İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim tff kurallarina göre her takimin mecburi olarak 1 tane beyaz formasi olmasi lazim.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz herhangi bi 3. renkten daha çok rengimiz. Armamızda var. Ama beyaz tek güzel olmuyo üzerinde bordo mavi bişeler olması lazım. Yakadaki lacivert gibi değil tabiki..İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma benim de hoşuma gitmiyor. Geçen sene TS Club'e katkım olsun diye almıştım. Ama nedense Real Madrid'in, Beşkitaş'ın sade beyaz formaları çok estetik ... Nike neden bunu yapamıyor ?
Burdaki tasarim ve dusunceleri gorunce ister istemez insan heyecanlaniyor. Artik seneye Insallah arzu ettigimiz kaliteye ulasiriz.
Saygilar
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoyu izlemenizi tavsiye ederim. Harika bir yöneticimiz var.Sonunda..
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten verilebiliyor.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
acayip bir yöneticimiz var
1) Man Turbo genel müdürü
2) nevzat aydin
.. formalari heycanlan bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 dk. kesmedi, programi basdan sona izledim.
acayip bir yöneticimiz var
1) Man Turbo genel müdürü
2) nevzat aydin
.. formalari heycanlan bekliyorumYau bu ne mübarek adam ya
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoyu izlemenizi tavsiye ederim. Harika bir yöneticimiz var.Sonunda..
Yorum
-
On numara adam. Baskan böyle birini yönetime alarak cok güzel bir is cikardi.
Ama ben anlamadim bu adamin asil isi ne? Dragons mragons biseyler dedi.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 00:08.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn numara adam. Baskan böyle birini yönetime alarak cok güzel bir is cikardi.
Ama ben anlamadim bu adamin asil isi ne? Dragons mragons biseyler dedi.En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 01:54.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum