığım formadaki arma neredeyse herhafta yıkanmasına rağmen sapa sağlam duruyor.. sizin geçen seneki formalarınızdaki arma sökülmüşse ya yıkama şekli yanlıştır ya da liverpool maçında sahaya çıkan formalara uygulanan baskı uygulanmıştır.

Yorum

• Eğri oturup doğru konuşmamız lazım , Nike bize şu an özel çalışmaz bir kere bunu anlamamız lazım .Adidas'ı istiyoruz ama o da çalışmaz.

Yorum

• Kafalara bakılırsa bunlar da Yönetim oluyor.

Yorum

• Şampiyon olalımda isterse çıplak çıkalım maçlara

Yorum

• Şu V şekilnde olan formamı?
                                En son lucciiffer tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X