Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri formayı özledik

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gri formayı özledik
      Aynen..

Yorum

• gri formamız denince aklıma hep facit geliyor.

facit nedir diyenler için buyursunlar:

Yorum

• İnş. bu hafta Gri forma ile oynarız.

Yorum

• Bordo'nun altına Mavi'ninde güzel duracağını düşünüyorum.Mavi şort denenmeli.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bordo formanın o resimdekiyle alakası yok rengi ve kumaşının hafifliği çok güzel...özellikle rengi resimde çok kötü...
              İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarımız internet sitemizde çok kötü gözüküyor malesef...o yüzden uzakta olan ve siteden forma bakan arkadaşlara tavsiyem orda gördüğünüzden çok daha iyi ve renkleri çok daha güzel formalarımızın...özellikle bordo formamız kumaş ve renk olarak çok şık ve sade...sitedeki resimle alakası yok...
              İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalar resimlerde göründüğünden çok daha güzel renklere ve tonlara sahip...özellikle bordo formamız resimlerde göründüğünden 10 kat daha güzel...çok güzel bir forma internetten görüpte alan arkadaşlar yakından görebilseler formaları farkedeceklerdir çok daha güzel olsuğunu...

bordo formayı inşallah kullanırız bu sezon bol bol...resmi satış sitemizdeki resimlerle alakası yok formaların malesef resimler çok kötü...
              bordo formayı yakından ilk gördüğümde çok beğenmiştim uzun kollusu çıksın alacağım forma sıralamasında ilk sırada inşallah daha çok giyeriz...zamanında yazmıştım bordo formayla ilgili görüşlerimi geçtiğimiz hafta giyindik dahada iyi gözüktü gözüme...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• dün akşam man.c-poznan maçında man c. nin giydiği mavi formayı sırttaki harika yazı karakteri ve harika bordo renk muhteşem bir forma halline getirmiş,umbro idi galiba,ben beğendim.
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Sayın yetkililer yeni sezon için önerdiğimiz buz mavisini gündeme alsanız artık?

Yeni sezon için önerilen forma modellerini Barcelona formasını önlerine koyup, bu kalite ve malzeme işçiliğinde istiyoruz diye geri çevirdiğimizi biliyor muydunuz? Nike'ın yeni önerileri neler olacak bakalım.

Trabzon'da iken birebir gördüğüm daha kaliteli armalar formalar ile birlikte gelir istediğimiz modeller ile birleşirse tadından yenmez.

Nike Red kampanyasını uygulamak için gösterdiği titizliği göstermesi lazım Trabzonspor'a. Milli takıma ayrı muamele, Trabzonspor'a ayrı muamele yakışmıyor Nike'a. Bunca para kazandığı kuruma karşı da saygısızlık.

Türkiye'de hiçbir ürünü Trabzonspor formaları kadar yok satmadığının farkına varmalı Nike Türkiye. Avrupaya kadar uzanan böyle bir pazar, ancak bu kadar kötü yönetilebilir. İdman ürünleri eşofman talep var, sipariş var ürün yok!

Forumda daha önce konuşulmuştu, hatırlayanlar olacaktır. Bir arkadaşımız Trabzonsporlu bir futbolcudan gelen formayı paylaşmıştı bu sayfalarda. Biz de forma korsan olduğu için, tepkimizi göstermiştik hemen. Olay doğruymuş, futbolcularımız yıllardır çevrelerinden gelen "forma" isteklerini ekonomik olarak çözmek için piyasadan çakma, korsan ürünler alıyorlarmış. Daha yeni kulüp kendi futbolcusuna düşük fiyattan orijinal forma vermeye başladı da bu saçma sıkandaldan kurtulmuş olduk.

Kulübün hazırlatmaya başladığı satış sitesinin ilk hallerini de Trabzon'da görmüştüm. Bakalım ne zaman bitirirler. TS Club'ın ürettiği ürünlerin çok fazla olmasına rağmen ürün çeşidinin internet sitesine ve Trabzon dışındaki satış mağazalarına yansımamasına hayret etmeye devam ediyoruz.

Formalarla ve forma kültürü ile ilgili yeni şeyler yazayım diyorum, sonra yanlış anlaşılırım deyip vazgeçiyorum.

Taraftarımızın forma konusundaki hassasiyeti ve çözümün parçası olma gayretleri güzellikleri sonuç verir umarım.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 12:54.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu konuda sana hak veriyorum. bende 1 sene önce arsenal takımına nike tarafından yapılan formayı aldım. cok güzel bir forma. beyaz renkli ama cok kaliteli bir forma. birde trabzonspora yapılan cubuklu formaya baktım. karşılaştırdığınız zaman emin olun güleceksiniz. fiyatlar aynı sayılır ama onunkinin yanında bizimki cok tuhaf kalıyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayın yetkililer yeni sezon için önerdiğimiz buz mavisini gündeme alsanız artık?

hay ellerine sağlık a f s abi
                      dediğim formalar bunlar,
                      renk te(siyah göründüğüne bakmayın harika bir bordo),font ta çok hoşuma gitti dün akşam,bizim de olur inşallah.
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Kulüp bir tasarımcıya forma yaptırarak Nike'a bu formayı istiyorum diyemez mi Ali Fuat Abi.. ? Gerçi öyle olsa senin önerilerine olumlu dönüşler olurdu..

Ben kurumsal kimliğimizi ve tarihimizi iyi bilen bir tasarımcıya yaptırılmasını isterdim mesela formalarımızın dizaynının..

Yine de gelecek sezondan umutluyum. Yönetimde işin farkına vardığına göre ya Nike işe özen gösterecek ya da bu iş olmayacak.

Yorum

• Yapılacak ve yapılabilecek çok şey var.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 15:29.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bizim şunun gibi armamız dışında koyabileceğimiz bir simgemiz var mı ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sayın yetkililer yeni sezon için önerdiğimiz buz mavisini gündeme alsanız artık?

Yeni sezon için önerilen forma modellerini Barcelona formasını önlerine koyup, bu kalite ve malzeme işçiliğinde istiyoruz diye geri çevirdiğimizi biliyor muydunuz? Nike'ın yeni önerileri neler olacak bakalım.

Trabzon'da iken birebir gördüğüm daha kaliteli armalar formalar ile birlikte gelir istediğimiz modeller ile birleşirse tadından yenmez.

Nike Red kampanyasını uygulamak için gösterdiği titizliği göstermesi lazım Trabzonspor'a. Milli takıma ayrı muamele, Trabzonspor'a ayrı muamele yakışmıyor Nike'a. Bunca para kazandığı kuruma karşı da saygısızlık.

Türkiye'de hiçbir ürünü Trabzonspor formaları kadar yok satmadığının farkına varmalı Nike Türkiye. Avrupaya kadar uzanan böyle bir pazar, ancak bu kadar kötü yönetilebilir. İdman ürünleri eşofman talep var, sipariş var ürün yok!

Forumda daha önce konuşulmuştu, hatırlayanlar olacaktır. Bir arkadaşımız Trabzonsporlu bir futbolcudan gelen formayı paylaşmıştı bu sayfalarda. Biz de forma korsan olduğu için, tepkimizi göstermiştik hemen. Olay doğruymuş, futbolcularımız yıllardır çevrelerinden gelen "forma" isteklerini ekonomik olarak çözmek için piyasadan çakma, korsan ürünler alıyorlarmış. Daha yeni kulüp kendi futbolcusuna düşük fiyattan orijinal forma vermeye başladı da bu saçma sıkandaldan kurtulmuş olduk.

Kulübün hazırlatmaya başladığı satış sitesinin ilk hallerini de Trabzon'da görmüştüm. Bakalım ne zaman bitirirler. TS Club'ın ürettiği ürünlerin çok fazla olmasına rağmen ürün çeşidinin internet sitesine ve Trabzon dışındaki satış mağazalarına yansımamasına hayret etmeye devam ediyoruz.

Formalarla ve forma kültürü ile ilgili yeni şeyler yazayım diyorum, sonra yanlış anlaşılırım deyip vazgeçiyorum.

Taraftarımızın forma konusundaki hassasiyeti ve çözümün parçası olma gayretleri güzellikleri sonuç verir umarım.
                              heyyyyttt... yönetim nekadar hata yapsada, hatalarindan ders cikariyorlar. özelestiri yapip, taraftari dinliyorlar. bu huylarini seviyorum...

4 ever Sadri Baskan!

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim şunun gibi armamız dışında koyabileceğimiz bir simgemiz var mı ?
                                Kaplan koy desek taraftar karşı çıkar, hamsi koy desek kulüp "Bizimle dalga geçerler." der, kemençe koysak "Ne alaka yaaa..." derler..

Ne koyacağız ki..
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X