Ben yeni formalardan şahsen pek memnun olmasamda çoğunuzun beğnisini kazandıklarına sevindim.
Formalarımızın tarihine bir baktığımızda son yıllarda Bordo Mavi renklerimizin Bordo Turkuaz olma durumuna geldiğini göz ardı etmeyelim,
renklerimizin doğru kullanımını sağlamayı amaçlıyım.
Diğer eleştirim geçen sezonunkilerinden perk farkları olmadıkları yönünde, ama bunun da çoğunuz için pek önemi yok anladığım kadarıyla. Sonuçta tepkilere bakınca iyi bir iş çıkarmış oldu Nike ve Trabzonspor'umuz için güzel bir gelişme olmuş oldu. Hayırlısı olur inşallah ve bol bol forma ve diğer ürünlerden satılır yeni sezonda.
Biz burda formalardaki mavi daha doğrusu turkuaz daha koyu olsa daha iyi olurdu dedik diye yemediğimiz laf kalmadı
1 - Oyuncularımız mankenlikten nasibini zerre almamış yahu koskoca futbolcusun vücudun var tipin de var oraya çıkmış garip garip yürüyüşler vs. Hele Burak geri dönerken bildiğin ayaklarını yere sürüyordu yahu
2 - Resimlerde de görülmüştür, Onur'un mankeni Onur'a feci bi bakış attı arada
3 - Gri formayı videodan görün. çok güzel olmuş
4 - bordo formaya birkaç beyaz şerit katılsa daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemedim.
5 - fontlar on nümero olmuş
6 - Artık düz mavi formamız yok ohh be
7 - Çubuklu fena. çok fena.
8 - Antrenman ürünleri çubukludan da fena. Her biri ayrı güzel.
Ben açık maviden hoşlanıyorum. 2004-2005 kappa Szymek Cimbom maçı giyilen forma. Dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi formalardan birisi o.
Çubuklu 80 olsa şu sarı beyaz yada bordo kırmızı şey de 70 olsa tamamdır bnm için. İnş ikisi 150 yi geçmez temmuzun bursundan 50 kesip ts clup'a basacağım
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 02:08.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Nike, takımımızın 2010-2011 sezonunda giymesi için kulübümüzün isteği üzerine 5 farklı forma hazırladı. Bordo-Mavi renklerle tasarlanan klasik çubuklu forması ve bu formaya alternatif olarak parçalı forma, ayrıca Süper Lig ve UEFA Kupası deplasman maçlarında giyilecek mavi yakalı beyaz forma ile hazırlık ve kupa maçlarında kullanılması planlanan düz bordo renkte formalar hazırlandı.
Takımımız için özel hazırlanan bir diğer forma ise gri forma. Gri-bordo ve mavi renklere sahip olan forma Süper Lig ve UEFA Kupası maçlarında oyuncuların sırtlarında olacak.
Bordo-Mavi renklerdeki klasik çubuklu formaya alternatif olarak tasarlanan parçalı forma da bordo-mavi renkte hazırlandı. Parçalı formanın deplasman ve kupa maçlarında giyilmesi planlanıyor.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Busenede formalari begenmeyenlerde kasit ararim abi. hele hele gri forma mükemmel olmus, fontlar harika kesinlikle artik bu fontlari kullanmaliyiz. Süper, afs abiyede tsk etmeden gecemiyecegim, kesin ve kesin onunda katkisi büyük.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Nike ın bu yılki forma konseptinin bordo mavi renkleri. Nike birkaç büyük takım dışında kimseye özel forma yapmaz. Ayrıca yaptığı formalaraında hiçbir özelliği yok. Nıke gerçekten çok kötü forma yapıyor. Bunu dünya kupasındaki formalara bakarakta görebilirsiniz. Eğer takıma özel forma istiyorsak kesinlikle adidas la anlaşmamız lazım. Beşiktaşın geçen seneki formalarını başka bir takımda gördünüzmü. Göremezsiniz. İstanbul takımlarının formalarını adidas hazırlıyor ve tamamı takımlara özel.
Bizim bu nıke den kurtulmamız lazım.
Herşeye rağmen gri formayı bu sene alacam...
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
kimse kendini kandırmasın. formalarda bir değişiklik yok. her sene aynı aynı formaları iteleyip duruyorlar bize. nike'dan bir an önce vazgeçmeliyiz. acilen adidas'la anlaşmalıyız. buyrun adidas'ın 2010-2011 forma kataloğu. istediğinizi seçin. bırakalım nike sadece spor ayakkabısı üretsin. forma işi adidasın. hem neden hala bir yahudi firmasının formalarına para veriyoruz biz?
Formalar Harika Ötesi...
Güzelligi de Detaylarinda gizli
Gri Forma´yi cok begendim... Görünüs Olarak bize özel olan birsey olmaya bilir ama Ali Fuat Abim Cok Israrli bir Sekilde, Kumaslardan bahsediyor
Bekleyip görmek lazim...
Her Formamizi begendim... Renk Secimleri felan cok Müthis...
Her Sayfada birkez, (Eski Cubuklu ve Parcali ile Bu Seneki Formalarin Farki nerede, almayacagim forma) deniyor...
Iste bu Kisiler Formalar Piyasa´ya ciktiginda ne kadar cok yanildiklarini anlayacak
Yorum