Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formamızın sırtındaki kumaş kappayı anımsattı bana
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Formalarımız gayet güzel. Hiç gerek yok sponsor değiştirmeye..

Hunnel, Kappa, vs vs ile anlaşsak bize özel forma mı gelecek sanıyorsunuz gelse de tarihimizi filan bilmeyen adamın yapacağı forma gelir.

Yönetim özel forma istese bir tasarımcı bulup önce forma tasarımı yaptırırdı.

Geçenlerde bir haber vardı İstanbul takımlarının formalarıyla ilgili nereden esinlenip tasarlandığını söylüyordu tasarımcıları. Hani bizim formaların tasarımcısı çok mu zor bir tasarımcı bulmak ?

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Spor ürünleri firması Hummel ile sponsorluk için görüşüyormuş
        At'dan inip esege binmek miydi hatirlamiyorum tam o atasözünü, ama forma morma almam hummel olursa!

Yorum

• Ne hummeli arkadaş ya.. Böyle bir saçmalığa hiç gerek yok..

Nike ile güzel bir yoldayız.. Eksikler hala var ama iyi bir yoldayız..

Devam etmeliyiz buna.. Hummelmiş tövbe tövbe..

Oldu olacak Lescon'la anlaşalım..!
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Hummel çok köklü ve kaliteli bir markadır eğer bize gerçekten hakettiğimiz gibi davranılacaksa neden olmasın.

Yorum

• TS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.

Olimpiyattaki maçımızda TS Club tırımız hazır olacak. Yeni çıkacak ürünler, açılacak standlar, stad çevresinde korsan ürün satılmasının önlenmesi gibi çeşitli hazırlıklar var.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Güzel haber..

Nike gibi 1. sınıf bir marka ile yola devam etmek güzel..

Kendi profesyonellerimiz bu konulara daha fazla duyarlı olsun yeter..

Sponsorumuzdan kaynaklanan bir sorun olduğu kanısında değilim..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.

Olimpiyattaki maçımızda TS Club tırımız hazır olacak. Yeni çıkacak ürünler, açılacak standlar, stad çevresinde korsan ürün satılmasının önlenmesi gibi çeşitli hazırlıklar var.
                  ben de nike beğenmeyenlerdenim ama hummel iyi bir tercih olmazdı zaten. gerçi hummel'in danimarka formaları çok güzeldi ama nike'dan sonraki formalarımız adidas olmalı.

forma konusunda iki dünya markası var: nike ya da adidas. adidas olmayacaksa nike ile yola devam etmek daha mantıklı bir karar.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sponsor degisme konusu kapansin! Nike ile devam

Yorum

• bunlar klasik şeyler
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• 3 sezondur Nike markalı ürünler kullanıyoruz.Kumaş kalitesi bazında bence en kaliteli formalar bu yıl kullandığımız formalar.Özellikle çubuklunun sırttaki kumaşı Kappanın elastik kumaşını anımsattı bana.
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 23:02.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.

Nike ile uzun yıllar çalışırız umarım ben çok memnunum.Abi bu bilgilendirme için çok sağol, özellikle şu korsan ürünleri engelleme olayı umarım gerçekleşir,

Yorum

• beyler ts club trabzon'da tum formalarin uzun kollulari var mi?

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Spor ürünleri firması Hummel ile sponsorluk için görüşüyormuş
                                Kaynak nedir?
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X