Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Çubuklu formayı beğendiğimi defalarca yazdım. Ama armamızın yeri hakkındaki rahatsızlığımı da dile getirdim hep. Şimdi görüyorum ki armamız simetriyi sağlaması açısından ortalanmış. Çok daha güzel olmuş. Teşekkürler ilgililere. Keşke böyle ufak tefek hataları önceden keşfedebilseler ve tanıtımda görmesek.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
selam..
bence gayet güzel formalar baştan söyliim, beğendim.. tabii yine bi takım eksikler de yok diil.. geçen sene kupayı kazanırken ve son maçlarda çubuklunun altına beyaz şort giyildiğinde daha göz alıcı idi..
bunun başlıca sebebi özellikle 70'ler de böyle giyilmiş olması ve bordo mavi renklere çok yakışması diyebilirim. bence tanıtımda da bu şekilde sunulsa idi daha güzel olurdu..
Gri forma çok zorlama olmuş bence ama renkler uyumlu.. bu arada katalogda ki bu model gri olan kısımları mavi olarak çok istenmişti, gri haliyle bu seneye kısmetmiş..
çubuklu formanın arkasına barçadan özenti sarı renk numaralar hiç olmamış, açık mavi üzerinde sarı renk sakil durmuş.. kesinlikle bordo olmalı yazılar ve nolar.. sizinde fikrinizi almak için yaptığım çalışmayı ekliyorum.. hem bordo yazılı hem de beyaz şortlu halini.. çubuklu formanın altına beyaz tozluk giyildiğinde bariz bir mavi renk uyuşmazlığı olacak, bu da olumsuz durumlardan bir diğeri..
beyaz formanın neden bu kadar yüksek fiyatlı olmasına şaşıranlar var.. çünkü nike ın kataloğundaki en kaliteli ürün beyaz forma.. diğerleri trabzonspor'a özel uygulandığı için kumaş kalitesi daha düşük.. bunu yaka etiketlerinden de anlayabilirsiniz.. afs beyaz formanın mavisinin açık olacağını söylemişti yanılmıyosam, ama katalogdaki haliyle birebir aynı.. formaları görmedim ama en kaliteli kumaşa sahip olan yina beyaz forma olacak böylece..
kollardaki reklamların beyaz zemine üstüne uygulanması ve çubukludaki numaraların altındaki düz zemin tamamen tffnin forma talimatlarına uyması için yapılan mecburi durumlar.. bence bu foruma yazan herkes bu talimatları bi kez okusa boşuna gereksiz eleştiriler de azalmış olur.. tabii şorttaki sol tarafta logo ve numaraların üstüste olması da..
tff takımlara en fazla 5 formaya kadar müsaade ediyo ama mutlaka 5 forma da yapacaksınız demiyo.. 5 forma çok fazla bence.. bu arada yine yanlış bilinen bir konuyu da belirteyim.. Tff nin beyaz forma mecburiyeti diye birşey söz konusu diil, bu takımların tercihi sadece.. Gsaray'ın bu seneki formaları arasında beyaz forma olmayacak mesela..
Yorum