beş para etmez nike.. adidas a ne zaman geçerler bilinmez..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
eh tabi bardağın dolu tarafına bakmakla alakalı ... son 20 dakkadır gülüyorum allah razı olsunİlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar elestirmeyin canim, en azindan yapilsa yakismayacagini görmüs olduk
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş, ben şu Barcelona özentisini anlamadım gitti.
Yıllardır Nike ile olan sponsorluktan dolayı kendine ait bir çizgileri oluştu ve biz de başkalarının özentisi olacağımıza kendi çizgimizi oluşturmalıyız..
Uzun yıllar Nike ile devam etmeliyiz..
Barcelona gibi formalarımız olacağına kendimize özgü formalarımızı tercih ederim...
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yorumları okuduğundan emin misin ?
Yorum
-
Cidden yaa, inşallah gelecek sezon 3 forma yeterli olur. Bu ne ya 5 forma. Geçen sezon 4 forma aldım kulübe katkım olsun diye ama ne işe yarıyor ki maç esnasında. Hadi bir Avrupa ve Kupa maçları için, ama diğer ikisi ne iş.There are FIVE kits? this is ridiculous, which one is the home kit?
--
Barcelona bu sezon battı ya cidden bu ne
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Ne güzel her zevke göre 5 çeşit formamız var bundan neden şikayetçi oluyorsunuz anlamıyorum.5 Formadan takımın kullandığı ağırlıklı 3 forma var zaten.Taraftara çeşitlilik sağlamak için 5 olsun 6 olsun ne güzel işte.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Liverpool dedi mi, kırmızı forma akıllara gelir, sonra siyah olanı.
Manchester dedi mi kırmızı forma gelir akıllara sonra mavi gelir.
Chelsea dedi mi mavi forma gelir akıllara sonra siyah gelir.
Paris dedi mi lacivert forma gelir akıllara sonra beyaz gelir.
Madrid dedi mi beyaz forma gelir akıllara sonra lacivert gelir.
vs
Trabzonspor dedi mi hangi biri gelir akıllara ... çubuklu mu parçalı mı, gri mi turuncu mu, bordo mu mavi mi. O kadar var ki bize özgü bir ana renk yok. Büyük takımlar asırlardır aynı renkleri kullanıyor sade bir renk. Bizim ilk formamız sade bordo, sonra çubuklu ve parçalı. O kadar.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
çizgili ve bordo formayı beğenmişler ama bir konudada dalga geçmişler,"bu takımın kaç forması var,bi takımda bu kadar formamı olur lan" gibi ve haklılarda.bir ev forması olr 2 de deplasman forması.İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum