Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir tek ben mi yanlış anladım? Tüm formalarımızda bordo-mavi bulunacak, gold da dahil. Ayrıca son haberlere göre gold formada siyah bulunacak. Tam olarak böyle değil mi?
    Anlamayı doğru anladın da bence orda bilgi karmaşası oldu gibi.

Sarı formada siyah varsa ve kollarda bulunuyorsa bordo mavi muhtemelen olmaz. Gereksiz bir karmaşa olur.

Bence özel formalarımızda birkaç adım daha ileri gitmemiz gerek. Mesela altın formadan örnek vereyim. Eğer altın ve siyah olacaksa armamızın renginin de siyaha çevrilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özelse daha özel. Avrupa takımlarına bakın bu tip uygulamaları sıklıkla görürsünüz. Ama daha alternatif forma rengine bile olay çıkartan taraftar arma için kulübü yıkar sanırım.

Yorum

• beyaz formamiz keske böyle olsa, buda özel

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Atesh sensin sanırım aydeezy olan. Ne gerek var şimdi adama ters ters cevaplar vermeye? Her bilgiyi paylaşmak zorunda mı? Ayrıca iki kat yaşında sayılır o adam.

Yorum

• Nevzat Bey, iki bordo mavi, beyaz ve sürpriz renk (altın) demişti. Bordo mavililerden biri çubuklu olacak. Paçalı olmayacağını da söylemişti. Paçalı veya çizgili dışında nasıl bir deseni olabilir?
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Atesh sensin sanırım aydeezy olan. Ne gerek var şimdi adama ters ters cevaplar vermeye? Her bilgiyi paylaşmak zorunda mı? Ayrıca iki kat yaşında sayılır o adam.
            Katılıyorum.

Yorum

• gosterin simdi oteki galatasarayliya ki trabzonun formalarinda authentic yazisini olcagini

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nevzat Bey, iki bordo mavi, beyaz ve sürpriz renk (altın) demişti. Bordo mavililerden biri çubuklu olacak. Paçalı olmayacağını da söylemişti. Paçalı veya çizgili dışında nasıl bir deseni olabilir?

kollar mavi gerisi borda şeklinde sade olabilir

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaan ben twit te Nevzat abi tüm formalarda bordo-mavi olacak demişti dedim, hemen cevap verdi. öyle bir şey demedim diye.
                  İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlamayı doğru anladın da bence orda bilgi karmaşası oldu gibi.

Sarı formada siyah varsa ve kollarda bulunuyorsa bordo mavi muhtemelen olmaz. Gereksiz bir karmaşa olur.

Bence özel formalarımızda birkaç adım daha ileri gitmemiz gerek. Mesela altın formadan örnek vereyim. Eğer altın ve siyah olacaksa armamızın renginin de siyaha çevrilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özelse daha özel. Avrupa takımlarına bakın bu tip uygulamaları sıklıkla görürsünüz. Ama daha alternatif forma rengine bile olay çıkartan taraftar arma için kulübü yıkar sanırım.
                  Ben Ali Fuat abiden görmüştüm o mesajı bulayım hemen tekrar.

Ayrıca dediklerinize tamamen katılıyorum.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Denedik bişeyler.

ula harbiden güzel olmuş... ama bu olmaz ya,bordo mavide olur üzerinde. ama iyi forma lan:d
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Denedik bişeyler.

müthis forma. simdiye kadar bu forumda gördügüm en güzellerinden

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Ali Fuat abiden görmüştüm o mesajı bulayım hemen tekrar.

Ayrıca dediklerinize tamamen katılıyorum.
                        a f s'nin yazdığını ben de hatırlıyorum da formalarla bire bir ilgilenen Nevzat Aydın olduğu için onun dediği a f s abinin dediğinin üstünde şu an. a f s abiye gelen bilgi yanlış olabilir.

Bir de tasarımcı olarak zaten dört renkli bir formanın olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• @baskurt~bera şimdi başkurt kardeşim, benim yazdıklarıma bak Nevzat bey'in yazdıklarına bak. İlla benim yaşım küçük oludğu için ben haksız olduğum anlamına gelmez. Ayrıca beyefendiliğimi bozmadım Sende anlayışlı karşılarsan bu durumu sevinirim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              a f s'nin yazdığını ben de hatırlıyorum da formalarla bire bir ilgilenen Nevzat Aydın olduğu için onun dediği a f s abinin dediğinin üstünde şu an. a f s abiye gelen bilgi yanlış olabilir.

Bir de tasarımcı olarak zaten dört renkli bir formanın olacağını zannetmiyorum.
                              Peki o zaman bulmama gerek yok. Hiçbir konuda net bilgi alamıyoruz. Konu Trabzonspor olunca hiç net bilgi bulamıyorsun arkadaş.

Zamanında şunu yapmıştım. Lig sonlanmadan önce. Şampiyon olabilme ümidiyle yaptığım için Türk bayrağı var. Cezalıydım o zaman sanırım koyamamıştım.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 10. numara olur gibime geliyor bana ya.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X