İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
5 milyon dolar dan sebep turkcell e anlaşmayı uzatmaz san adam yıllardır çatır çatır para ödicek sen tek kalemde silersen oda 10 tane takımı bi kalemde siler atar bende olsam sende olsan aynu şeyi yaparsınTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
-
Ben bu ürünü Istanbul/Mecidiyeköydeki Ts Clubdan aldim.. 75 TL ve gercekten cok güzel bir ürün.. Üstünde hic bir reklam da yok, armamizda dikisli, sahane bir ürün.İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
-
Ben de diyorum neden kimsede göğüs reklamı yok.. Meğer o takımlar , önceki sene Türkcell'in sponsor olduğu takımlarmış ..İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.
Yorum
-
Güngören'i biliyorum, ama renklerinde MAVİ olduğunu bilmiyordum. Trabzonspor'un etkisi olduğunu öğrenmek sevindirici.İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzelden paylaşmadım diğer bilmeyenlerinde öğrenme hakkı olsun diye , Güngören İstanbul'da Trabzon'luların yoğun yaşadığı ilçelerdendir Lemi Çelik bile geçen seçimde Güngören'den belediye başkanlığı adayı oldu Trabzon'lu çok diye , bundan önceki belediye başkanlarıda Trabzon'lu idi şimdiki belediye başkanıda Trabzon'lu doğal olarak belediye kulübü olduğu için başkan ne derse o olur kulübün kurulduğu zamandaki başkanda Trabzon'lu olduğu için Bordo Mavi Beyaz renkleri kullanmışlar Trabzonspor'u anımsatmak amacı ile .
İlginiz için teşekkürler...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Beşiktaş, 1 ayda 35 bin forma satarken, Fenerbahçe 15 günde
50 bin adet forma sattı. Galatasaray’da ise yeni forma rekor kıran mor
formanın % 100 üzerinde satış rakamını yakalandı.
Marsilya’dan aldığı Niang ile son
transfer bombasını patlatan Fenerbahçe ise 15 günde 50 bin adetlik
satış rakamına ulaştı. Transferde rakiplerinin gerisinde kalan
Galatasaray’da ise somon rengi formalar piyasa çıktığı gün 4 bin 200
adetlik satışla günlük satış rakamını kırdı. Geçen yıl Galatasaray’ın
mor forması piyasaya çıktığı gün 2 bin 288 adet satılmıştı.
Kulüplerin yıllık forma satış hedefleri de bu yıl yükseldi. Geçen
yıl 230 bin adet forma satan Fenerium mağazalarında bu yıl rakamın 300
bin adede yükselmesi bekleniyor. Beşiktaş’ta geçen yıl 120 bin adet
olan satışın bu yıl 150 bini bulması hedefleniyor.
bu adamlar parayı nereden buluyor diye düşünüyormusunuz hala, bizim çok bilen taraftarımız koşsun hala çakma forma peşinden, ayrıca o formaların hiçbirisi bizim formalarımızın güzelliğinde değil ve fiyatı da daha pahalıBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bu kitapçıktaki kurallar forma seçiminde belirleyici değil aslında,örnek vermek gerekirse ankaragücünün bizim maçta giydiği düz sarı renk forması deplasman forması olarak gözüküyor,ama iç saha da giymişler,burda yazılanlara uymak zorunlu değilİlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap
İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap
Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap
Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap
Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap
*
Favorim 1 numara.
Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf
*
Sayfayla alakalı olmayan not:
Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.
Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!
Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
bana da öyle geliyor,ama inşallah giymeyizİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçında %80 beyaz forma giyeriz.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana da öyle geliyor,ama inşallah giymeyiz
Neden Kötümü ? Uğursuzmu ?
Bjk İle 0-0 Berabere Kaldık
Gs yi Colmanın Golüyle YendikEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
geçen sezon çoğu maçta bu formayı giydiler başka forma yokmuş gibi,hazırlık maçlarındada aynı,çubukluyu devamlı giymeleri bıkkınlık vermez ama beyaz da nedense öyle hissediyorumİlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden Kötümü ? Uğursuzmu ?
Bjk İle 0-0 Berabere Kaldık
Gs yi Colmanın Golüyle Yendik///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Resmi sitemizden, yeni sezon formalarımızla ilgili açıklamada da benzer ifadeler vardı.İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kitapçıktaki kurallar forma seçiminde belirleyici değil aslında,örnek vermek gerekirse ankaragücünün bizim maçta giydiği düz sarı renk forması deplasman forması olarak gözüküyor,ama iç saha da giymişler,burda yazılanlara uymak zorunlu değil
Elbette, değişiklikler olabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
formamızda trabzonspor logosu yokmu banamı öyle geliyorTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
-
Forma ve font çok güzel gözüktü ama bazı futbolcularda Trabzonspor logosunun olmayışı çok büyük bir amatörlük. Ben en son eleştiri yapan insanlardan biriyim. Ama damarıma basan olay: Bu maç bir hazırlık maçı değildi. Ben şuna inanan bir insanım. Güzel ve profesyonel bir forma Avrupa maçlarında her zaman bir avantajdır bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum