İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ekleme : Bence Atesh'in forma güzel oldu. Değişik oldu değişiklik güzeldir
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalog ürünü olmasın da ne olursa olsun, kaç seneden beri özel özel diye dalga geçip duruyorlar.
Vallahi ister begenelim ister begenmeyelim.... Hep Destek Tam Destek... TS Logolu Cuval ciksin ben onu alir onuda giyerim - gezerim“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
.....
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
??????????????????????
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkada kalmasın :P
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkada kalmasın :P
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
alin iste yeni forma
En son Misina tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 21:22.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala bu formaya bakmakla meşgulüm ....
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın ile twitterda aramızda geçen diyalog:
Ben: Nevzat bey formaların sol alt kısmında bu logo bulunuyormu acaba? "AUTHENTIC" http://www.eukicks.com/wp-content/up..._Authentic.jpg
Nevzat Aydın: neden?
Ben: merak etmiştim sadece şu an formaların sol alt kısımlarında bu logo varmı yokmu diye...
Nevzat Aydın: olacak bu senekilerde. İyi yakaladın.
Eğer bu twitter hesabı (zagortenay76 )çakma değilse gerçekten Nevzat Aydın'a ait ise katalog forması giymeyeceğiz demektir. Çünkü bu güne kadar hiç bir katalog formasında AUTHENTIC logosu bulunmuyordu...
yok canım inanmamnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum