İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylarca konuşuldu burada, sene değişti evladım. Sen neyi soruyorsun şimdi?7
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden formalarımızda logo yoktu.
bu sorunun miladı geçti. şimdi bunu sormandakı amaç nedir?Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni öğrendim sordum kötü mü yaptım?
Bunları yazana kadar soruna cevap verebilirdim ama vermiyorum. Armut piş ağzıma düş yok
Herkes gelse 4-5 ayda bir aynı soruyu sorsa olur mu? Biraz araştır.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
bu fotoğraflara tamamen bütün oalrak baktığım zaman nike'ın sadece yan çubuklu modeli bana güzel geliyor
zaten bu firmaların hiçbirinin bize özel forma yapmayacağı düşünülürse nike'ın sadece 1 sene becerebildiği arkaya yazı yazma işini hangi firma yapacağını söylerse ihaleyi ona verelim gitsin
sonuçta madem bizim isteediklerimiz olmuyor en azından taraftarın fikirlerine yatkın firmalarla çalışmalıyız
mesela bize bir kere sorulmadı ki kardeşim siz taraftar oalrak en azında katalogta ki ürünlerden hangisini beğendiniz?
çıkarıp veriyorlar elimize diyorlar ki bu senenin formaları bunlar alırsanız alın almazsanız...
gibi
oysa sorsa siz hangi formayı beğeniyorsunuz çıkarsa daha çok satış yapacak ama anlamıyor sığırlar...
yani bu formarlaı buraya yapıştıran arkadaşın yaptıklarını sadece anket oalrak ekelyeceksin
adamalr bunu yapmaktan aciz
o kadar profesyonelce yapılıyor bu işler bizim kulüpte dikkat edilirse
bu sene nike'ın 3 senesi
yani bir nev'î ustalık sezonu
iyi forma yapamazlarsa ve yine nike ile devam edilirse kisme bu taraftar niye forma almıyor,niye çakmasını alıyor diye suçlayamaz
mesela ligte her takımın beyaz forması olmalı diye bir şey olduğu söylendi forumda ama ligte beyaz forması olmayan takımlar var bu sene
mesela en başta fener bahçenin bu sene beyaz forması yok
vs.
yani ben illaş u marka olsun demiyorum
bana sorarsanız ben gider direk lesconla anlaşırım
çünkü size özel forma yapacak ürünleri makul fiyata satabilecek tek firma o
ts clubtan adam akıllı 1 polar çıkıyorsa senede,formalarda kumaş kalitesinin iyi olduğu söylene söylene her sene malum katalog ürünleri kakalanıyorsa ve taraftarın istediği renkleri ufak bir yazıyı bile tutturamıyorsanız bu işte sıkıntı var demektir
kısacası bizim kulübün ürünleri ve dormaları taraftar tatmini açısından bana kalırsa fiyasko olmasada fiyaskoya yakın olup vasatın bile altındadır.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamı soru sorduğuna pişman ettiniz be. çççTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçında neden formalarda logo yoktu bilgisi olan?
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman çıkacak formalar kesin bir tarih var mıı?
1 ay önce "2 hafta sonra",
15 gün önce "2 hafta sonra",
Denildi..
Şimdi soruyorsun gelir 2 hafta sonra derler.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 ay önce "2 hafta sonra",
1 ay önce "2 hafta sonra",
15 gün önce "2 hafta sonra",
Denildi..
Şimdi soruyorsun gelir 2 hafta sonra derler.ama benim bildiğim temmuzun ortalarına doğru çıkacak.çünkü her sene gecikiyo
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum