Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki tane grç forma TSClup Bakırköy'den talep edildi. Kısmet ise Cumartesi günü elimde olacaklar.

XL beden kalmadığından başka yerden ulaştıracağım size dediler. O yüzden bir gün gecikmeli geliyor formalarımız.

Trabzonspor'a bu hafta 175 lira kazandırdım.

ben kaybettim ama kazandı.

Canı sağolsun.

Yorum

• ilhan bu konuda sana katıldığımdan dolayı öyle bişey söyledim.
      kendi üretimizin dışardan gelen spot tadında üründen daha iyi olduğunu söylemek istedim.
      hatta TSclub konusunda seninle aynı fikirdeyim, ürün üretilememesine üzülenlerden biriyim
      [ille d' 7]

Yorum

• bu arada ibb de nike giyecek bu sezon.antreman malzemeleride bizimkilerden.önlerinde numara yazili.internet sayfasinda bir kac resim var,ben beceremiyorum bilen biri o resimleri buraya atabilir mi?
        iho istifa.

Yorum

• Kusura bakma Emre, ben yanlış anlamışım. Özür dilerim senden.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çubuklu formamız katalogta 7 çizgili bir modelse ,beden büyüklüğünden dolayı kımseye 9 çubuklu bir forma vermeye hakları yoktur..

arkadaşlar dıyor ki bütün çizgileri eşit oranda büyütmek firma için ekstra malıyet ve zaman kaybına yol açar..ozaman burdan onlara sormak istiyorum; nike bu ekstra zaman ve para kaybını barcelona,psv,inter v.b büyük klüpler için göze alırken,sözkonusu trabzonspor olunca neden malıyetten kaçmak için ek çubuklar eklemek yolunu seçiyor?? yoksa bizi 3.sınıf bir takım olarak gördüğü için olmasın ???
            Biraz arka sayfalara bakma gereğine düşseydiniz, İnterin resmi sitesinde futbolcuların, çubuklu formayla olan fotolarında kimisinin 9 çizgili kimisininde 7 çizgili olduğunu görebilirdiniz ve bu şekilde bilgi sahibi olmadan fikir sahibide olmazdınız..
            Ama doğru nike İnteride 3. sınıf bir takım olarak görüyor öyle değilmi!!
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• alanzınhonun üstünde ki üründe trabzoncell logolarının doğru uygulanışıı göze ne kadar hoş geliyor..doğru uygulama doğru sonuç...ama şenol hocanın üzerindekı üründe uygulama bir o kadar itici
              En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 16:08.

Yorum

• bordo ürüne bordo fonlu bi reklam , dikkat çekici olmazdı , makul dşünmek lazım. kendi bi firmanız olsa görünmeyen bi yerde görünmeyen bi şekilde basılmasına razı olup para verirmisiniz sponsorluk için. belki usulü değiştirilebilir. köşeli çerçeve yerine armanın şeklinde beyaz bi çerçeve uygun olabilirdi ama
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• yahu ben colmanı fotoğraafalrda hiç göremiyorumm..nerede bu oğlan,bi derdi mi var acaba???

Yorum

• ibbnin yeni sezon antrenman formaları

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ibbnin yeni sezon antrenman formaları

güzelmis.bordo bizimkinin aynisi.numarali bunlarin ki.bu arada bu 61 kim?
                      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibbnin yeni sezon antrenman formaları

numara uygulaması hoş olmamış bence..bizimkiler göze daha hoş geliyor..
                        En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 16:55.

Yorum

• artist bir teknik adamımız var beaa
                          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 16:56.

Yorum

• Ben Türkiyeye geldigimde Bordo,Cubuklu ve Gri formalari almayi düsünüyorum
                            bi ay kaldi agustosda ordayim insallah yeni ürünler cikar tshirt falanda almak istiyorum
                            #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Sanki şimdiye kadar aldığı çubuklu formaları, çubuklarını sayarak almış gibi, konu hakkında teknik bilgi sahibi olmadan yapılan, bilgi eksikliğinden kaynaklanan polemikler ve yorumlar yapılmış. Hele benim savunduğum şeylerin Trabzonspor değerleri değil de marka olduğuna getirenler bile olmuş ki fena halde yanılıyorlar. Doğruya doğru eğriye eğri dediğimi es geçip, dur şunun bir açığını bulsam niyetiyle okursanız mesajlarımı hiçbir şey anlayamazsınız veya yanlış anlarsınız.

Görüşlerime katılırsınız veya katılmazsınız sorun değil, sizin bileceğiniz bir şey onu kimse belirleyemez. Ama beni aradan çıkarıp takıntılarınızdan ve önyargılarınızdan kurtulmaya bakın. Eleştiri yapacağız diye neyi konuşacağımızı şaşırıyoruz bazen.

Maksat üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

İyi niyetle olaya yaklaşan herkes olayı gerektiği gibi değerlendiriyor merak etmeyin.

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 17:50. Sebep: çubuk krakerleri de saymak lazım ne olur ne olmaz!
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X