Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ozaman böyle olacak büyük Ihtimal... Yine Katalog Ürünü yani... Katalog Ürünü aliyoruz desenize yine... Zaten farkli birsey beklemeyelim neticede Barca degiliz Yinede fena degil...
    katalog ürünü olmayacagini nevzat aydin söylemis. formalarda authentic yazisi varmis bu da demek oluyorki özel forma

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma güzel valla ben çok beyendim...

türk telekom yazısıda siyah olsun tamamdır..
      Yapma. Geçen sene giydiğimiz gri formanın farklı rengi sadece bu. Ben bunu kabul etmem çoğu renktaşta etmez bence

Ekleme : Bence Atesh'in forma güzel oldu. Değişik oldu değişiklik güzeldir

Yorum

• lütfen grinin versiyonu olmasın lütfen.

Yorum

• Ali Fuat abi icinde bordo-mavi var dedi!

YES'e inanmayin

Yorum

• benim düsüncem bordo mavi renklerimiz herzaman formada olmasi lazim. bize yakisan en güzel renkler koyu lacivert veya siyah tonlar bence

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katalog ürünü olmasın da ne olursa olsun, kaç seneden beri özel özel diye dalga geçip duruyorlar.
              Gecen Sene Gümüs Hamsi Formamiz özel olacak dediler... Yine bundandi ve Katalog Ürünüydü... Bu Sene Hamsiyi Una bulamislar olmus Altin

Vallahi ister begenelim ister begenmeyelim.... Hep Destek Tam Destek... TS Logolu Cuval ciksin ben onu alir onuda giyerim - gezerim
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

??????????????????????
                Güzele benziyor

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkada kalmasın :P
                  sanirim burda katalog mu özel mi tartismasi bitsin

Yorum

arkada kalmasın :P
                    Gerçek twitter hesabı mı acaba kesin ? Eğer öyleyse çok iyi haber

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alin iste yeni forma
                      Bu formayı bu yıl Ofspor bir kaç maçta yedek renk olarak kullanmıştı.

En son Misina tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 21:22.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunun aynisini altin renginde bi denesen?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben hala bu formaya bakmakla meşgulüm ....

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben hala bu formaya bakmakla meşgulüm ....

Renkdas buda cok altinimsi olmus
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Nevzat Aydın ile twitterda aramızda geçen diyalog:

Ben: Nevzat bey formaların sol alt kısmında bu logo bulunuyormu acaba? "AUTHENTIC" http://www.eukicks.com/wp-content/up..._Authentic.jpg

Nevzat Aydın: neden?

Ben: merak etmiştim sadece şu an formaların sol alt kısımlarında bu logo varmı yokmu diye...

Nevzat Aydın: olacak bu senekilerde. İyi yakaladın.

Eğer bu twitter hesabı (zagortenay76 )çakma değilse gerçekten Nevzat Aydın'a ait ise katalog forması giymeyeceğiz demektir. Çünkü bu güne kadar hiç bir katalog formasında AUTHENTIC logosu bulunmuyordu...

yok canım inanmam
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sarı siyah diye lanse edilen formanın herhangi bir yerinde renklerimiz olmazsa çok garip olur...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X