Kulübümüz resmi ürün tedarikçimiz NIKE ile birilikte önemli bir projeyi hayata geçirmek üzere düğmeye bastı.
Buna göre firmayla yapılan protokolle NIKE, kulübümüzün resmi markası TS Club’ın tüm mağazalarının metrekarelerini arttırarak yenileyecek. Böylelikle de oluşturulacak yeni konsept mağaza zinciriyle taraftarlarımıza daha iyi hizmet ulaştırma imkanı sağlanacak. Söz konusu planlamayla ürün çeşitliliği ve kalitesi de yüzde 50 oranında genişletilecek. Bu çeşitliliğin cirolarımızı ciddi oranda arttırması hedeflenmektedir.
Aa! oldu mu şimdi? Hani Adidas dedikoduları vardı? Konsept mağaza, mağazaların metrekarelerinin artırılması, ürün çeşidinin ve kalitesinin artırılması, Nike'ın işin içine bizzat girmesi cık cık!
Formalarla ilgili tasarımlar Nike tarafından yapılıp kulübe öneriliyor. İlk çalışmalar beğenilmediği için yeni çalışmalar ve modeller yaptırıldı. Nike her sezon kolleksiyonunu yeniliyor. Marka kulüplere o kulüplerin tarihine, geleneklerine, zevklerine uygun özgün modeller de hazırlıyor. Yönetimin baskısı taraftarın ısrarı ile bu sezon hayalini kurduğumuz forma modellerine kavuşacağız gibi görünüyor. Yetkililerin bana söyledikleri: içinde benim önerilerimin de bulunduğu taraftar istekleri Nike'a iletilmiş. Bize önerilen modellerden arasında Fransa'nın bu sezon giyeceği yeni formalar da varmış ( ki o tarihte yeni duyurulmak üzere idi) , şampiyon olursak Türk bayrağını nereye koyarız, sıkıntı olur, yakalı modelleri taraftar çok tutmuyor diye o model seçilmemiş -söylediklerine göre- çok daha güzelini seçmiş bizimkiler.
Ürün tasarımları için yurtdışından veya yurtdışında eğitim görmüş bir tasarımcıyla da anlaştıklarını söylediler ama daha fazla bilgi ve detay henüz alamadım.
Tasarım yapmak kadar o tasarımın üretimine kadar olan kısmını yönetmek te bir bilgi ve beceri istiyor. Önerdiğim çoğu tasarımın lisanslı ürüne dönüşme bahtiyarlığını yaşadım çok şükür ama sonuçta çıkan ürün benim tasarladığım veya hayalini kurduğum şekle tam dönüşemedi zira o tasarımın ürüne dönüşürken geçirdiği süreç içinde olamadım. Arka sayfada Barcelona'nın bu sezon giydiği deplasman formasının TS Club ürünü versiyonuna taraftarın verdiği tepki ne demek istediğime bir örnek olabilir.
Sabır ve merakla bekliyoruz gelişmeleri.
keske Fransa formasindan olsaydi, Bayrak isi kolay!
daha iyisi demisler, ama kime göre daha iyi???
umarim herkes olmasada, büyük bir kisim begenir
keske Fransa formasindan olsaydi, Bayrak isi kolay!
daha iyisi demisler, ama kime göre daha iyi???
umarim herkes olmasada, büyük bir kisim begenir
Siz ne kadar güzel forma yaprasanız yapın onun tanıtımını FRANSA'nınkı gibi yapmazsanız.
Reklamlarınız düzgün olmazsa o formaları kimse beğenmez.
Ama siz çok kötü bir forma yapın onun tanıtımı muhteşem ötesi bir şey olsun ürüne vuran ışıktan tutunda fotoğraf makinesini kullanan kişinin görme yeteneği iyi oldumu yüzde 80 beğenir.
Olay sadece forma yaptırdık kimden Nike'tan demekle olmuyor. Milyon TL'ler kazanmak için 100.000 TL harcamaktan kaçınmıyacaksın bırakın tüm reklam çalışmalarını Nike'ın Global Reklam Ajansı yapsın bakalım ne kadar satışlarda ne kadar bir patlama oluyor.
Teknik sponsorumuz Nıke Firması ile kulübümüzün mevcut mağazalarının tamamen yenilenerek yeni bir konsept oluşturulması ve mağaza metrekarelerinin arttırılması konusunda mutabakata varılmıştır.Bu anlaşma ile lisanslı ürün satış ciromuzun ciddi oranda arttırılması planlanmaktadır.
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Teknik sponsorumuz Nıke Firması ile kulübümüzün mevcut mağazalarının tamamen yenilenerek yeni bir konsept oluşturulması ve mağaza metrekarelerinin arttırılması konusunda mutabakata varılmıştır.Bu anlaşma ile lisanslı ürün satış ciromuzun ciddi oranda arttırılması planlanmaktadır.
Buradan aslında şunu da anlıyoruz.Nike Trabzonspor un potansiyeli sayesinde Türkiye ' de belki ilk kez böyle konsept bir mağaza açacak.Yani bir nevi biz nike firmasına Türkiye'de basamak atlattık..
Nike kolleksiyonlar hazırlarken hep en iyi tasarımcılarla çalışıyor.
Nike gibi bir markanın marka değerinden yararlanabilirsek ürünlerimizin kalitesi de ulaştığı kitle de çoğalacaktır.
Formanın lansmanı ile ilgili sürpriz hazırlıklar var demiştim sayfalar önce, zamanı gelince onu da okuruz resmi sitemizden.
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 18:06.
valla ben epeyce umutlu ve memnunum nike dan ... adidas veya başka bir firmanın olmasını düşünemiyorum bile ... afs abininde herzaman söylediği gibi kurumsal yapılanmada bu istikrar çok önemli ... örneğin barça kaç yıldır nike giyoyor ?
güzel haberler geliyor nike artık bizimde sponsorumuz olduğunu kamuoyunada duyurmalı...bi eskişehir bi ibb den farkımız olduğu anlaşılmalı...gs nin nike ile anlaşması bize avantaj mı sağladı diye düşünmeye başladım...seneye formalarımızın bize özel olacağını söylüyor Ali Faut abi...
eğer dikkate alınıyorsak formaların yaka kısmına bize her yer trabzon gibi bence mükemmel olan sloganımız eklenirse tadından yenmez yada karadeniz fırtınası da olabilir...bu gibi ince nüanslar bekliyorum formadan...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
güzel haberler geliyor nike artık bizimde sponsorumuz olduğunu kamuoyunada duyurmalı...bi eskişehir bi ibb den farkımız olduğu anlaşılmalı...gs nin nike ile anlaşması bize avantaj mı sağladı diye düşünmeye başladım...seneye formalarımızın bize özel olacağını söylüyor Ali Faut abi...
eğer dikkate alınıyorsak formaların yaka kısmına bize her yer trabzon gibi bence mükemmel olan sloganımız eklenirse tadından yenmez yada karadeniz fırtınası da olabilir...bu gibi ince nüanslar bekliyorum formadan...
Karadeniz Fırtınası, olabilir.
Gelecek sezonki formalardan bende çok ümitliyim. Bir de şampiyonlar ligine gidersek, kolunda ŞL armalı şık bir Trabzonspor formasından daha güzel bir şey olabilir mi
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Yorum