Çubuklu formamızın sırtındaki kumaş kappayı anımsattı bana
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formalarımız gayet güzel. Hiç gerek yok sponsor değiştirmeye..
Hunnel, Kappa, vs vs ile anlaşsak bize özel forma mı gelecek sanıyorsunuz gelse de tarihimizi filan bilmeyen adamın yapacağı forma gelir.
Yönetim özel forma istese bir tasarımcı bulup önce forma tasarımı yaptırırdı.
Geçenlerde bir haber vardı İstanbul takımlarının formalarıyla ilgili nereden esinlenip tasarlandığını söylüyordu tasarımcıları. Hani bizim formaların tasarımcısı çok mu zor bir tasarımcı bulmak ?
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Spor ürünleri firması Hummel ile sponsorluk için görüşüyormuş
Yorum
-
Ne hummeli arkadaş ya.. Böyle bir saçmalığa hiç gerek yok..
Nike ile güzel bir yoldayız.. Eksikler hala var ama iyi bir yoldayız..
Devam etmeliyiz buna.. Hummelmiş tövbe tövbe..
Oldu olacak Lescon'la anlaşalım..!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
TS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.
Olimpiyattaki maçımızda TS Club tırımız hazır olacak. Yeni çıkacak ürünler, açılacak standlar, stad çevresinde korsan ürün satılmasının önlenmesi gibi çeşitli hazırlıklar var.
Yorum
-
Güzel haber..
Nike gibi 1. sınıf bir marka ile yola devam etmek güzel..
Kendi profesyonellerimiz bu konulara daha fazla duyarlı olsun yeter..
Sponsorumuzdan kaynaklanan bir sorun olduğu kanısında değilim..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.
Olimpiyattaki maçımızda TS Club tırımız hazır olacak. Yeni çıkacak ürünler, açılacak standlar, stad çevresinde korsan ürün satılmasının önlenmesi gibi çeşitli hazırlıklar var.
forma konusunda iki dünya markası var: nike ya da adidas. adidas olmayacaksa nike ile yola devam etmek daha mantıklı bir karar.
Yorum
-
-
3 sezondur Nike markalı ürünler kullanıyoruz.Kumaş kalitesi bazında bence en kaliteli formalar bu yıl kullandığımız formalar.Özellikle çubuklunun sırttaki kumaşı Kappanın elastik kumaşını anımsattı bana.En son Misina tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 23:02.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club yetkilileri ile görüştüm, gündemde sponsor değiştirmek veya Hummel ile görüşme gibi bir durum yok.
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Spor ürünleri firması Hummel ile sponsorluk için görüşüyormuş''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum