Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.

Yorum

• Ferhat sarı formayı şampiyonlar ligi için tasarlandığını söyledi . Şampiyonlar liginde bordo mavi görelim daha çok lütfen!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada sayfalarca yazıldı hala memnuniyetsizliğini NIKE ile bağdaştıranlar hala topun yönetimde olduğunu anlayamadı mı?

Bu arada logolarda geçen senelerde gördüğümüz kontur uygulaması kaldırılmış.
        bende katılıyorum arkadaşa hiç bir yerde ağarlığı olmayan yönetim şu olayı organize etmekte bile acizmi cidden.

Yorum

• Gold forması evet iyi değil fakat geçen seneki gri formadan 10 kat daha iyi. geçen seneki formada bordo- mavi- gri,3 renk vardı ve tasarım ile de hoş gözükmüyüdu, bu gold formada ise iki renk var, gold-siyah. en azından cümbüş yok. ama yinede bu tasarıma en iyi bordo mavi iki renk giderdi...
          Trabzonspor

Yorum

• bu formaları bize sunan artık yönetici mi nike mı bilmem ama yayında ve yapımda emeği geçen herkesi allah bildiği gibi yapsın
            yAlCiN

Yorum

• kesin bu nıke'ın yönetim kadrosunda bir OFLi var ..
              Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.
                geçen sene kupa alabilseydik olurdu.Bir önce yıl Türkiye kupasını aldığımız için geçen yıl formada bayrağımız vardı

Yorum

• Cubuklu ile Victory müthis... Beyaz sade ve güzel... Altin berbat... =)
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.
                    şampiyon olana bide türkiye kupasını alana veriyorlar o Türk Bayrağını
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forma ve tanitim satis strtejisiyle birlestirilmedikten sonra hikayedir . Suanda tsclub internet sitesinde bu urunler satisa cikmis olmaliydi!
                      aynen öyle....ben de bekliyorum...

Yorum

• Adı golg kendi bakır bu formayı bir Trabzonspor taraftarı hangi ruh hali ile alacak çok merak ediyorum.Sırtına geçirdin Niğde'de geziyorsun,kim anlayacak bu formanın TS forması olduğunu.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• özel bir forma tasarlamak bukadar mı zor ?
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• geçen sene şu parçalı uzun kolludan bir tane bulamadım anasını satiyim bu yıl da yok heralde parçalı.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz ne yaptık Avrupa'da adamlar bize özel forma çıkaracak ? Avrupadaki çoğu takımın ortalama formaları aynı formalarda Barcelona kalitesi aramak komiklikten başka bişey değildir...
                              sorma rezil olacaz bu sene şampiyonlar ligi finalinde
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçen sene kupa alabilseydik olurdu.Bir önce yıl Türkiye kupasını aldığımız için geçen yıl formada bayrağımız vardı

Hadi ya şimdi daha çok üzüldüm,çok saçma bi uygulamaymış bana göre.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X