Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @atesh formaların üzerinde yazan nedir?(merakdan soruyorum)

Yorum

• - Bizdede renk takıntısı var , vay efendim siyah olurmuymuş , mesela ben sırf renklerinden dolayı Palermoyu çok severim , bu kadar takıntı yapmanın anlamı yokki , kimse Bordo-Mavi'yi elimizden almıyor ya...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Formanın üzerinde yazan benim imzamdır. Nasıl olsa forma tasarımı her sezon için aşağı yukarı aynı, bizi ilgilendiren zaten formanın ana tasarısı artık orası Türk Telekom olmuş, TT Net olmuş, Avea olmuş bizi pek ilgilendirmez görsel olarak.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tasarımların çok başarılı, görsel olarak çok hoş duruyorlar gerçek de nasıl durular merak ediyorum.

Yorum

• - Atesh tasarımların çok uçuk ve silik bence , hiç beğenmiyorum...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Teşekkürler. Şu renk konusunu cidden takıntı yaptık boşuna.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• @sedat, argumanlı yorumun için teşekkür etmek isterdim ama pek anlamadım. Neresi uçuk ? bunlar resmi Nike çizimleri, diğerleri uçuk olabilir, sonuçta third formalar. Bu konuda yollamış olduğum tüm tasarımları inceleyip hepsi böyledir diyorsan eski formalarımıza da laf atmış olursun ki atabilirsin. Ama bana belirli bir forma göster ona göre hangileri uçuk sana göre bende bir bakayım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Onlar Karadeniz dalgasıysa forma anlamlı olmuş..Güzel..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• @ Atesh

Bundan önceki tasarımların çok güzeldi fakat son 8 çalışmanı ben de beğenmedim..Dürüst olalım ki daha başarılı şeyler çıkabilsin ortaya.

Yorum

• Yorgunluktan olsa gerek Alihan'cığım

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• - Mesela Werder Bremen taklidi olmuş , bir kere arka fontu beyaz yada siyah yap , bize özgü şeyler olsun , mesela armamız formada büyükçe olabilir ama dikkatli bakınca görülebilsin , Lyon'un tasarımları olabilir mesela , çizgiler anlamında söyledim...

Yorum

• Su aygırına tecavüz eden orangutan gördüm orda

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yorgunluktan olsa gerek Alihan'cığım
                            Şu horon forma tasarımın çok güzeldi mesela, onu biraz daha geliştirip yeniden yayınlayabilirsin.

Yorum

• En son Atesh tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 17:26.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• valla güzel çalışmalar atesh tebrik ederim....

hakketen çinlilerin formaları bi acayip...
                                181' PARS Squadron

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X