Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor armasının bulunması gereken yer burda :

ve daha büyük olması gerek.
    Büyüklüğü bir nebze kabul edilebilir de bir kulüp bir kez olsun amblemin yerini tutturamaz mı yahu?

Her sezon öncesi aynı sorun, amatörlüğe bak...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Trabzonspor armasının bulunması gereken yer burda

ve daha büyük olması gerek.
      Armanın bulunduğu yerde sıkıntı yok.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Düzce veya Zonguldakta(Eregli/Alapli) Tsclub varmi? Varsa yeni sezon formalari bulabilirmiyim orda?
        HY67...

Yorum

• Şu arma işini ilkokul çocukları bile daha iyi uygular vallahi ya.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armanın bulunduğu yerde sıkıntı yok.
            Var tabii ki de, AFS abi de bana hak verecektir.

Ben formayı almayacam çıktığı gibi, nasılsa her sene ki gibi yine font rengi değişilecek, arma yer değişecek.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Düzce veya Zonguldakta(Eregli/Alapli) Tsclub varmi? Varsa yeni sezon formalari bulabilirmiyim orda?
              Düzce'de TS Clup var. Muhtemelen yeni formalar satışa sunulur.

Yorum

Var tabii ki de, AFS abi de bana hak verecektir.

Ben formayı almayacam çıktığı gibi, nasılsa her sene ki gibi yine font rengi değişilecek, arma yer değişecek.
                Amblem yakada olmaz sol göğüste olur. Sol tarafta Nike ambleminin başladı yere uygun yerleştirilmiş amblem.

Geçen sene V formadaki durum yok bunda.
                En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 00:13.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Armanın yeri tam olarak şöyle olması gerekli bana göre

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak BlackTooth61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düzce'de TS Clup var. Muhtemelen yeni formalar satışa sunulur.
                    Düzcenin tam neresinde kardes? Yarin hemen almaya gideyim
                    HY67...

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• @atesh biraz daha(2-3 cm) yukarıda olabilirdi ona katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amblem yakada olmaz sol göğüste olur. Sol tarafta Nike ambleminin başladı yere uygun yerleştirilmiş amblem.

Geçen sene V formadaki durum yok bunda.
                          Geçen sezonun iç saha formamız yakada arması, Ve şuan ki gibi sezon başında yanlış bir simetri kullanılmış ve sezon ortasında bu hata telafi edilmişti.

Gelecek sezonda böyle olacak, eğer ki bu forma orijinalsa.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Geçen sezonun iç saha formamız yakada arması, Ve şuan ki gibi sezon başında yanlış bir simetri kullanılmış ve sezon ortasında bu hata telafi edilmişti.

Gelecek sezonda böyle olacak, eğer ki bu forma orijinalsa.
                            Geçmiş beni bağlamaz, formanın bu hali kötü değil armanın yeri de sıkıntı değil sadece 2-3 cm daha yukarı alınması gerekir, o olmazsa da sorun değil. Simetri arayan gözlerle dolu her yer.

Yorum

• Seni bilmem ama benim için bir sorun bu, ayrıca ben kendi bakış açımı söylüyorum bana katılmak mecburiyetinde olmadığın gibi benim de sana katılma mecburiyetim yok. Dediğim gibi, armanın yeri yanlış kısaca. Geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez, geçmişte ki hatalarımızı gelecekte kulağımıza küpe olmak yerine yine 4 sezondur aynı hataları yapıyoruz. Diğer kulüplerin armaları neden oynamıyor hiç ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Arma küçük ve yeri yanlış, net.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X