Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Reklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.
    5 milyon dolar dan sebep turkcell e anlaşmayı uzatmaz san adam yıllardır çatır çatır para ödicek sen tek kalemde silersen oda 10 tane takımı bi kalemde siler atar bende olsam sende olsan aynu şeyi yaparsın
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bu ürünü Istanbul/Mecidiyeköydeki Ts Clubdan aldim.. 75 TL ve gercekten cok güzel bir ürün.. Üstünde hic bir reklam da yok, armamizda dikisli, sahane bir ürün.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.
        Ben de diyorum neden kimsede göğüs reklamı yok.. Meğer o takımlar , önceki sene Türkcell'in sponsor olduğu takımlarmış ..

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özelden paylaşmadım diğer bilmeyenlerinde öğrenme hakkı olsun diye , Güngören İstanbul'da Trabzon'luların yoğun yaşadığı ilçelerdendir Lemi Çelik bile geçen seçimde Güngören'den belediye başkanlığı adayı oldu Trabzon'lu çok diye , bundan önceki belediye başkanlarıda Trabzon'lu idi şimdiki belediye başkanıda Trabzon'lu doğal olarak belediye kulübü olduğu için başkan ne derse o olur kulübün kurulduğu zamandaki başkanda Trabzon'lu olduğu için Bordo Mavi Beyaz renkleri kullanmışlar Trabzonspor'u anımsatmak amacı ile .
          Güngören'i biliyorum, ama renklerinde MAVİ olduğunu bilmiyordum. Trabzonspor'un etkisi olduğunu öğrenmek sevindirici.

İlginiz için teşekkürler...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Beşiktaş, 1 ayda 35 bin forma satarken, Fenerbahçe 15 günde
            50 bin adet forma sattı. Galatasaray’da ise yeni forma rekor kıran mor
            formanın % 100 üzerinde satış rakamını yakalandı.

Marsilya’dan aldığı Niang ile son
            transfer bombasını patlatan Fenerbahçe ise 15 günde 50 bin adetlik
            satış rakamına ulaştı. Transferde rakiplerinin gerisinde kalan
            Galatasaray’da ise somon rengi formalar piyasa çıktığı gün 4 bin 200
            adetlik satışla günlük satış rakamını kırdı. Geçen yıl Galatasaray’ın
            mor forması piyasaya çıktığı gün 2 bin 288 adet satılmıştı.
            Kulüplerin yıllık forma satış hedefleri de bu yıl yükseldi. Geçen
            yıl 230 bin adet forma satan Fenerium mağazalarında bu yıl rakamın 300
            bin adede yükselmesi bekleniyor. Beşiktaş’ta geçen yıl 120 bin adet
            olan satışın bu yıl 150 bini bulması hedefleniyor.

bu adamlar parayı nereden buluyor diye düşünüyormusunuz hala, bizim çok bilen taraftarımız koşsun hala çakma forma peşinden, ayrıca o formaların hiçbirisi bizim formalarımızın güzelliğinde değil ve fiyatı da daha pahalı
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap

İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap

Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap

Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap

Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap

*

Favorim 1 numara.

Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf

*

Sayfayla alakalı olmayan not:

Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.

Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!

Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...
              bu kitapçıktaki kurallar forma seçiminde belirleyici değil aslında,örnek vermek gerekirse ankaragücünün bizim maçta giydiği düz sarı renk forması deplasman forması olarak gözüküyor,ama iç saha da giymişler,burda yazılanlara uymak zorunlu değil
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Liverpool maçında %80 beyaz forma giyeriz.
                bana da öyle geliyor,ama inşallah giymeyiz

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bana da öyle geliyor,ama inşallah giymeyiz

Neden Kötümü ? Uğursuzmu ?

Bjk İle 0-0 Berabere Kaldık

Gs yi Colmanın Golüyle Yendik
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden Kötümü ? Uğursuzmu ?

Bjk İle 0-0 Berabere Kaldık

Gs yi Colmanın Golüyle Yendik
                    geçen sezon çoğu maçta bu formayı giydiler başka forma yokmuş gibi,hazırlık maçlarındada aynı,çubukluyu devamlı giymeleri bıkkınlık vermez ama beyaz da nedense öyle hissediyorum

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu kitapçıktaki kurallar forma seçiminde belirleyici değil aslında,örnek vermek gerekirse ankaragücünün bizim maçta giydiği düz sarı renk forması deplasman forması olarak gözüküyor,ama iç saha da giymişler,burda yazılanlara uymak zorunlu değil
                      Resmi sitemizden, yeni sezon formalarımızla ilgili açıklamada da benzer ifadeler vardı.

Elbette, değişiklikler olabilir.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• şu çubuklu ve parçalı formanın altına beyaz şort giymeyi nezaman öğreneceğiz çok merak ediyorum
                        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• formamızda trabzonspor logosu yokmu banamı öyle geliyor
                          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Formalardan logolar tek tek düştü... Ben 3 oyuncunun formasında logoların olmadığını net gördüm.

Çok kaliteli iş yapıyoruz, çoooooook!
                            En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 23:46.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Forma ve font çok güzel gözüktü ama bazı futbolcularda Trabzonspor logosunun olmayışı çok büyük bir amatörlük. Ben en son eleştiri yapan insanlardan biriyim. Ama damarıma basan olay: Bu maç bir hazırlık maçı değildi. Ben şuna inanan bir insanım. Güzel ve profesyonel bir forma Avrupa maçlarında her zaman bir avantajdır bence.

Yorum

• Ne diyeyim bilmem ki, ben yanlış gördüğümü düşünüyordum. Yuhhh!!!!
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X