Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar ne zaman cikoyor? bilen varmi?

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu kızı hala unutamıyorum :P
      la bu fotographin tarih ne zaman yazar?

Kendimi o zamana ayarlarim

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu fotoğraflara tamamen bütün oalrak baktığım zaman nike'ın sadece yan çubuklu modeli bana güzel geliyor

zaten bu firmaların hiçbirinin bize özel forma yapmayacağı düşünülürse nike'ın sadece 1 sene becerebildiği arkaya yazı yazma işini hangi firma yapacağını söylerse ihaleyi ona verelim gitsin

sonuçta madem bizim isteediklerimiz olmuyor en azından taraftarın fikirlerine yatkın firmalarla çalışmalıyız

mesela bize bir kere sorulmadı ki kardeşim siz taraftar oalrak en azında katalogta ki ürünlerden hangisini beğendiniz?

çıkarıp veriyorlar elimize diyorlar ki bu senenin formaları bunlar alırsanız alın almazsanız...
        gibi

oysa sorsa siz hangi formayı beğeniyorsunuz çıkarsa daha çok satış yapacak ama anlamıyor sığırlar...

yani bu formarlaı buraya yapıştıran arkadaşın yaptıklarını sadece anket oalrak ekelyeceksin
        adamalr bunu yapmaktan aciz
        o kadar profesyonelce yapılıyor bu işler bizim kulüpte dikkat edilirse

bu sene nike'ın 3 senesi
        yani bir nev'î ustalık sezonu

iyi forma yapamazlarsa ve yine nike ile devam edilirse kisme bu taraftar niye forma almıyor,niye çakmasını alıyor diye suçlayamaz

mesela ligte her takımın beyaz forması olmalı diye bir şey olduğu söylendi forumda ama ligte beyaz forması olmayan takımlar var bu sene

mesela en başta fener bahçenin bu sene beyaz forması yok
        vs.

yani ben illaş u marka olsun demiyorum
        bana sorarsanız ben gider direk lesconla anlaşırım
        çünkü size özel forma yapacak ürünleri makul fiyata satabilecek tek firma o

ts clubtan adam akıllı 1 polar çıkıyorsa senede,formalarda kumaş kalitesinin iyi olduğu söylene söylene her sene malum katalog ürünleri kakalanıyorsa ve taraftarın istediği renkleri ufak bir yazıyı bile tutturamıyorsanız bu işte sıkıntı var demektir

kısacası bizim kulübün ürünleri ve dormaları taraftar tatmini açısından bana kalırsa fiyasko olmasada fiyaskoya yakın olup vasatın bile altındadır.
        en güzel adidas olmus!

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

la bu fotographin tarih ne zaman yazar?

Kendimi o zamana ayarlarim
          23.6.2010 - 26.6.2010 diye biliyorum
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formalar ne zaman cikoyor? bilen varmi?
            2 hafta sonra denildi. Muhtemelen kamp başladıktan 2-3 gün sonra lansman yapılır. Futbolcular katılacağına göre forma tanıtımına, kamp başlamadan formalarda çıkmaz zaten
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• TS14 formanin kollari beyaz denesene lütfen
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Diğer markaların çizgilerini gördükçe iyi ki Nike ile anlaşmışız diyorum.

Yeni sezon ürünlerinden

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• renktaşlarım futbolcular 20 sinde toplancak yani 22 sinden önce bişey beklemeyin forma tasarımıda yapmayın formalar hazır zaten tasarımları 2012 de kulübe gönderin derim
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TS14 formanin kollari beyaz denesene lütfen
                    buyursunlar:

TS 14 kollar beyaz:

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diğer markaların çizgilerini gördükçe iyi ki Nike ile anlaşmışız diyorum.

Yeni sezon ürünlerinden

Eğer bize bu tür ürünlerle gelecekse TS Club bence kapatsınlar. Hiç bakmıyorlarmı diğer kulüplerin nasıl ürünler ürettiğine. TS Club stil bölümü yenilenmeli başka alternatifi yok.

Yorum

• bu zokoraya ne3 zaman giydirmişler bu t-shirti yaw
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• Ne söylendiği kadar kimin nasıl söylediği de önemlidir her zaman. TS Club iyi bir sunum yapmaz, eski hatalarını tekrarlar ise ağzıyla kuş tutsa bizim taraftarımızı memnun edemez.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 14:12.

Yorum

• Yeni transferimiz Zokora 15 numaralı formayı giyecekmiş. Hemen heyecanlanmayın üzerindeki Türk Bayrağından da belli olduğu üzere forma 2010/2011 sezonu forması, 2011/2012 sezonu formalarımız henüz gün ışığına çıkmadı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 15:33.

Yorum

• Yorum

• umarım bu sezon adam akıllı formamız olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X