Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştirmeyi, eleştiri getirmeyi bilelim arkadaşlar. Görüşlerimizi belirtirken kişileri ve kurumları hakaret vari eleştirmeyelim. Beklentilerimizi karşıladı ya da karşılamadı bunu dile getirirken neler yazdığımızı dikkat edelim. Lütfen arkadaşlar..

@ Bekir61,

Üzerinde Trabzonspor forması varken formanın rezil olduğunu ya da Trabzonspor'un rezil olduğunu ya da kendini diğer formalı arkadaşlarının yanında rezil hissediyorsan almazsın forma olur biter. Nedir bu hengame? Anladık beğenmedin ama ne yazdığınıza dikkat edin biraz.

Almıyorum diyorsun, kimse çıkıp sana almazsan alma demiyor. Sen bir daha almayacağım diyorsun.. Ee, alma arkadaş.. Sana zorla satan mı var formayı?
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:00.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ne diyim inşallah seneye adidas ile anlaşırız.
      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gecen senenin ayni shortlar yani
        buyur onur
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          afs tozluklardan haberin varmi
          shortlar nasil

İstanbul'da oturuyorum. Yeni sezon mavi şortlardan var elimde kumaşını halı saha organizasyonunda arakadaşlar da gördü kumaş kalitesi çok güzel, hele renk müthiş. Bordo ve mavi tozluklar yine aynı. Bordo şortum geçen sezonki Nike bildiğiniz gibi.

Diğer renkler ve tozluklar hakkında bilgim yok.

Yazı yazmış olmak için yazanlarla okuyup, anlamaya çalışanlar fark ediyor.

Konu ile alakası yok gibi görünüyor fakat önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum:
          Mesajlarınızda lütfen Türkçe yazım kurallarına ve forum kurallarına dikkat eder misiniz? ( Hakaret içeren, argo, tahrik edici veya kaba, boş şeyler yazmayalım )
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne diyim inşallah seneye adidas ile anlaşırız.
            o kadarda değil,gsnin formasına bak ilk önce,sonra karar ver..adidasın gs forması çok daha kötü olmuş,ona bakınca yinede şükür demek zorunda kalıyorum..

Yorum

• Siyah şortlar güzel görünüyor.Gri forma siyah şort güzel olabilir.
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                INSALLAH puma devri baslar o formalar daha güzeldi

sadece armalar ve gögüs reklami yüzünden hic begenmedim

iki cok basit seyleri bile yapamiyorlar buna sinirleniyorum
                sana ne demeli bilmiyorum

bir daha bak istersen eleştiri için eleştiri yapma

al resimleri puma ve nike

daha detaylı görmek istermisiniz

çubuklu puma (boyu bordo-koyu mavi)

Çubuklu Nik (orjinal renklerimiz bizim bordo-mavi)

Parçalı Puma

Parçalı Nike (orjinal renklerimiz)

sanırım hala puma daha iyi demezsin. şunuda belirteyim pumayı bir akşam giydim yandım içinde.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eleştirmeyi, eleştiri getirmeyi bilelim arkadaşlar. Görüşlerimizi belirtirken kişileri ve kurumları hakaret vari eleştirmeyelim. Beklentilerimizi karşıladı ya da karşılamadı bunu dile getirirken neler yazdığımızı dikkat edelim. Lütfen arkadaşlar..

@ Bekir61,

Üzerinde Trabzonspor forması varken formanın rezil olduğunu ya da Trabzonspor'un rezil olduğunu ya da kendini diğer formalı arkadaşlarının yanında rezil hissediyorsan almazsın forma olur biter. Nedir bu hengame? Anladık beğenmedin ama ne yazdığınıza dikkat edin biraz.

Almıyorum diyorsun, kimse çıkıp sana almazsan alma demiyor. Sen bir daha almayacağım diyorsun.. Ee, alma arkadaş.. Sana zorla satan mı var formayı?
                  birdaha almiyacam nezam demisim??? atip tutmayin olayi büyüten sizlersiniz ben begenmedim almiyacam dedim
                  destek olsun diye t-shirt alacam okadar olayi büyütmeyin

Yorum

• Formalar şahane ! Beğenilmemesine anlam veremiyorum. Nike kalitesi diyorum, Puma'nın naylon formalarından bahsediyorsunuz.

Çubuklu forma bana bol görünmedi, mankenin üzerinde gayet iyi duruyor.

Bir çubuklu bir mavi forma
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• park kolleksiondanmi yoksa brazil afs

Yorum

• - Yazi fontumuzda degisiklik olacak mi aceba?!?

Ali Fuat abi ninki cok hosuma gidiyor!

Yorum

• bence yeni çubuklumuzun uzun kollusu çok güzel olur ben ondan alırım her halde

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sana ne demeli bilmiyorum

bir daha bak istersen eleştiri için eleştiri yapma

al resimleri puma ve nike

daha detaylı görmek istermisiniz

çubuklu puma (boyu bordo-koyu mavi)

Çubuklu Nik (orjinal renklerimiz bizim bordo-mavi)

Parçalı Puma

Parçalı Nike (orjinal renklerimiz)

sanırım hala puma daha iyi demezsin. şunuda belirteyim pumayı bir akşam giydim yandım içinde.

nike forma da koltuğa yaslandıktan sonra kalktığımda pamuk pamuk oluyor
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Çekilen fotolara bakarken şu durum dikkatimi çekti...

Beyaz ile turuncu formada nike logo su ve ts amblemi simetrik bir şekilde duruyor.

Fakat çubuklu formada simetri bozuk...

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birdaha almiyacam nezam demisim??? atip tutmayin olayi büyüten sizlersiniz ben begenmedim almiyacam dedim
                                destek olsun diye t-shirt alacam okadar olayi büyütmeyin
                                Üslup konusunda "Lütfen arkadaşlar" diye kaç defa uyaracağız bilmiyorum. İyi niyetimizi bu kadar suistimal etmeyin.

Olayı büyütmeyin diyorsun sonra burada hengame çıkarıyorsun. Pardon bayım, siz haklısınız, bravo Bekir61, çok doğrusun Bekir61 dememizi mi bekliyorsunuz? Emeği geçenlere yazıklar olsun diye hakaret ederken? Dolaylı yoldan size yapılmış son uyarıdır.

Madem olayları büyütmeyin diye telkinde bulunuyorsun (olay ne tam anlayamadık ama) o zaman bu söylediğine itaat edip, rezil, rezalet vs. gibi içi boş kelimelerle insanlara empoze etmeye çalıştığın teorilerden uzaklaşmanı rica ediyorum.

Eleştireceğiz, ben de eleştiriyorum. Ama bu iş için emek harcayanlara hakaret ederseniz, hiç kusura bakmayın müsade etmeyiz. Umarım son olur.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X