Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o değil de giray ne biçim göbek salmış 1 ayda...

Yorum

• Kappa çok daha iyiydi
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• çubuklu ve gri formayı beğendim, baktıkça daha da çok beğeneceğimi biliyorum, tshirtler de güzel olmuş ama bu arma konusu ne oldu dikişli mi yapıştırma mı?

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gri formada bence de mavi kollar daha güzel durabilirdi, ama ben bu halinide beğendim sadece bizde var,

gerçekten o formanın arkasına altın sarısı hiç güzel durmamış
          sonunda ortak bir noktada buluşmusuz sadece bizde olması iyide bu kadar bekletilen özel olacak denilen gri forma ve fontlar tam anlamıyla fos çıktı.Yine "seneye" diyelim..

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 istanbulun takımları bizim formalara hasta oldu keşke bizde Nike geçsek diyolar bizim millet hala kappa ,adidas.!Daha nike ne yapsın yani. İnter'e yapınca mükemmel bize yapınca berbat oluyo.
            Kim diyomuş onu ya.Hadi bjk,gs anlarımda fenerin formaları çok güzel oluyor son birkaç yıldır.Bide özel formalar falan ürettiriyorlar.Mesela geçen yılki arma forması müthişti.fb nin formalarıyla karşılaştıramayız bence ama diğer 2 takımın formalarından iyi olduğu kesin bizimkilerin=)

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o değil de giray ne biçim göbek salmış 1 ayda...

evet yaw benimde gözüme batti. Senol Hoca en fazla 2 kilo, dedi giray saldi basini gidiyor. Böyle biraz zor oynar
              Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Sanki herkes çıkan formaları beğenmek zorunda.Bazılarında ki bu savunma mekanizmasını anlamak güç.Herkes fikrini belirtmekte özgürdür.Belki beklentiler daha farklı yöndeydi de o yüzden böyle tepkiler geldi.
                Ortak noktamız zaten belli.Haricinde herkes en beğendiği formayı alsa kulübe olacak katkı yadsınamaz.
                aynen aynen

Yorum

• Türkiye liginde ki en güzel ve özel formalar bizde,kıskanılmak güzel bir duygu.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• taraftarımız bunu da beğenmemiş... bu topluluğun birşey beğeneceğine inancım kalmadı...

Yorum

• Yahu şu nike bayrak amblem aynı hizada adam gibi durması gerektiğini anlayamayacak kapasitede insanlar demek yapıyor bu işi... Başka birşey diyemiyorum. Biraz Inter'in formasına bakar adam ya...
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        taraftarımız bunu da beğenmemiş... bu topluluğun birşey beğeneceğine inancım kalmadı...
                        Beğenmemekle alakası yok biz 3 senedir Aynı formaları giymekten sıkıldık anlaymsn

Yorum

• "Gri forma sadece bizde var"
                          Afedersin de, çubuklu ve parçalı forma hangi takımlarda var.
                          Bize özel tek yanı renkleri.
                          Geçen sene niye o kadar olay çıkartıldı o zaman?

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu şu nike bayrak amblem aynı hizada adam gibi durması gerektiğini anlayamayacak kapasitede insanlar demek yapıyor bu işi... Başka birşey diyemiyorum. Biraz Inter'in formasına bakar adam ya...
                            Bilmeden yorum yapmak ne kadar güzel değil mi,üçü aynı hizada ha?

Valla benim uzmanlık konum olmamasına rağmen senin dediğin şeyin simetriyle alakası var sanırım,yanılıyor muyum?

Şimdi biraz düşün üçü aynı hizada olsa nasıl olurdu.

Grafik tasarımdan haberin var mı, tekstil işinden ne kadar anlarsın,moda tasarımla ilgili bilgin nedir, bir de bu konular hakkında bize bilgi verirsen seviniriz.

Bunları bilmem gerekiyor mu diyebilirsin,fakat eleştirinde bu kadar iddialıysan bu işlerden ne kadar anladığını bilmemiz iyi olur diye düşünüyorum.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beğenmemekle alakası yok biz 3 senedir Aynı formaları giymekten sıkıldık anlaymsn
                              hersene farklı forma giyen tolga doğantez vardı. hatta 6 ayda bir başka takıma imza atıyodu. sonra öyle olmasın.
                              turuncu ve mavi forma yok. gri forma gelmiş.
                              çubuklu forma zaten kalsiktir. beyaz formada yeni detaylar var. keza bordo formada da.
                              neden sıkıldınız anlamadım. yoksa yönetime yapılan ezber eleştiri kabuk mu değiştirmiş...
                              En son ertuuu tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 13:49.

Yorum

• Aynı forma aynı forma diyenlerin Avrupanın büyük kulüplerindeki forma kültürlerini incelemesini isterim. Bir de düşünün renklerimiz beyaz olsaydı Real Madrid gibi ne laflar işitirdik. "Bu ne her sene beyaz her sene beyaz"

Fontlara biri Barcelona çakması gibi demiş, diyecek bir şey bulamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X