formalar ne zaman cikoyor? bilen varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu kızı hala unutamıyorum :P
Kendimi o zamana ayarlarim
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu fotoğraflara tamamen bütün oalrak baktığım zaman nike'ın sadece yan çubuklu modeli bana güzel geliyor
zaten bu firmaların hiçbirinin bize özel forma yapmayacağı düşünülürse nike'ın sadece 1 sene becerebildiği arkaya yazı yazma işini hangi firma yapacağını söylerse ihaleyi ona verelim gitsin
sonuçta madem bizim isteediklerimiz olmuyor en azından taraftarın fikirlerine yatkın firmalarla çalışmalıyız
mesela bize bir kere sorulmadı ki kardeşim siz taraftar oalrak en azında katalogta ki ürünlerden hangisini beğendiniz?
çıkarıp veriyorlar elimize diyorlar ki bu senenin formaları bunlar alırsanız alın almazsanız...
gibi
oysa sorsa siz hangi formayı beğeniyorsunuz çıkarsa daha çok satış yapacak ama anlamıyor sığırlar...
yani bu formarlaı buraya yapıştıran arkadaşın yaptıklarını sadece anket oalrak ekelyeceksin
adamalr bunu yapmaktan aciz
o kadar profesyonelce yapılıyor bu işler bizim kulüpte dikkat edilirse
bu sene nike'ın 3 senesi
yani bir nev'î ustalık sezonu
iyi forma yapamazlarsa ve yine nike ile devam edilirse kisme bu taraftar niye forma almıyor,niye çakmasını alıyor diye suçlayamaz
mesela ligte her takımın beyaz forması olmalı diye bir şey olduğu söylendi forumda ama ligte beyaz forması olmayan takımlar var bu sene
mesela en başta fener bahçenin bu sene beyaz forması yok
vs.
yani ben illaş u marka olsun demiyorum
bana sorarsanız ben gider direk lesconla anlaşırım
çünkü size özel forma yapacak ürünleri makul fiyata satabilecek tek firma o
ts clubtan adam akıllı 1 polar çıkıyorsa senede,formalarda kumaş kalitesinin iyi olduğu söylene söylene her sene malum katalog ürünleri kakalanıyorsa ve taraftarın istediği renkleri ufak bir yazıyı bile tutturamıyorsanız bu işte sıkıntı var demektir
kısacası bizim kulübün ürünleri ve dormaları taraftar tatmini açısından bana kalırsa fiyasko olmasada fiyaskoya yakın olup vasatın bile altındadır.
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
la bu fotographin tarih ne zaman yazar?
Kendimi o zamana ayarlarim#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar ne zaman cikoyor? bilen varmi?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Diğer markaların çizgilerini gördükçe iyi ki Nike ile anlaşmışız diyorum.
Yeni sezon ürünlerinden
Yorum
-
renktaşlarım futbolcular 20 sinde toplancak yani 22 sinden önce bişey beklemeyin forma tasarımıda yapmayın formalar hazır zaten tasarımları 2012 de kulübe gönderin derimnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS14 formanin kollari beyaz denesene lütfen
TS 14 kollar beyaz:
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer markaların çizgilerini gördükçe iyi ki Nike ile anlaşmışız diyorum.
Yeni sezon ürünlerinden
Yorum
-
Ne söylendiği kadar kimin nasıl söylediği de önemlidir her zaman. TS Club iyi bir sunum yapmaz, eski hatalarını tekrarlar ise ağzıyla kuş tutsa bizim taraftarımızı memnun edemez.En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 14:12.
Yorum
-
Yeni transferimiz Zokora 15 numaralı formayı giyecekmiş. Hemen heyecanlanmayın üzerindeki Türk Bayrağından da belli olduğu üzere forma 2010/2011 sezonu forması, 2011/2012 sezonu formalarımız henüz gün ışığına çıkmadı.
En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 15:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum