İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hasan 3.'nün üzerinde kine bakıp siz karar verin bize siyah yakışıyor mu yakışmıyor mu diye ?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
arkadaşlar benim anlayamadığım Nike' nin sponsor olduğu yurtdışı takımlarının formaları çok orijinal duruyor. Barcelona ki renkleri itibari ile benziyoruz. Onların yakaladığı o kaliteyi biz kendi formalarımza neden yansıtamıyoruz.Şuan ki Trabzonspor'un Nike formaları göze o kadar hoş gelmediği düşüncesindeyim. Trabzonspor'un Nike ile anlaşmadan önceki, puma çubuklu forması bence Nike'nin çıkardığı tüm formalara bedeldi.
En son Selman61 tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 13:16.
Yorum
-
İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar benim anlayamadığım Nike' nin sponsor olduğu yurtdışı takımlarının formaları çok orijinal duruyor. Barcelona ki renkleri itibari ile benziyoruz. Onların yakaladığı o kaliteyi biz kendi formalarımza neden yansıtamıyoruz.Şuan ki Trabzonspor'un Nike formaları göze o kadar hoş gelmediği düşüncesindeyim. Puma'nın Nike ile anlaşmadan önceki çubuklu forması bence Nike'nin çıkardığı tüm formalara bedeldi.
Biz buna sıklet farkı diyoruz.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWerder Bremen'in yeni formaları
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz buna sıklet farkı diyoruz.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWerder Bremen'in yeşilinde ton farkı var sanki.
Gereksiz bir siklet farkı. Diğer markaların ürünleri arasında bu kadar uçurum yok. Ayrıca bizde satışlarımızla, kimliğimizle tüy sikletten daha iyi birşeyler hakediyoruz.Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
26-01-2010, 12:13 tarihindeki mesajım
Werder Bremen'den 111.yıl forması BMN farkı ile:
Bu forma yeni, sene başındaki formalardan farklı bir forma.
Özendiğimiz takımlar gibi yönetildiğimizde sonuçlar aynı olacaktır merak etmeyin.En son a f s tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 17:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum