Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun dediğinle alakası yok. Bizim ilk senemizde giydiğimiz antreman ürünlerini bi ara bul bakalım, sanki bize on sene eskinin serisini vermişlerdi. Adamlara ne vereceklerdi geçen sene giydiğimiz ürünleri mi? Nike'ın antreman ürünleri bunlar bu sene. Bir de bunların bir üst modelleri var ki geçtiğimiz sayfalarda görselleri de var zaten. Antreman ürünlerinde hiçbir zaman sorunumuz olduğunu düşünmüyorum, forma konusunda sıkıntı yaşadık hep.
    Katılıyorum antreman formarları dünyanın bütün takımlarında aynıdır sponsoru olduğu takımla sadece Barcelona'da falan değişir bu durum ben formalardan çok ümitliyim...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Biz katalog giyiyoruzda bunlar ne giyiyor antreman ürünü ? Büyük takımlara sponsor olan Nike veya Adidas'ın klüplere yaptığı antreman ürünleri çok benzer özel antreman ürünü beklemeyin ayıptır...

Yorum

• Bizim formaları Galatasaray'la kıyaslayacakların dikkatine

Yorum

• Ben bu işi unutarak yarın saat 14:00'a otobüs bileti aldım vay anasını yani en geç ben görürüm herhalde

Yorum

• Bu arada tanıtımın televizyon yayını var mı ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bu işi unutarak yarın saat 14:00'a otobüs bileti aldım vay anasını yani en geç ben görürüm herhalde
              biz erken geldik ama

yarın köyden nasıl giricem bilemiyorum..

Yorum

• Tozluklardaki Nike işaretinin altta olduğu ve yeni olduğu kimsenin dikkatini çekmiyor mu?

[/QUOTE]

evet tozluklar yeni....katalogda bakin ---> PARK III Game

Yarin süprizler beklemeye gerek yok.... formalar tamamen katalogdan olacak

yeni forma ve yine hüsran

Yorum

• Dive into the heart of Paris Saint-Germain: follow the latest news and live matches, discover exclusive content, and feel the excitement with PSG players.

burda biraz resimlere bi bakim

benim icim gidiyor....

Trabzonsporada böyle bi ünrünler cikmasi lazim

NOT: bunlar hepsi gecen sezonun resimleri ( kalite farki var yine, detaylara dikkat...elite serisininde farkli kalite farklari var )

Yorum

• Yarın canlı yayın olacak mı ?

Yorum

• Vay anasini benim ustaninda bugün izinden gelecegi tuttu... Simdi kim bekliycek yarin is cikisini...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu kim yapıp arkasına adımı yazmışsa teşekkür ederim bana avatar kazandırdığı için

çççççççç senin adın benim soyadım
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Su gs transferleri birak, giyeceklerimizi bile takip ediyor arkadas
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Aa,GS ye bak.Şaka mı bu?

Yorum

• Su katalog yazilarindan biktim usandim vallahi.....bazilarinin isi gücü katalog....baska birsey bilmiyorlar......GS ye bakin onlarda katalog giymis....ne var bunda??? size dünyanin en iyi formalari ve malzemelerini getirseler yine begenmezsiniz....benim icin forma ve malzeme önemli degil...benim icin önemli olani sadece TRABZONSPOR......

Ali Fuat Saruhan (afs) Allah sana sabir versin....gercekten isin zor.....Helal, olsun bu kadar dayanabiliyorsun bu yorumlara vallahi....
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X