@atesh formaların üzerinde yazan nedir?(merakdan soruyorum)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
- Bizdede renk takıntısı var , vay efendim siyah olurmuymuş , mesela ben sırf renklerinden dolayı Palermoyu çok severim , bu kadar takıntı yapmanın anlamı yokki , kimse Bordo-Mavi'yi elimizden almıyor ya...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Formanın üzerinde yazan benim imzamdır. Nasıl olsa forma tasarımı her sezon için aşağı yukarı aynı, bizi ilgilendiren zaten formanın ana tasarısı artık orası Türk Telekom olmuş, TT Net olmuş, Avea olmuş bizi pek ilgilendirmez görsel olarak.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
- Atesh tasarımların çok uçuk ve silik bence , hiç beğenmiyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
@sedat, argumanlı yorumun için teşekkür etmek isterdim ama pek anlamadım. Neresi uçuk ? bunlar resmi Nike çizimleri, diğerleri uçuk olabilir, sonuçta third formalar. Bu konuda yollamış olduğum tüm tasarımları inceleyip hepsi böyledir diyorsan eski formalarımıza da laf atmış olursun ki atabilirsin. Ama bana belirli bir forma göster ona göre hangileri uçuk sana göre bende bir bakayım.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
- Mesela Werder Bremen taklidi olmuş , bir kere arka fontu beyaz yada siyah yap , bize özgü şeyler olsun , mesela armamız formada büyükçe olabilir ama dikkatli bakınca görülebilsin , Lyon'un tasarımları olabilir mesela , çizgiler anlamında söyledim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorgunluktan olsa gerek Alihan'cığım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum