Ben bildiğini söyleyenlerdenim. Bu hatalar düzelmedikçe, araklamalar devam ettikçe özgünlük olmayacak. Ezik dediğiniz o takımları taklit etmek nasıl bir büyüklük ?
Sırttaki Juventus yazısı gibi Trabzonspor yazması için Nike'ı beklememize gerek yok. Madem formalarımız Juventus'ta olduğu gibi her şeyi ile fabrikan hazır çıkmıyor bu tür incelikleri kulübün eklemesi lazım. Çok zor veya maliyetli bir iş de değil üstelik.
Uefa maçlarında formanın arkasında zemin göreceğiz büyük ihtimal tıpkı Barcelona'ın La Liga'da ve Şampiyonlar Liginde giydiği formaların arkalarının farklı olması gibi ( Parçalı forma giydikleri dönemde uygulandı ve örnekleri bu başlıkta paylaşıldı )
Doğru ve iyi tasarlanmış bir sunum algılarımızı da etkiliyor. Formalarımızın yeni ve güzel çekimlerini bekliyoruz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 11:29.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Sırttaki Juventus yazısı gibi Trabzonspor yazması için Nike'ı beklememize gerek yok. Madem formalarımız Juventus'ta olduğu gibi her şeyi ile fabrikan hazır çıkmıyor bu tür incelikleri kulübün eklemesi lazım. Çok zor veya maliyetli bir iş de değil üstelik.
Aman Allah korusun bi oraya el atmadılar, sonra formanın arkasında da bir beyaz bant üzerinde Trabzonspor yazısı.. Düşünmesi bile kabus gibi..
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum