Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Damalı forma olursa çocuğumu keserim

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Damalı forma olursa çocuğumu keserim
      daha neler
      Trabzonspor

Yorum

• Ya siyah sarı dediler de Trabzon Arı Maya demeye başladılar ... umarım rezil bir forma değildir ya

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• cemoli kardes darilma ama sanki bana göre bayan tshirtine bensemiz bana göre ama yinede emek verip düsünmüssün tbr. Yeni formalar resimleri varmi
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi

tişört dizaynım nasıl sizce?

kötü renktaş
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi
                tişört dizaynım nasıl sizce?
                Cemoli tişört tasarımları burada paylaşılmıyor. Tsclub ürünleri ve önerileri başlığında paylaş.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cemoli kardes darilma ama sanki bana göre bayan tshirtine bensemiz bana göre ama yinede emek verip düsünmüssün tbr. Yeni formalar resimleri varmi
                  Abi darınılacak ne var bunda olsun bayan taraftarlarımıza hitab etmiş olur daha güzel
                  En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 22:06.
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Damalı forma olursa çocuğumu keserim
                    aman abicim naptın öyle
                    inşallah damalı forma olmaz yoksa çok kötü şeyler olabilir
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Nevzat Aydın'ın güzel anlayışı gerçekten de çok enteresan, daha önceki twitlerinden bir tanesinde bu seneki gri formanın en kötü formalarımızdan birisi olduğunu söylemiş, halbuki o forma benim en beğendiklerimden.Bu gold denen forma bakalım nasıl olacak.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki o zaman bulmama gerek yok. Hiçbir konuda net bilgi alamıyoruz. Konu Trabzonspor olunca hiç net bilgi bulamıyorsun arkadaş.

Zamanında şunu yapmıştım. Lig sonlanmadan önce. Şampiyon olabilme ümidiyle yaptığım için Türk bayrağı var. Cezalıydım o zaman sanırım koyamamıştım.

vaay hepsi çok güzelmiş

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kötü renktaş
                          Saygılar
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aman abicim naptın öyle
                            inşallah damalı forma olmaz yoksa çok kötü şeyler olabilir
                            Kimse duymadı mı yahu bu kalıbı, çok meşhur oldu dünya devlerinin gelme dedikoduları çıkınca Türk takımlarına. Millet bulduğunu kesiyor valla

Beyaz formada bordo-mavi vardır inşallah. Beyaz diye giyilen formalarımız çok tırt. Azıcık doğru düzgün bir şey olsa.

Yorum

• Burdakİ forumdakİ herkesİn gÖrÜŞÜne saygİ duyuyorum ÇoĞu kİŞİnİn gÖrÜŞÜ nike den memnun olmadigimizi gÖsterİyor ama ben tam tersİnİ dÜŞÜnyorum Öle abuk subuk markalarİ gİyeceĞİme nike Üretsİnde nasİl Üretİrse Üretsİn sonuÇta dÜnya Çapİnda kendİnİ kanİtlamİŞ yenİlİĞe her zaman aÇik olan bİr markayla sponsor oldugumuz İÇİn ben Çok memnunum bu sezonkİ formalara gelİnce İse aldigim duyum nike bİze bu sene Özel ÇalİŞma yaptİgİ katolog ÜrÜnÜ deĞİl Özel tasarİm ÜrÜn ÜretmİŞ en İddİali formalarimiz nike anlaŞtİgİmİzdan berİ bu sezon olacakmİŞ bÜtÜn modellerİnİ alabİlİrİm ben Özellİkle sarİ sİyah renklİ formamiz gerÇektn Çok hoŞ olacakmİŞ benİm de favorİm

Yorum

• abi bekliyoruz ben şu an taraftar kart kullanıyorum ama ist deki club larda geçmiyor indirim bu konu ile ilgili bişey olacakmı

nevzat aydınlacak ama cok kisa surede degil. Merak etme, nefis bir internet sitesinden siparis vereceksin.
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X