Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• portekizin yeni formasının bordo mavi versiyonu bizde yok satar
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir zihniyet sadece TrabzonSpor'da yokmuş demek ki
      Türk bayrak uygulamasi sadece milli maclarda yapiliyor
      yani rakip milli takim olunca
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Formamı geri ver kampanyası sonuç verdi nihayet. Nostaljik bir görünüm. İnşallah özdeşleşir ve bize has kalmaya devam eder. Darısı başımıza. Çokgüzel olmuş yeni formalar.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu mu olacak derseniz, şimdilik bilmiyorum, sadece renkli bir hayal kurmal istedim. İdman ürünleri ana forma renkleri ile takım olabilecek renklerden seçiliyor, yeni sezon kolleksiyonunda nasıl çizgiler ve renkler var göreceğiz.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu mu olacak derseniz, şimdilik bilmiyorum, sadece renkli bir hayal kurmal istedim. İdman ürünleri ana forma renkleri ile takım olabilecek renklerden seçiliyor, yeni sezon kolleksiyonunda nasıl çizgiler ve renkler var göreceğiz.
            Ali Fuat abi hiç inandırıcı gelmedi Niye mi gülüyorum Kollardaki reklamda beyaz fon uygulamamışsın bence bu olmaz ..
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• olursa güzel olur bekleyip göreceğiz

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                portekizin yeni formasının bordo mavi versiyonu bizde yok satar
                bencede yok satar... ayrıca milli takımımızın formasını cok begendim bence bu forma nostalji degil bizim formamız. İlerleyen zamnlarda da bu formalarla cıkarark kendi modelimiz olmalı ve bantlı formaları dünyaya da türkiyenin forması oldugunu alıştırmalıyız tıpki hollandanın turuncu forması gibi. turuncu gorma dedigimiz zaman hollanda akla gelir bantlı formalarla da biz gelmeliyiz..
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• nike firması trabzonspora gereken değeri maalesef vermiyor. yöneticilerimiz böyle geri planda kaldığı sürece a.sebat pazarspor(bu takımlarda nike giyiyor) vb gibi takımlarla aynı dizayn da aynı kalitede forma giymeye devam ederiz.formalarımız kumaş kalitesi, ve dizayn olarak hiç hoşuma gitmiyor. katalog dan yapıp gönderiyorlar. bizim aston villadan hertha berlinden neyimiz eksik gelecek sezon da bizi ciddiye almayacaklar adamlar daha amblemi bile yapamıyolar.tayland da yap gönder ne güzel inş anlaşma bir an önce fesh olur gerçi inanmıyorum ama bekleyip göreceğiz

Yorum

• Özendiğimiz Barcelona veya Aston Villa kadar kurumsal olalım ve bu konuları ciddiye alalım, formamız peşimizden gelir merak etmeyin. Tam her şey düzelmiş, formalarımız isteğimize göre hazırlanırken karamsar olmaya gerek yok.

Nike ürün satacak sonuçta, işin ucunda para olduktan ve siz istedikten sonra size istediğiniz kalite ve sayıda ürün veya forma gönderiyor. Yeter ki siz isteyin.

Biraz sabır, şayet mümkünse.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 05.03.2010, 17:54.

Yorum

• bizim icin böyle bir nostalji formasi cikarsalar ne güzel olur

Yorum

• Aynı tasarımı herkes kendi kültürüne ve takımının rengine göre yorumlayınca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.

Yıllardır üst üste üç yıl çalıştığımız ilk sponsor olacak Nike. Nike'tan beklediklerimiz veya kulübün istediklerinin istemediklerinin ötesinde, kalıcı bizimle özdeşleşecek forma modelleri ve renkleri peşinde olmalıyız.

Taraftarın beklentilerini doğru okur ve böylesine geniş bir pazarı kaçırmazlar umarım.

Yorum

• Aynı tasarım farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar. Bu modelin mavi şeritleri bordo olan olsa mesela satılır mı? Pek ala satılır. Önemli olan doğru tasarımı doğru renk ve uygulama ile birleştirip bir tarza dönüştürebilmek.

Bütün bunları bizim istemiş olmamız maalesef yeterli olmuyor, önemli olan bu işlerden sorumlu olan insanların bunu görüp uygulamaya koyması.

Yorum

• biz böyle formaları giç göremiyecez heralde
                            Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Henuz klup takimlarina yonelik yeni sezon formalari goremedik ama eger milli takimlardan yola cikarsak yeni sezon urunleri cok iyi gozukuyor,eger cizgiler ve modeller asagi yukari boyle olursa cok iyi seyler ortaya cikabilir ve guzel urunler,formalar bekleyebiliriz en azindan umuyorum.hayalimde lacivert uzerine bordo mavi bir forma var.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                portekizin yeni formasının bordo mavi versiyonu bizde yok satar
                                katiliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X