Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıl boyunca önümüzdeki sezon bize özel tasarımlar olacak deyip bizi şişirenleri beklentiye sokanları ortaya bekliyoruz o zaman.Burdaki doldurmaları ben transfer forumunda yapsam ve gerçekleşmese sahte duyumcu diye atılırdım heralde.
Yorum
-
formaları yakından görünce beğeneceksiniz arkadaşlar. kumaşları kaliteli. beklentiler yüksek olunca tasarımlar göze ilk etapta sade gelecektir diye yazmıştım. ben kulübe tasarımlarımı göndermiştim. ben de nike'nin kataloğundaki şablonları kullanmıştım ama dikkate almadılar demek ki. sağlık olsun.
halbuki aşağıdaki tasarımlardan seç 10 tane, resmi sitede taraftarın beğenisine sun, sonra nike'ye sipariş ver yaptır.
En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:03.
Yorum
-
Bana öyle geliyorki biz Nike ile sponsorluk falan yapmamışız. Nike'ın bizimle anlaşma yaptığından haberi bile yoktur belki de.
Önceki sayfada bir arkadaş da yazmış, muhtemelen Türkiye'de kendisini nike distribütörü olarak tanıtan bir şahısla anlaşma yapmışız ve o şahıs da bize eski formaları ucuza kapatıp bize GİYDİRİYOR gibi bir his var içimde...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl işte Haber budur...
ayrıca
Ofspor geçen sene neyi protesto ederek gold forma giymiş söyleyebilecek bir Oflu var mı?Ofsporun ilk renkleri bordo sarıdır.Profosyonel lige çıkıp beldesporla birleşmesinin ardından Bordo Mavi Beyaz renkleri almıştır.Tarihi değeri olduğu için Sarı renk zaman zaman formalarda kullanılıyor.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat sarı formayı şampiyonlar ligi için tasarlandığını söyledi . Şampiyonlar liginde bordo mavi görelim daha çok lütfen!
Ofspor geçen sene şampiyonlar ligi çeyrek finalinde kime elenmişti?
Nike mı?
Boşverin gitsin....O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum