Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz hala kulübümüzün nike firmasına formalar için para vermemesine alkış tutuyoruz ve bunu başarı sayıyoruz.
    ilhan a katılıyorum özellik falan olduğu yok ama hala daha formalar öle olacak böle olacak diye beklenti içine giriyor millet. boşuna beklemeyin derim ben en azından ben beklemiyorum 3 senedir değişen ne var kumaş fit miş drifit olmuşta yakaları bilmem ne olmuşta yandan şeritler eklenmişte profesyonelleşmişte kurumsallaşmışta hep aynı teraneler.ben son 9 senedir formalardan alıyorum ama kappa zamanındaki gbi kaliteli duruşu kullanışlı forma giymedim.nike kullandığımız için farklı olduğumuzu düşünüyoruz hala 3 istanbullularda adidas ama gesenin onlardan farklı olduğu ortada farklılık markayla olmaz çalışmayla profesyonelleşmeyle olur.şeyyy unutmuşum kulüp formalara para vermiyor ama diğer nike giyenler para vererek alıyor formalarını.
    ben pişmanım nike ile anlaştığımıza,'' keşke lescon giyseydik'' dicek kadar hemde.

Yorum

• bu işin nike la falan alakası yok...önce fb nin 3d hologramlı bugüne kadarki efsane formalarını tanıtması ardından bütün formalarına ayrı film çeken gs...

bizim yöneticiler çok gerisinde bu işin...

forma olayının önemini anlamaları lazım...bir takımın en önemli tanıtımı formadır futbolcu için kutsal olan formadır...ama bizimkiler formaya tişört mantığıyla baktıkları sürece çok geride kalırız ve kalmaya devam ederiz...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formaya değil yapılan ince işçiliğe bakın..
        Hee donini cok begendim
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ilk forma iyi ötekiler siradan
          antreman formasi gibi
          [T][S]

Yorum

• Bizim formalarımızın güzellik bakımında 3 İstanbul takımından aşağı kalır bir yanı yok hatta daha güzel olanları bile var..Buna kimse itiraz etmiyor zaten..Sorun formaların bize özel olup olmaması..Yukarda da bir arkadaşın belirttiği gibi özel forma dediğin katolog ürününü alıp gövdesını gri,şeritleri de maviye boyayarak olmaz..özel forma dedin mi o formanın barındırdığı özellikleri başka takımın kullandığı formaların barındırmaması demektir..Gs'nın aslan desenli beyaz forması özeldir,Bjk'nın kartal desenli forması özeldir,Fenerbahçenin kendi amblmınınden ışık yayan desenli forması özeldir ama bizim formamız özel değildir..Ama tüm bunlara rağmen çok güzel bir formamız vardır..Eğer bu forma ve pazarlama işi ehil insanlarn eline bırakılırsa bizimde diğer takımlar gibi belli bir kaliteyi yakalamamız mümkün olabilir..

Yorum

• Yahu bırakın şu eziklerin forma dizaynlarını övmeyide ALLAH rızası için bizim formalarımızdan birer tane alın.. Ayrıca TRABZON'um formasında hamsi forması olsa hayatta almam veya herhangi bir hayvanın motifi olsa.. Şu somon renginin neresi güzel şaka gibi.. ayrıca işe bak ya geçen sene ki formalarının aynısı bak bak bizimkiler onuda beğenmişşş tek işe yarar formaları beyaz olan o da aslanlı filan yazık ya o bile bizim sade bordodan daha kötü..
              "Turist" Okur Yazar..
              Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu bırakın şu eziklerin forma dizaynlarını övmeyide ALLAH rızası için bizim formalarımızdan birer tane alın.. Ayrıca TRABZON'um formasında hamsi forması olsa hayatta almam veya herhangi bir hayvanın motifi olsa.. Şu somon renginin neresi güzel şaka gibi.. ayrıca işe bak ya geçen sene ki formalarının aynısı bak bak bizimkiler onuda beğenmişşş tek işe yarar formaları beyaz olan o da aslanlı filan yazık ya o bile bizim sade bordodan daha kötü..

taraftar olarak forma konusunda üstüme düşeni her yıl yapıyorum..ama yine taraftar olarak gerektiğinde eksiklikleri eleştirmek hakkımız olsa gerek..adamlar sırf rakip takım diye doğru yaptıkları şeyleri yazmayalım mı?? kimse burda rakip takımı övüp kendi takımını yermiyor..doğru yapılanlarla yanlış yapılanları karşılaştırıyor ki bu her taraftarın hakkıdır..
                En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 28.07.2010, 00:48.

Yorum

• yaw güzel formalar dedik.. linkleri de eklenti.. ama nedir bu resimleri ekleme olayi.. memnunmusunuz Trabzonsporun forumunda ezeli sevmedigmiz rakiplerin formasini göstermeye.. anasini satim FB GS BJK kadar Trabzonspor formalarini eklemediniz mac görüntüleri disinda.. yok memnun duyuyosaniz o zmn basligin adini da degistir sevmedigmiz takimlarin formalari diye..
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaw güzel formalar dedik.. linkleri de eklenti.. ama nedir bu resimleri ekleme olayi.. memnunmusunuz Trabzonsporun forumunda ezeli sevmedigmiz rakiplerin formasini göstermeye.. anasini satim FB GS BJK kadar Trabzonspor formalarini eklemediniz mac görüntüleri disinda.. yok memnun duyuyosaniz o zmn basligin adini da degistir sevmedigmiz takimlarin formalari diye..
                    aynen katılıyorum
                    "Turist" Okur Yazar..
                    Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• fb formaları gibi gs formaları da çok kaliteli. özellikle somon rengi forma altına siyah şort çok profesyonelce düşünülmüş. daha önce de çokça yazdım bu işin piri piranı adidas'tır. bazı renkdaşlarımız "adidas bize sponsor olmayı reddetmişti" diye suçu adidasa atıyor. böyle yönetim olsa karşınızda siz de bu takıma sponsor olmazsınız. adamlar ciddiyet arıyor. bizim yönetimde ciddiyet maalesef yok.

bu arada nike de bize sponsor değil unutmayın. sadece tedarikçi düzeyde bizimle anlaşma yapıyor. yani klüp bastırıyor parayı alıyor formaları. ne kadar ekmek o kadar köfte misali nike de bize ucuz kalite formaları yapıp gönderiyor. daha çok para verirseniz daha kaliteli ve özel çalışma içeren formaları gönderecek herifler. o sebeple acilen adidas'a geçmeliyiz diye düşünüyorum.

Yorum

• arkadaslar ts clubdan gecen persembe birsey ismarladim parayi cuma yatirdim yarin tam 1 hafta olacak siparis hala onaylanmadi
                        sizce normalmi parayi havale yoluyla gönderdim....

Yorum

• GS'nin özel bir forması daha varmış

Öte yandan, Ali Sami Yen Stadı'ndan ayrılıp, Türk Telekom Arena'ya geçişte kullanılacak yeni bir formanın daha hazırlandığı, ancak bu sürpriz formanın daha sonra tanıtılacağı belirtildi.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ali fuat abi kusura bakma hiç bu resimleri nike ı savunma adına gösterme ..

bu yapılanların hiç biri bizim takıkmımız için yapılmadı yapılmayacak biz bu takımların seviyesinde de değiliz ..

adidasın yaptığı formalar ve kulübün yaptığı interaktif tanıtım bizim bu seneki hem formamıza hem tanıtımımıza 5 çeker ..

bu yapılanları gördükten sonra bizimki amatörlükten öteye gitmez ...

biz bu ekstra renk olayına niye eğilmeyiz bi yöneticinin aklına eser gider gri forma yaptırır bu ne yani insanların zevkine sunulmalı anket yapılsın taraftar belirlesin ..taraftarın fikirleri alınsın bu formaları alacak olan taraftar .. bir yöneticinin aklına uyup gri forma yapılıyor .. amatörlük başka bir şey değil

Yorum

• Nike ile istirarlı bir süreç olmalı bence burda en büyük pay bizim yöneticilerimize düşüyor eğer onlar bizi ifade edmiyorlarsa Nike olsun Adidas olsun fark edicek ki ?
                                Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bu şehir bu taraftar bunu hak ediyor.Bunu yapıcak olan bu isteği yaptırıcak olan yada sunulan ürünleri beğenen kabul eden yine bizim yönetim.
                                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X