Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Tasarım budur işte , gayet sade ve şık , eline sağlık ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu başlık çok güzel bir başlık, belkide taraftarın tepkisi ve önerileri ile klübe en fazla katkı sağladığı başlıkdır.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanirim tff kurallarina göre her takimin mecburi olarak 1 tane beyaz formasi olmasi lazim.
        İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz herhangi bi 3. renkten daha çok rengimiz. Armamızda var. Ama beyaz tek güzel olmuyo üzerinde bordo mavi bişeler olması lazım. Yakadaki lacivert gibi değil tabiki..
        İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz forma benim de hoşuma gitmiyor. Geçen sene TS Club'e katkım olsun diye almıştım. Ama nedense Real Madrid'in, Beşkitaş'ın sade beyaz formaları çok estetik ... Nike neden bunu yapamıyor ?
        KemaLAZ arkadasim, tasarimin gercekten super otesi. Aslinda benim takildigim nokta da bu zaten. Geride kalan sezonlarda beyaz formalarimizin Trabzonsporu temsil eden hic bir ozelligi olmayan basit ve sade katalogurunleri olmasi beni pek tatmin etmedi.

Burdaki tasarim ve dusunceleri gorunce ister istemez insan heyecanlaniyor. Artik seneye Insallah arzu ettigimiz kaliteye ulasiriz.

Saygilar

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Harika bir yöneticimiz var. Sonunda..
          Aynen katiliyorum,ve su an cok rahatlamis bulunmaktayim ts club ve formalar konusunda.yeterki boyle genc,vizyon sahibi,ne konustugunu bilen, mantikli yoneticilerimiz olsun hersey zamanla cok daha iyi olur.karanti.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zaten verilebiliyor.
            Bunu Ögrendigim iyi oldu
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 dk. kesmedi, programi basdan sona izledim.

acayip bir yöneticimiz var

1) Man Turbo genel müdürü
              2) nevzat aydin

.. formalari heycanlan bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 dk. kesmedi, programi basdan sona izledim.

acayip bir yöneticimiz var

1) Man Turbo genel müdürü
                2) nevzat aydin

.. formalari heycanlan bekliyorum
                Hic sorma ya dinledikce dinleyesim geliyor Yau bu ne mübarek adam ya
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Harika bir yöneticimiz var. Sonunda..
                  harika .İşi bilene bırakmak lazım.

Yorum

• bu adam yeni mi yoksa daha önceden demi o yürütüyordu? sanki yeni gibi. ayrica formalar 5ten 4e iniyor. bence de daha mantikli

Yorum

• İnsanın izledikçe izleyesi geliyor.
                      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 15.03.2011, 23:53.

Yorum

• On numara adam. Baskan böyle birini yönetime alarak cok güzel bir is cikardi.

Ama ben anlamadim bu adamin asil isi ne? Dragons mragons biseyler dedi.
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 00:08.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          On numara adam. Baskan böyle birini yönetime alarak cok güzel bir is cikardi.

Ama ben anlamadim bu adamin asil isi ne? Dragons mragons biseyler dedi.
                          Sanirim Bloomberg kanalinda olacak, bir yarismada oynuyo bu adam.
                          En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 01:54.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 2 kere üst üste izledim programı Yanlış bilmiyorsam Nevzat Aydın'ın işi marka yaratmak. Ve de bu işte çok iyi
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• bal damlamış resmen ağzından ya

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X