Nike ve tüm kulüb yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Elbette formalarda beğenilmeyen, kusur bulunan yönler vardır ama genel oalrak formalarımız çok güzel olmuş. Her birinden birer tane edinebilmek düşüncesiyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark yok! diyebilen arkadaşlar kulübe tezek atacaklarına göz doktoruna gitsin benceMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Çıbıklı formayı arkasında numarası ve isimsiz alacağım için fontları ve puntoları umurumda değil.Ama keşke logoyu her iki rengin ortasında yapsaymışlar.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bir çok kişi belirtmiş zaten, logomuz iki renk ortasına olsaydı daha güzel bir görüntü ortaya çıkabilirdi. Bunun yanında, sarı renk hiç olmamış. Onun dışında formalar fena durmuyor. Düz mavi ve düz bordo formaları ben zaten severim, bu yüzden bordo formayı beğendim. Gri formada fena değil. Bordo ve gri formayı alırım büyük ihtimalle. Sunum olarakta geçen sene ki berbat sunumdan sonra, neyse ki ilerleme kaydettik.
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebattuk battuk valla alayı süper. ne etsek bu sene funduk parasını ts ye verecem heralde . bide iyi bir forvet aldılarmı gani gani gidecek paralar .yapılırmı bu bize beee. şöyle adi bişeler çıkarsanızda almasak olmazmıydı
Koray bu lafını duymasın Reşit
Kulakları çınlasın burdan
Umut bulut Aşıgı
Yorum
-
Valla gece saat 11 de gördüm tanıtımı, resimleri formaları. Hani eleştiri manyağıyız ya. Bakındım biraz nee takabilirim diye, ama elle tutulur birşey bulamadım. Küçüklüğümden beri bisiklet yaka şeyleri sevmem, genelde giyersem de zorunluluktan giyerim. Formaların o tarzda olması şahsım için hoşuma gitmedi. Ama tabi ki bunun için kulübü eleştirecek değiliz
Düz bordo forma eskiden beri çok güzel olmuyor (bence) Çok koyu duruyor, fikirlerim bu forma için hala aynı,
Beyazda çok büyük değişiklik yok.
Parçalımızın sadece yakası değişmiş gibi,
Çubuklu forma gerçekten inanılmaz, Bize en çok yakışanı kesinlikle bu forma.
Yeni gri formamızdan pek bişi anlayamadım, ama değişik renk olması büyük farklılık katıyor bu bir gerçek. Bu değişiklikten dolayı da büük ihtimal bu seneki forma tercihim o olacak.
Türk bayrağı mükemmel duruyor, keşke her sene bir kupa kaldırabilsek de her sen göğsümüzde ki yerini alabilse.
Tanıtımında fena olmadığı düşüncesindeyim, videolar o izlenimi veriyor.
Tozluklar için de bir parantez açmak istiyorum,gerçekten çok şık duruyor.
Galiba ilerleyen senelerde NIKE bize daha farklı ve özel ürünlerde yapacak.
Sadece formalar değil, diğer ürünlerimizde çok güzel duruyor.
Burdan sitem etmek istediğim tek nokta var, lütfen fiyatlar fahiş tutulmasın, takımımızın eşyalarını gielim.
Başka bişi istemiyoruz.
Teşekkürler NIKE, Teşekkürler Trabzonspor, Teşekkürler Yönetim.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gece saat 11 de gördüm tanıtımı, resimleri formaları. Hani eleştiri manyağıyız ya. Bakındım biraz nee takabilirim diye, ama elle tutulur birşey bulamadım. Küçüklüğümden beri bisiklet yaka şeyleri sevmem, genelde giyersem de zorunluluktan giyerim. Formaların o tarzda olması şahsım için hoşuma gitmedi. Ama tabi ki bunun için kulübü eleştirecek değiliz
Düz bordo forma eskiden beri çok güzel olmuyor (bence) Çok koyu duruyor, fikirlerim bu forma için hala aynı,
Beyazda çok büyük değişiklik yok.
Parçalımızın sadece yakası değişmiş gibi,
Çubuklu forma gerçekten inanılmaz, Bize en çok yakışanı kesinlikle bu forma.
Yeni gri formamızdan pek bişi anlayamadım, ama değişik renk olması büyük farklılık katıyor bu bir gerçek. Bu değişiklikten dolayı da büük ihtimal bu seneki forma tercihim o olacak.
Türk bayrağı mükemmel duruyor, keşke her sene bir kupa kaldırabilsek de her sen göğsümüzde ki yerini alabilse.
Tanıtımında fena olmadığı düşüncesindeyim, videolar o izlenimi veriyor.
Tozluklar için de bir parantez açmak istiyorum,gerçekten çok şık duruyor.
Galiba ilerleyen senelerde NIKE bize daha farklı ve özel ürünlerde yapacak.
Sadece formalar değil, diğer ürünlerimizde çok güzel duruyor.
Burdan sitem etmek istediğim tek nokta var, lütfen fiyatlar fahiş tutulmasın, takımımızın eşyalarını gielim.
Başka bişi istemiyoruz.
Teşekkürler NIKE, Teşekkürler Trabzonspor, Teşekkürler Yönetim.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sarı renk numara sahada nasıl görünecek acaba,bence yakışmış....
bel bölgesindeki yanlarda bordo cubuk eksik sani
bide omuzlardada ufak bi hata var sanki
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklu formalar hic olmamis
bel bölgesindeki yanlarda bordo cubuk eksik sani
bide omuzlardada ufak bi hata var sanki'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
Ben yeni formalardan şahsen pek memnun olmasamda çoğunuzun beğnisini kazandıklarına sevindim.
Formalarımızın tarihine bir baktığımızda son yıllarda Bordo Mavi renklerimizin Bordo Turkuaz olma durumuna geldiğini göz ardı etmeyelim,
renklerimizin doğru kullanımını sağlamayı amaçlıyım.
Diğer eleştirim geçen sezonunkilerinden perk farkları olmadıkları yönünde, ama bunun da çoğunuz için pek önemi yok anladığım kadarıyla. Sonuçta tepkilere bakınca iyi bir iş çıkarmış oldu Nike ve Trabzonspor'umuz için güzel bir gelişme olmuş oldu. Hayırlısı olur inşallah ve bol bol forma ve diğer ürünlerden satılır yeni sezonda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum