Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleci formalarına detay fotoğraflar çekilmemiş sanırım..

Eğer öyleyse nasıl böyle bir hata yaparlar anlamıyorum...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sezon Gold formadan dolayı beyaz şort kullanamamıştık. Bu yıl dediğiniz kombinasyonlar kullanılacaktır..
      ilginç ,ondan önceki senede gri forma vardı ama kullanıyorduk,
      geçen sezon beyaz şortumuz yoktu sanırım bizim katalogda.beyaz formanın altına bordo ya da mavi şort tercih ediyorduk,bu sene var,herhalde diğer formaların altına tercih edilir diye düşünüyorum
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilginç ,ondan önceki senede gri forma vardı ama kullanıyorduk,
          geçen sezon beyaz şortumuz yoktu sanırım bizim katalogda.beyaz formanın altına bordo ya da mavi şort tercih ediyorduk,bu sene var,herhalde diğer formaların altına tercih edilir diye düşünüyorum
          Doğru eksik yazmışım. Gold formanın altına siyah şort giydiğimiz için beyaz kullanamamıştık. 3 renk olmak zorunda yanlış hatırlamıyorsam.

Gri formada Bordo şort kullanıyorduk..

Yorum

• Yıllardır forma tasarımı konusunda mücadele verdik ve sonunda iyi olanı yapmayı başardık.
            Fakat şimdi de arma konusunda mücadele vereceğiz, armalar istenilen düzeyde değil..
            Arma ve yıldızı yine küçük yapmışlar.

Yorum

• Fontlarımız bunlar...

-

Nike tshirtleri
              7

Yorum

• Şimdi farkettim de yanlış hatırlamıyorsam yeni mağazanın giriş katı komple Nike ürünleriyle donatılmış.. Üst katta TS Club ürünleri mevcut..

Yorum

• Şenol Hoca'nın tişörtü yine on numero

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yeni formalarımız hayırlı uğurlu olsun.

Yeni sezon forma modellerimizin üçü de güzel. Formalar için ayrıca site kurulup hemen hayata geçirilmesi de güzel. Satış mağazasının yenilenmesi iyi olmuş. Site mağaza yenilenme işini Nike yaptığına göre sözleşmenin sürmesini istiyor olmalı, bu durum sevindirici.

Kaleci formalarının yeni modellerden olması şık olmuş. Forma sitesi için bulunan site ve sitenin içeriği hoş olmuş.

Formaları futbolcuların üzerinde görünce daha çok seveceksiniz demiştim. Benim tek eleştirim mavi formanın üzerinde Ülker yazısının lacivert yazılması. Doğrusu bordo olmalı. Ayrıca seçilen font çok ince. Grafik tasarımcı olduğum için algıda seçicilik yaptığım zannedilmesin fakat Nike'ın yeni sezon fontu dururken bu font kullanılmaz.

Geçen sezon başında bordo formanın üzerine bordo kenarları beyaz okunaksız fontu seçen de aynı insan diye tahmin ediyorum. Feneriumdan gelmiş olması veya fenerli olması beni ilgilendirmiyor, işini iyi ve doğru yapsın yeter. Kullanılan fontlar dışında hepsi dört dörtlük oldu.

Şortlardaki kalın çizgi geçen seneki energy formanın altına daha güzel giderdi. Hepsi güzel hepsi şık hepsi tertemiz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sene bol bol beyaz forma almak lazım.
                      Lazer de güzel ama bu yıl beyaz alacağım galiba.
                      Bir de şu Ülker reklamı olmasa çok daha iyi olurdu. Arkadaş benim adım üstte olmalı.
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bordo sort üstüne precision giyemeyiz.. nedeni, lacivert font uymuyor..

en iyisi beyaz veya mavi..

yada 2 sene önce sari font ile baslayip bordo'ya gecmisdik.. öyle bir gecis olabilir..

font bence cok hos olmus o ince hali ilen

Yorum

• Precision ile beyaz formayi alacam gibi gözüküyor. Umarim S bedeni kalir ben gidene kadar...

Genelde zor bulunuyor, formalar bol oldugu icin M giyenler S aliyor.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni Mağazamızda formalara isim ve numaralar hemen uygulanıyor.
                            Nerede bu? Trabzon'dami?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çubuklu forma bordo zemin üzerine olsaymış daha iyi olacakmış..Bu sene forma almayı düşünüyordum..En son 2 sezon önce almıştım..Herhalde düz bordo forma tercihim olacak...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Precision ile beyaz formayi alacam gibi gözüküyor. Umarim S bedeni kalir ben gidene kadar...

Genelde zor bulunuyor, formalar bol oldugu icin M giyenler S aliyor.

..
                                onu bende cok merak ediyorum...

simdi M siparisi verdim ama formanin vücüduma yapismasini istiyorum kollari felan yapissin... S cok kücük olmasin sonra?
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X