Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Tesekkürler Ali Fuat....Forma gercekten resimde ciktigindan dahada güzel....Benim cok hosuma gitti....
Gecen senelerdeki cubuklulardan cok daha hos duruyor....Herkesin fikri kendine tabiiki..
Bazilari yine her zamanki gibi sadece resimde görüpte sallamaya baslamis yine...Sallamaya devam....
ne yapalım kardeşim böyle saçma sapan forma yaparlarsa biz de sallarız..
hem resimde böyle durup yanımızda mükemmelleşecek hali yok ya
kötü işte alalala
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Ben çok önceden de şu zigzaglar hakkında yorumumu yazmıştım şimdi bulamadım. Kaleci formalarında olanlar için yorum yapmıştım, bence apaçilerin giydiklerine benziyor. Beğeniyor olduğumu söyleyemem. Her sene genelde aldığım formalar alternatif olduğu için bu sene bordo mavi çubuklu alırım diye düşünüyordum, eğer zigzaglı çıkarsa çubuklu için bi sene daha bekleyeceğim. Yenileri çıkınca bordo formanın ucuzlayacağını da düşünürsek onla açılışı yaparım sanırım.
alternatif renge krem rengi diyorlar doğru mudur ? bunun modası geçen seneydi umaırm böyle bir şey olmaz
Ne olursa olsun hazırlık maçlarından başka maçta giyilmediği için böyle formalara fazla değer veremiyorum kişisel olarak. Geçen seneki gri formamız iyiydi, beyaz formayla çıktığımız maçlara pekala bu formayla çıkabilirdik. Beyaz formadan çok daha güzeldi ama hiç kullanılmayınca değerini kaybediyor ekstra formalar. Taraftar formaları yani
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Ne olursa olsun hazırlık maçlarından başka maçta giyilmediği için böyle formalara fazla değer veremiyorum kişisel olarak. Geçen seneki gri formamız iyiydi, beyaz formayla çıktığımız maçlara pekala bu formayla çıkabilirdik. Beyaz formadan çok daha güzeldi ama hiç kullanılmayınca değerini kaybediyor ekstra formalar. Taraftar formaları yani
evet bence de.aynen katılmakla birlikte zigzaglı formalar tekrar söylüyorum iğrenç ötesi
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Bursa, coca-cola ile mi anlaştı ? yoksa o kendisi mi koymuş öyle.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Yorum