Amblem yakada olmaz sol göğüste olur. Sol tarafta Nike ambleminin başladı yere uygun yerleştirilmiş amblem.
Geçen sene V formadaki durum yok bunda.
Geçen sezonun iç saha formamız yakada arması, Ve şuan ki gibi sezon başında yanlış bir simetri kullanılmış ve sezon ortasında bu hata telafi edilmişti.
Gelecek sezonda böyle olacak, eğer ki bu forma orijinalsa.
Geçen sezonun iç saha formamız yakada arması, Ve şuan ki gibi sezon başında yanlış bir simetri kullanılmış ve sezon ortasında bu hata telafi edilmişti.
Gelecek sezonda böyle olacak, eğer ki bu forma orijinalsa.
Geçmiş beni bağlamaz, formanın bu hali kötü değil armanın yeri de sıkıntı değil sadece 2-3 cm daha yukarı alınması gerekir, o olmazsa da sorun değil. Simetri arayan gözlerle dolu her yer.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Seni bilmem ama benim için bir sorun bu, ayrıca ben kendi bakış açımı söylüyorum bana katılmak mecburiyetinde olmadığın gibi benim de sana katılma mecburiyetim yok. Dediğim gibi, armanın yeri yanlış kısaca. Geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez, geçmişte ki hatalarımızı gelecekte kulağımıza küpe olmak yerine yine 4 sezondur aynı hataları yapıyoruz. Diğer kulüplerin armaları neden oynamıyor hiç ?
Yorum