Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok 75 Lira verir misin diyince terliği yedim ççç

Ben de babama dedim 75 lira versene diye, olmaz bu sene para vermem dedi, ben de git sen al o zman bnm için, S beden olsun dedim. Ses yükselmesiyle odadan kaçtım
    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Habu formalara para dayanmz, özellikle çubuklu forma ve mavi şortu çok güzel.. Dahada yeni almıştım formayı ama şort alacağım inşallah.

Emeği geçenlere teşekkürler, stoklar yeterlidir umarım.

Yorum

• Ön tarafında Türk Telekom reklamınında olmadığı bir forma almak istiyorum ama bakalım nasıl olacak.

Yorum

• Abi o zaman antreman formasını alman gerekir
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• geçen gün konusu geçen armanın çubuğun içine sığdırılması meselesi iyi olmuş. tam böyle simetrik bir şey kastediyorduk sanırsam.

bayanın üzerindeki formadaki armanın yeriyle üstteki nin yeri farklı ve kesinlikle üstteki daha iyi.

çubukluyu geçen sene almıştım keşke bu sene alsaymışım yaaa. bu seneki bariz çok daha iyi. bu sene ne alacağım şidmi yaf???

ayrıca armalar nakış mı yapıştırma mı?
            En son tzercin61 tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 23:53.
            tzercin61

Yorum

• Bence gelişme var. Sadece gri formamız daha albenili yapılabilirdi çünkü değişik renk olması sebebiyle satış formamız. Rengi biraz sönük kalmış. Emeği geçenlere tebrik ve teşekkür ediyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TS basketbol topu hosuma gitti
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Formalari begenmeyenler acaba yeni formalarimiz gibi, armasi yanlis kullanilmayan,renkleri tamamiyle bizim rengimiz olan ve kumas kalitesi bukadar üst düzeyde forma görmüslermi tarihimizde. Benim gecen senelerde hic begenmedigim ve bizim renklerimize hic yakistiramadigim parcali forma bile bikac degisiklikle cok güzel olmus bu sene kesin almayi düsünüyorum. Gri Forma BENCE daha iyi yapilamazdi ve bize özel. Antreman malzemeleri ise harika, bugün idmanda giydikleri resimlerde gördüm acayip hava katmis takima.
                  Mutluyum bu sene Seneye daha harika ürünler cikacagindan adim gibi eminim. Pamuk eller ceblere.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• cubuklu forma ......siradan bir forma...bakin http://www.11teamsports.de/products/...LAU-FB651.html

siradan bir forma...http://www.11teamsports.de/products/...NEU-FB100.html

bordo forma ...siradan bir forma....http://www.11teamsports.de/products/...NEU-FB677.html

gri forma ....siradan bir forma.....http://www.11teamsports.de/products/...ARZ-FB722.html

parcali forma...siradan bir forma...bakin...http://www.11teamsports.de/products/...LAU-FB677.html

ben almanyada yasiyorum ve su formalar siradan formalar oldugunu size rahatlikla söyleye bilirim....
                    cok kötü olmus...gecen yilki cubuklu ve beyaz forma daha kaliteli formardi..
                    ha arkadaslar almanyada oldugum icin sanmayin her yil yaz izine gelirim ve en azindan 150€ - 200€ külübe harcarim..iyi veya kötü....
                    ben sadece düsüncemi söylüyorum....
                    burada amtör külüblerde bu formalar var.....
                    yine yanlis anlasilma olmasin........türk bayragi ,türk milli formaya cok güzel yakisiyor. bir külüb takimin formasinda ne isi var...
                    aman yanlis anlamayin kardesler...olmamis iste...

sunlara bir bakin ,farki siz görün..

Yorum

• Arkadaşım Alamanya bozmuş seni yanlış anlama sakın he
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• dostum o türkiye armaı her sene şampiyon ve kupa sahibi takıyor.bu senede kupayı aldığımız için bu arma onuru bizim ve bence gayetde güzel olmuş..ne zmndr türkiye armasını taşımıyoduk iyi oldu.

Yorum

• Ozenle hazirlanmis muhtesem bir forma.

Ozel denildi mi akla boyle birsey gelir iste.

Yoksa pazardaki korsacilara da forma yaptirsaniz sizin renklerinizle size birseyler yapabilirler.

Yorum

• Şurada imrendiğiniz formalar ve onların satış rakamı ile kulübümüzün rakamlarını karşılaştıralım isterim.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Babamın pijaması gibi valla
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis, sizinki de tipki o misal olmus.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X