İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW
-
İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
baya değişiklikler varmışKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezonki çubuklu formadaki mavi renk daha mı açık?
Yorum
-
gri forma berbat, halısaha yeleği gibi... beyaz formaya bordo-mavi motifler eklenebilirdi, atlet gibi üretmişler sonrada satış beklerler.. birde arkadaşın biri astonvilla tarzı uzun kollu, kollardan şerit inen bi forma koymuştu buraya harikaydı, o kışın mı çıkacak?
Yorum
-
bu formadaki mavi ile şort ve konçlardaki mavi ayrı gibime geldi,tonlarda az da olsa fark var ama öyle iyice incelemessen fark edilmiyor
belkide istenilerek bu şekilde yapılmıştır,yetkililerin bilgisi dahilinde'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada, çizgili formadaki numara rengi nedir ya, hangi çingene tasarlıyor bu formaları!!!
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların hepsi çok güzel ama eleştirebileceğim tek nokta.Parçalı ve çubuklu da keşke numara yazmak için boşluk bırakılmayıp çubuklar aynı şekilde devam etseydi.Ama yinede çok şık olmuşlar ilk griyi almayı düşünüyorum Onur t-shirtü ile birlikte ardından parçalı.
yine forumda okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam numaralar için bırakılan boşluklar TFF' nin isteğinden kaynaklanıyormuş.
Yorum
-
İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine forumda okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam numaralar için bırakılan boşluklar TFF' nin isteğinden kaynaklanıyormuş..Saolasın bende sürekli takip ediyorum başlığı ama gözden kaçırdım demek ki.O zaman sıkıntı yok bu yıl herşey mükemmel oldu.
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarça için hazırlayan çingene!
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarça için hazırlayan çingene!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum