İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu işi unutarak yarın saat 14:00'a otobüs bileti aldım vay anasını yani en geç ben görürüm herhalde
yarın köyden nasıl giricem bilemiyorum..
Yorum
-
Tozluklardaki Nike işaretinin altta olduğu ve yeni olduğu kimsenin dikkatini çekmiyor mu?
[/QUOTE]
evet tozluklar yeni....katalogda bakin ---> PARK III Game
Yarin süprizler beklemeye gerek yok.... formalar tamamen katalogdan olacak
yeni forma ve yine hüsran
Yorum
-
Dive into the heart of Paris Saint-Germain: follow the latest news and live matches, discover exclusive content, and feel the excitement with PSG players.
burda biraz resimlere bi bakim
benim icim gidiyor....
Trabzonsporada böyle bi ünrünler cikmasi lazim
NOT: bunlar hepsi gecen sezonun resimleri ( kalite farki var yine, detaylara dikkat...elite serisininde farkli kalite farklari var )
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu kim yapıp arkasına adımı yazmışsa teşekkür ederim bana avatar kazandırdığı için
çççççççç senin adın benim soyadım1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Su katalog yazilarindan biktim usandim vallahi.....bazilarinin isi gücü katalog....baska birsey bilmiyorlar......GS ye bakin onlarda katalog giymis....ne var bunda??? size dünyanin en iyi formalari ve malzemelerini getirseler yine begenmezsiniz....benim icin forma ve malzeme önemli degil...benim icin önemli olani sadece TRABZONSPOR......
Ali Fuat Saruhan (afs) Allah sana sabir versin....gercekten isin zor.....Helal, olsun bu kadar dayanabiliyorsun bu yorumlara vallahi....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum