Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim göbekli mankene elini cebe atmayı öğretmişler .. Helal olsun valla gelişmeler var

bu bir film mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?? Aman Allah'ım sonunda film de yaptık inanamıyorum
    Assorfmanlari fiyati nedir acaba
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un da yapıcağı yok.
      Klüb yapmiyor diye klübün uerinden Basklarinin para kazanmasina Izin mi verelim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• umarım bir gün nike ın bize orjınal adam akıllı forma yaptıgını goruruz bazen ıcımden adıdas mı sponsor olsaydı bıze demekten kendımı alamıyorum.. adidasın fenere yaptıgı formalara bakın nasılda futbolcu uzerıne oturuyo bızımkılerın ise daha yakaları düzgün durmuyo !!! yani tamam bi ürün ucuz maliyette üretilirde bu kadar olmaz... yazık nike yazıkk
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un da yapıcağı yok.

emre neden bizimle ilgilenmiyorsun???????? İKU TS SENİ ARALARINDA GÖRMEK İSTİYOR....

(bu arada umarım doğru emredir bizim okuldaki emreye benzettim de )
          ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
          ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Crystal Palace Nike 09/10 formalarını taraftarın beğenisine sundu.

Trabzonsporumuz'un da en az bir formasını taraftar seçmeli diye hayal kurmaya devam ediyorum.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

bizim göbekli mankene elini cebe atmayı öğretmişler .. Helal olsun valla gelişmeler var

bu bir film mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?? Aman Allah'ım sonunda film de yaptık inanamıyorum
              belgesel tadında bi filmdi bir çok kişiyle röportaj yapmışlar. 5 ay once izlemiştim Trabzona gittiğimde Ağustosun sonuydu galiba. röportajlar sırasında uşakların mahalle arasında oynadıkları maçları gösteriyorlar. Tüylerimi diken diken yapmaya yeten bi filmdi benim hoşuma gitti. 5'de haftayım 10'da biter...
              TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Crystal Palace Nike 09/10 formalarını taraftarın beğenisine sundu.

Trabzonsporumuz'un da en az bir formasını taraftar seçmeli diye hayal kurmaya devam ediyorum.
                ilk 2 forma hariç
                3-4-5 deki formalar çok güzel bence(özellikle son forma)

a f s hocam 4 deki çubuklu forma özlemle beklediğimiz bizim çubukulu formanın aynısı olacak diye tahminde bulunsam yanlışmı yapmış olurum acaba.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

biara lig tvde yayınlanacaktı...hatta dvdsi ts clublarda satılcaktı ama daha bişey yok...buarada istanbulda oyuranlar için çarşıbaşı mağazalarında trabzonsporumuzun taraftarterlikleri 5e düşmüş...dün gittim bende olmasına rağmen 5tane daha aldım...
                  En son theo tarafından düzenlendi; 14.02.2009, 12:07. Sebep: eksik

Yorum

• Dvd si www.trabzonspor.com.tr de satışa sunuldu
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dvd si www.trabzonspor.com.tr de satışa sunuldu
                      çoksagol kardeşim bak sayende öğrendim ve hemen siparişimi verdim...yalnız kargocu sıkılcak hergün aynı adrese gelmekten

Yorum

• hehe ne mutlu sana
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Parçalı formanın uzun kollusu çıkmayacak dediler fakat futbolcularımız giyiyor?
                          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaka sorunu var tamam ama geçen seneki pumaları unutmayalım futbolcular cok rezil görünüyordu bende var puma forma o formayla maç deil yolda yürüsen terlemekden ölürsn bildiğin naylon

birde şort beyaz olsaymış sanki biraz daha hoş durabilirmiş onun dışında ankaragücü maçında bu forma ile Song daha 24-25 yaşında gibi görünüyordu futbolcular daha bi hoş görünüyordu ne olursa olsun kalite kokuyodu formalar
                            -beck is back-
                            32

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seneye avea deilde ttnet mi olcak reklamlarımız
                              -beck is back-
                              32

Yorum

• Gelecek sezon forma reklamımız TTNET olacak diye biliyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 14.02.2009, 15:30.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X