Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım renk şu an da dünyada hiçbir takımda yok. Bu da bize özel olduğunu gösteriyor. Ve bu sezon nike gri forma kimse üretmeyecek. Bu yeterince açıklayıcıdır...
    Arkadaşım aşağıdaki linkte nıkenin 2010-2011 kreasyonlarını görebilirsin. Herhangi bir nike mağazasına gidip katalogdan istediğin formayı seçip istediğin renkte siparişini verip 1 hafta içinde formaları teslim alabilirsin. Formalar katalogdan seçilmiş. Bize özel falan değil. Takıma özel forma şöyle oluyor. Bjk nin geçen yılki formalarındaki çizgileri, desenleri başka hiçbir takımda göremezsin. Çünkü o formaları adidas bjk ya özel yaptı. kataloglarda yoktur yani..
    Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

baya değişiklikler varmış
      Bu sezonki çubuklu formadaki mavi renk daha mı açık?
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezonki çubuklu formadaki mavi renk daha mı açık?
        fotoda ışık yeterli değil. ondan öyle gözüküyor...

Yorum

• gri forma berbat, halısaha yeleği gibi... beyaz formaya bordo-mavi motifler eklenebilirdi, atlet gibi üretmişler sonrada satış beklerler.. birde arkadaşın biri astonvilla tarzı uzun kollu, kollardan şerit inen bi forma koymuştu buraya harikaydı, o kışın mı çıkacak?

Yorum

• bu formadaki mavi ile şort ve konçlardaki mavi ayrı gibime geldi,tonlarda az da olsa fark var ama öyle iyice incelemessen fark edilmiyor

belkide istenilerek bu şekilde yapılmıştır,yetkililerin bilgisi dahilinde
            '9'
            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Formalar çok güzel.Ben çok beğendim.Dokunup kumaş kalitesini gördükten sonra daha çok beğeneceğimden eminim.Ancak antrenman ürünleri dahada hoşuma gitti formalardan.Bu yaz yine battık

Yorum

• formalar hoş geldi ama konçlar daha güzel sanki
                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Formaların hepsi çok güzel ama eleştirebileceğim tek nokta.Parçalı ve çubuklu da keşke numara yazmak için boşluk bırakılmayıp çubuklar aynı şekilde devam etseydi.Ama yinede çok şık olmuşlar ilk griyi almayı düşünüyorum Onur t-shirtü ile birlikte ardından parçalı.

Yorum

• bu arada, çizgili formadaki numara rengi nedir ya, hangi çingene tasarlıyor bu formaları!!!

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada, çizgili formadaki numara rengi nedir ya, hangi çingene tasarlıyor bu formaları!!!
                      barça için hazırlayan çingene!

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formaların hepsi çok güzel ama eleştirebileceğim tek nokta.Parçalı ve çubuklu da keşke numara yazmak için boşluk bırakılmayıp çubuklar aynı şekilde devam etseydi.Ama yinede çok şık olmuşlar ilk griyi almayı düşünüyorum Onur t-shirtü ile birlikte ardından parçalı.

yine forumda okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam numaralar için bırakılan boşluklar TFF' nin isteğinden kaynaklanıyormuş.

Yorum

• İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yine forumda okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam numaralar için bırakılan boşluklar TFF' nin isteğinden kaynaklanıyormuş.
                          Doğrudur renktaş .Saolasın bende sürekli takip ediyorum başlığı ama gözden kaçırdım demek ki.O zaman sıkıntı yok bu yıl herşey mükemmel oldu.

Yorum

kusura bakma arkadaşım bana göre berbat tasarımlar! barça daki formalara bak, bide kendininkilere! burdan satın almak isteyeceğim tek forma colman ın giydiği.. o da kötünün iyisi..

Yorum

çççççççççççççççççç

Yorum

• Hala Barcelona ve Inter kalitesinde forma bekleyenlere şaşıyorum.Dünyanın en başarılı kulüpleri bunlar, bizle bir tutulmalarını mı bekliyorsunuz?
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X