İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
-
Ali Fuat abi
Nevzat Bey HT Bloomberg'de bu cümleyi kurdu
"4 süper forma geliyor, Nike ilen bu konuda gecen haftaya kadar calismalar vardi"
buna benzer cümle kurdu
sen kac hafta önce dedin formalarin belirlendigini.
sorum su.
formalar yine mi kabul edilmedi kulüp tarafindan
yada
yöneticimiz mi biraz geriden geliyor?
Yorum
-
Forma bu işte,a f s sağolsun bunu bordo mavi ye uyarlamıştı.Renk tonumuza da çok uygun,dediğim gibi sedece bu yıl veya seneye değil sürekli kullanmamız lazım bu tasarımdaki bordo mavi yi ki bizle özdeşleşen bir formamız olsun.Sadeliği ve şıklığı ile klasiğimiz olmayı fazlasıyla hak eden bir forma.
Ayrıca üstteki İnter'in ve Manu'nun beyazları da hep düşündüğüm gibi kulüplerini temsil etmeyen formalar,sadece Real Madrid i çağrıştırır beyaz forma onun dışında içinde o kulübü hatırlatan renk ve armalar olmazsa kaliteli bir giysiden öte gidemez bana göre.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi
Nevzat Bey HT Bloomberg'de bu cümleyi kurdu
"4 süper forma geliyor, Nike ilen bu konuda gecen haftaya kadar calismalar vardi"
buna benzer cümle kurdu
sen kac hafta önce dedin formalarin belirlendigini.
sorum su.
formalar yine mi kabul edilmedi kulüp tarafindan
yada
yöneticimiz mi biraz geriden geliyor?
Bir sonraki sezonun forma modellerinin belirlenmesi geçen seneden başlamıştı. Modellerin belirlenmesi, örnek formaların değerlendirilmesi, forma sayılarının belirlenmesi, siparişlerin verilmesi bir zaman alıyor ve bütün bunlar 2011 olmadan yapılmış ve karara bağlanmıştı. Bu kararları şimdiden vermezseniz formalar sezon sonuna yetişmez. Çok şükür ki son birkaç sezondur yeni sezon formalarını en erken duyuran ve satışa sunan takım hep Trabzonspor oldu. Yöneticimizin bütün bilgileri hemen açıklamaması gayet doğal, zaten kendisini de ilk defa bu konularda açıklama yaparken görüyoruz. Daha önce böyle bir fırsatı olmadığı için ifade edememiş olabilir.
Formanın siparişi dışında yığınla ürün var, kulüp ile Nike arasındaki diyalog ve bu planlama süreci sürekli devam ediyor.
Forma konusunda programda söylediği bilgileri BMN üyeleri daha önceden zaten biliyordu fakat TS Club ile ilgili yeni yöneticimizin bu konulardaki birikimini ve potansiyelini görmüş olmak -veya fark etmiş olmak- heyecanlandırdı taraftarımızı.
Bizi güzel sürprizler bekliyor, dediğimde şov yapmakla suçlandığım da oldu ama bana gelen tüm bilgileri paylaşmadığımı ifade etmiştim. Taraftarın bu konulardaki bilgisi ve bilinci artıkça bu haklı isteklerin yönetim karşılığının oluşması da güzel. Güzel şeyler istiyoruz ama isteklerimiz hep emek, bilgi, birikim ve çalışma istiyor ve doğal olarak bütün bunları -kulüp yapısı içerisinde- hayata geçirmek zaman alabiliyor.
Nevzat Aydın gibi bu konuda proje pratiği olan, birikimli ve en önemlisi bu konuda heyecan taşıyan birinin olması bir şans. Daha önce bu konularda kamuoyuna yönelik açıklamalarına rastlamamıştık, yukarıdaki program bize ışık tuttu. Gerisini heyecanla bekliyoruz.
Yorum
-
-
- Nike ürünleri gerçekten çok hoşuma gidiyor , Adidas'ın sahtesi o kadar rahatlıkla yapılıyor'ki soğudum artık ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak 'SzymeK'.28 tarafından gönderildibeyler ben bu sezonun Bordo sortunu ariyorum
S Beden.. lutfen bilen var mi?.. fiyatini 49.TL biliyorum.. ben 70 TL veririm.. lutfen kardeslerim..
Nevzat Aydın'ı gördükten sonra bu seneki forma ve ürünlerimizden beklentim çok çok arttıHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
nevzat Aydın ın açıklamalarını dinleyince insanın heyecanlanmaması elde değil.
Yukarıdaki fotolarda ki mağazanın durumu ortada. birde bizdekiler..
Mağaza ürünü sattırıyor resmen.
Sıradan dükkan görünümlü Ts Club lar bitecek anlaşılan.
Bizde dünyada çokca örneği olan kaliteli mağazalar ürünler ve ürün çeşitliliği istiyoruz. Sanırım bunlar olacak.
heyeceanla bekliyoruz.
özellikle Ts Club da yapılacak revizyonları2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
nevzat aydın eğer tsclup ve forma işine el attıysa ben tamamım çekilir köşeme keyfime bakarım arkadaş ... adam yoktan bir site kurdu gitti onu dünyanın en popüler siteleri arasına soktu .... bence olay bitmiştir sadri başkan çok iyi bir yönetim kadrosu kurmuştur ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Nevzat AYDIN hakkında: ABD başkanı Obama tarafından dünya çapında 150 genç girişimcinin çağırıldı yemeğe katılan iki Türk ten biridir kendisi...
gerçek bir Trabzonspor taraftarı ve aşırı bir Trabzon hastasıdır...En son v.simsek61 tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 19:51.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum