Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Seneye bordo formanın omuz kısmını ince bir mavi ile süslerseler müthiş bir forma olur
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bordo formayı ilk gördüğümde çok beğenmiştim, dün de gayet güzel görünüyordu futbolcularımızın üzerinde.

Yorum

• Her şey iyi güzel de o tozluklardaki beyaz çizgi nedir ya

Niye mavi değil de beyaz ?
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiyede Parçalı Beyaz Gs ile Çubuklu Beyaz'da fb ile özleşmiş kombinasyonlar.
            - Sizin Bu Söylediklerinizle , Benim Söylemeye Çalıştığım Şey Arasında Bi Bağlantı Kuramadım..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey iyi güzel de o tozluklardaki beyaz çizgi nedir ya

Niye mavi değil de beyaz ?
              nike'nin istediği şekilde giyiniyoruz. bizimkiler "konçlara beyaz değil mavi çizgi istiyoruz" demişlerdir ama nike "olmaz depoda bunlar var bunları giyin" deyip göndermiştir. adamlar ne isterse onu giymek zorundayız. yönetimin pek bir tercih hakkı olduğunu sanmıyorum. eğer öyle olsaydı beyaz formalarda da mavinin yanına bordo çizgi koydururlardı.

inşallah en kısa zamanda adidas'a geçeriz. adidas'ın kesimi ve renkleri gerçekten çok iyi.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nike'nin istediği şekilde giyiniyoruz. bizimkiler "konçlara beyaz değil mavi çizgi istiyoruz" demişlerdir ama nike "olmaz depoda bunlar var bunları giyin" deyip göndermiştir. adamlar ne isterse onu giymek zorundayız. yönetimin pek bir tercih hakkı olduğunu sanmıyorum. eğer öyle olsaydı beyaz formalarda da mavinin yanına bordo çizgi koydururlardı.

inşallah en kısa zamanda adidas'a geçeriz. adidas'ın kesimi ve renkleri gerçekten çok iyi.
                yanlisin var abi, tozluklardaki beyaz serit olsun, formadaki beyaz nike amblemi (bordo, cubuklu ve parcali formada) ve mavi amblem (beyaz forma), öncelerden hazirlanmis ve katalogda satisa sunulan formalar, ve tahminen daha ucuza gelen formalar.
                sen gidipte mavi emblemi bordo istersen özel forma istegine gecer ve formalarin alisi daha pahali oluyor (tahminen)

Yorum

• Tamamda biz Nike'a para vermiyoruzki, onlar bize veriyor..
                  twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Kaç kere yazıldı ama nedense anlamamakta ısrar ediliyor.

Nike bizim resmi forma sponsorumuzdur. Biz forma için hiç bir ücret ödemiyoruz. Sponsor oldukları için Nike bize sponsporluk bedeli ve forma üretimi yapıyor.

İ.B.B, Eskişehir gibi takımlar para verip forma ürettiriyorlar.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yoldan bir adam yakalasınlar arkanda Trabzonspor camiası var desinler naykçıları bağırta bağırta istediği formayı yaptırır.

Bunun aksini bana kimse izah edemz.

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanlisin var abi, tozluklardaki beyaz serit olsun, formadaki beyaz nike amblemi (bordo, cubuklu ve parcali formada) ve mavi amblem (beyaz forma), öncelerden hazirlanmis ve katalogda satisa sunulan formalar, ve tahminen daha ucuza gelen formalar.
                        sen gidipte mavi emblemi bordo istersen özel forma istegine gecer ve formalarin alisi daha pahali oluyor (tahminen)
                        peki senin dediğin gibi olsun. ama şunu belirtmek isterim ki liglerdeki en güzel renk ikilisi bizde ama bu güzelliği nike formalara yansıtmıyor. bizim diğer nike giyen takımlardan farkımız olmalı.

istanbul takımları dışında Türkiyenin 81 ilinde taraftarı olan tek kulüp biziz. bize normal takım muamelesi yapılıyor olması açıkçası beni çok üzüyor. nike sponsor olduysa adam gibi sponsorluk yapmalı. diyarbakırlı, urfalı, siirtli arkadaşlarım var adamlar Trabzonspor için ölüyor. çok koyu Trabzonspor'lu. yani Türkiye'nin her yerinde taraftarı olan bu kulübe layık olan bu mu sizce?

Yorum

• Nike ile yapılan anlaşmayı bilmeden yorum yapamayalım lütfen nereden biliyorsunuz bunları kulübün istemediğini ?

Geçenlerde bir haber vardı İstanbul kulüplerinin formalarıyla ilgili tasarımcılarının röportajları..

Senin bir tasarımcın var mı ?

En az suçlu Nike'dır.. Sen adamdan şu şu şu formaları, şortları, tozlukları istiyorsan adam ne yapsın ?

Yönetim tamamiyle kolaya kaçarak katalogdan seçmekte formaları..

Yorum

• Farkli galibiyetten mi yoksa ilk defa giydigimizden mi bilmiyorum ma bordo formalari cok begendim

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Şu Beyaz Şort Olayını Klasikleştirsek Ne Güzel Olur..

- Milan , M.United , Aston Villa Bu Takımlar Genelde Beyaz Şortu Tercih Ediyolar ve Bence Çok Şık Duruyor..
                              İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Sizin Bu Söylediklerinizle , Benim Söylemeye Çalıştığım Şey Arasında Bi Bağlantı Kuramadım..
                              Beyaz şort diyince Avrupada bu kombinasyonu kullanan takımlar geliyor aklı başlıca olanları yazmışsınız.

Ligimizde'de bu kombinasyonlar gs ve fb tarafından klasikleştirilmiş.Özenti taklit bişey yapacağına kendimize ait olan bişeyi yapalım.Düz Bordo forma kullanan başka bir takım yok ligde örneğin.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk defa bir resmi maçta bordo forma giydi takım ve çok güzel durdu bence ligde giyeriz bundan sonra da umarım.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X