Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Antrenman malzemelerinin fazla önemli olmadığını düşünüyorum ben de.Fakat gördüğümüz 3-5 fotodan yola çıkarak onlar hakkında fikir vermek gerekirse,övülecek bir durumu yok,yerilecek durumu var, renkler.Hiç alakasız renkler kullanılsa mesele değil ama Kırmızı ve koyu mavi benim en ayar olduğum renkler,bizim takım için kullanırsan korsan gibi duruyor da ondan.
Neyse salla gitsin,sen formaları bekle Ertan insanı.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
armanın nakış olması çok mu pahalıya patlıyor kulübe?
yahu rahat rahat ikili mücadeleye giremiyorum formam üzerimdeyken, bi formamın arma gitti, çocuk birşey de yapmadı çekmişti,gidince kavga çıktı tabi...
ya dayanıklı olsun yapıştırmayada eywallah,ama arma hemen kopmasın artık ya
- Cemoli çalışmaların güzel , çalışmaların içinden gelerek reklam amaçlı olmadığı belli , renkleri tam tonlarına uydurursan bence daha iyi olucaktır , Lyon stilini bize uyarlayabilirsin mesela
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Ne kadar hoşnutsuz,şükürsüz açıklamalar var,okurken hem gülüyorum hem kızıyorum .Üstteki postta Celtic'e de giydirilmiş hafiften,burda yazılınca genelde ukala gözüyle bakıldığı için yazmamayı tercih edip,size internetten Celtic ile ilgili bikaç bişiy bakmanızı tavsiye ediyorum.
Ben kendi adıma bu özel forma goygoyundan sıkıldım artık,avrupada herhangi bi şekilde sürekli olarak yer almadığımız sürece bu avrupa ligi olur,şampiyonlar ligi olur,özel formayı falan beklemiyorum.Formalar hoşuma gitsin,renkle düzgün kullanılsın,biraz daha profosyonel yapalım şu ürün satış ve tanıtım işini,kafi benim için.
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Ayrıca adamlar kaleci forması satıyorlar 112TL'ye, o kadar pahalıya satmasalarda en azından satsınlar, kaleci yok mu bizde top oynayan ? ya da normal forma halinde, alan olmaz mı sizce ? Tolga ve Onur'un formalarını ?
En son Atesh tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 10:56.
- Cemoli çalışmaların güzel , çalışmaların içinden gelerek reklam amaçlı olmadığı belli , renkleri tam tonlarına uydurursan bence daha iyi olucaktır , Lyon stilini bize uyarlayabilirsin mesela
Teşekkür ederim abi. Kesinlikle hiç bir reklam veya başka bir şekilde hiç bir amacım yok sadece muhabbeti olsun diye yabancı takım formalarına amatörce( ki bu zaten türk telekom fontundanda belli ) uyarlama yapıyorum photoshop ile. Lyon'un bir formasının uyarladığım hali.
Yorum