demistim bordo formanin ayri bi güzelligi var diye resmen Trabzonspor oldugnu hissettiriyo sana.. ve ugurlu da geldi.. bence Bordo formayi daha skca giymeliyiz cünkü forma gercekten cok güzel.. benim favorim Bordo formaydi ve onunla en farkli galibiyeti aldik simdiye kadar bu sezon
bu arada birsey sormak istiyorum belki forumda bahsi gecmistir ama görmedigim icin sormak istiyorum bilgilendiren biri cikar diye.. ben Bordo formayi aldigimda ne sirtinda nede kenarinda ne Ülker reklami vardi nede Caprice reklami ama maclarda bu reklamlar var.. Taraftara satilan formalarda bundan sonra reklam olmiycak mi Anasponsor disinda ?
bu arada birsey sormak istiyorum belki forumda bahsi gecmistir ama görmedigim icin sormak istiyorum bilgilendiren biri cikar diye.. ben Bordo formayi aldigimda ne sirtinda nede kenarinda ne Ülker reklami vardi nede Caprice reklami ama maclarda bu reklamlar var.. Taraftara satilan formalarda bundan sonra reklam olmiycak mi Anasponsor disinda ?
Bundan sonra olup olmayacağını bilemeyiz ama şimdilik yok bu sezon olacağını da sanmıyorum
Hiçbir formada Türk Telekom dışında reklam yok bildiğim kadarıyla. Tadını çıkaralım
- Şu Beyaz Şort Olayını Klasikleştirsek Ne Güzel Olur..
- Milan , M.United , Aston Villa Bu Takımlar Genelde Beyaz Şortu Tercih Ediyolar ve Bence Çok Şık Duruyor..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
daha önce de yamzıştım bu seneki en güzel formamız bordo diye. ne çubuklu ne parçalı ne gri ne de beyaz forma. hiç biri bordonun yerini tutamaz. benim ilk aldığım forma bordo oldu. görür görmez "işte forma budur" demiştim. zaten Türkiye liglerinde bizden başka bordo rengi kullanan yok. bordo renk bize has bir renk oldu. gerçi gs kırmızıyı bırakıp iyice bordoya dönmeye başladı ama gerçek bordo bizde. kollarından mavi şeritler de olsaydı daha harika olurdu ama nike'den o kadarını beklemek aptallık olur.
bu arada antalyaspor'un kullandığı mavi formada çok güzelmiş. adamların maviyle alakaları yok ama gerçekten puma çok iyi bir mavi seçmiş. darısı başımıza.
Şu kaptanlık pazubantı konusunda değişim şart. Dün Blackpool-Man. City maçında Tevez'in takmış olduğu pazubant gözüme süper geldi. Hem şık hem de çok geniş değil.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum