Salı günü saat kaçtaydı yaa unuttum ? Benim uçak akşam 5'te (Fransa Saati İle) TV'den ya da BMN'den yetişebiliyor muyum ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şu 'v for victory' diye tanıtılan manchester formasını isterim. Tamamen bordo, v kısmı mavi. Bence çok iyi olur. Yakışır baştan aşağı bordo.bordo formayı çok seviyorum. bu sene düz renk bordomuz yok. bari senin dediğin gibi yapmış olsalar. keyfim yerine gelirdi.
Yorum
-
Yorum
-
Burda biri paylaşmıştı taslağa, AFS miydi hatırlamıyorum, ama bu forma olabilir diye düşünüyorum.
Forma tasarımı olarak hiç fena değil, katalogun en güzeli hatta diyebilirim.
NOT : zurjcas link için teşekkürler.En son Atesh tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 19:40.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorumEn son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 19:44.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünüyorum deme, 3 kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorum•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
aman diyim eros87 caps falan koyma böyle çok güzel gidiyor. Ben resmi çekimleri bekliyorum o kadar fotoğrafçı getirdiler eminim çok iyi şeyler çekmişlerdir ilk onları görürsek kesinlikle etkilenme katsayımız artacaktır. Bu da muhtemelen satışlara yansır kısa ve orta vadede satışlar artacaktır. Şimdi sızan fotoğraf olursa tepki vs gelecek eminim ki. (:
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalitenin anlamını verdim yazdığımda, artık nasıl algılıyorsan bilmiyorum.
NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.
Nasıl olur senin dediğin kalite biliyor musun ? Bütün dünyanın izlediği Liverpool maçında koskoca ingilterenin düzünde armalarının kopması ile olur bak kalite gördün mü ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
aston villanın da yedek renk olarak sarı kullandığını görüyoruz, en azından antreman ürünlerinde. Ton olarak formamız bu renkte olursa bence güzel olur. Alternatif renklere, formalara yapım gereği çok sıcak bakıyorum(birkaç sayfa önce yazmıştım şu zamana kadar aldığım formalardan sadece bir tanesi bordo mavi nikeın ilk sezon yaptığı aston villa modeli, diğer hepsi alternatif renkte) ve renk konusunda asla yok fenerin rengi olmuş galatasarayin olmuş gibi takıntılarım yok. Bence alternatif formaya böyle bakmamız gerek. Alternatif forma denilen şeyde renk vs çok dert edilmemeli asıl formalarımız zaten olacak beğenmeyen tercihini onlardan yana kullanacaktır, ben çok sert eleştiri yapmayı hem sevmem hem de yapanı da iyi karşılamam açıkçası
Bu sene önce eğer çıkacaksa v şeklinde olanı alırım sezon sonunda da alternatifini inşallah.En son Bera B. tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 20:37.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünüyorum deme, 3. kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorumTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum